miercuri, 13 martie 2024

Martie luminos - Miercurea fara cuvinte 11/2024

 
Shhhhhh, LET'S GET WORDLESS! Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua în clubul MfC☺ Happy Wordless Wednesday! ☺

13 comentarii:

  1. Imi plac tare mult florile. Eu eram copilul cu florile :)))). La un moment dat o exasperam pe Buni. Imi amintesc si acum cand mi-a luat odata zambile mov si tot drumul a trebuit sa ma pazesca de albine si viespii pentru ca stateam numai cu nasul in ele :))). Ah da - n-am avut niciodata probleme cu parfumul florilor (bine crinii mi s-au parut mai mereu cam prea parfumati unii, dar atat). Pana atunci cand -s intamplat si acum... pe unele le iubesc doar de la distanta. Dar stii? Am observa ceva foarte interesant - apropo de zambile. Daca sunt de gradina, netratate (cele din magazin sunt stropite cu ceva sa rezsite, logic) nu ma deranjeaza atat de tare - adica le-as putea tolera in spatiu mai larg.

    Oricum... ai si oiteeeeeee!!! Yuhuu - :D Ah da, stai ca la voi vine Pastele. Mie Pastele catolic imi aduce doi mieluti dragalasi pentru 2 zile. Vai abia astept.
    Pup cu drag si happy ww 😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe florile fotografiate! Din ele chiar pare să izvorască lumină.

    Happy WW, dragă Carmen! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi--a luminat si mie ziua, lumina floricelelor tale!
    Un montaj minunat!
    Happy WW, draga Carmen!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. These flowers are absolutely delightful!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un martie luminos în suflet și în jurul nostru prin bogăția sortimentelor florale, prin paleta coloristica cu care ne cuceresc 🥰. Happy WW, Carmen dragă! 😘❤️🤗🌷🪻🍀

    RăspundețiȘtergere
  6. Pline de lumina si culoare imaginile captate cu ajutorul tehnicii de azi! Zilele astea pe aici martie e capricios, mai degraba gri decat luminos, dar si cand apare o lumina anume, parca se schimba tot peisajul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un martie luminos, colorat și parfumat!
    Happy WW, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoase sunt!A doua îmi place tare mult, e ochi de artist acolo ;)
    Zi frumoasă, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  9. Primăvara ne-a umplut sufletul de culoare. Absolut minunate florile

    RăspundețiȘtergere
  10. Lovely flowers. Make my heart happy :-) Thanks..

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am traversat ultimii ani destul de greu si mi-a murit si inspiratia, Dar ma bucur sa vad ca Miercurea fara cuvinte continua sa existe.

    RăspundețiȘtergere