sâmbătă, 3 februarie 2018

Pete de culoare

6 comentarii:

  1. Minunat aranjamentul!! Surioara mea adora lalelele. ;)) Eu eram topita dupa zambile cand eram mica. Acum nu le mai suport din cauz ca la noi le trateaza foarte mult. :( Si stiu sigur ca e din cauza asta. Am avut zambila care a inflorit in urmatorul an de cand o primisem si de care am putut sa ma apropii pentru ca nu mi s-a mai facut rau. :)))
    Apropo de nebunia asta cu tratatul florilor. Acum 11 ani si mai bine eram in Bucuresti si am vazut un batranel care vindea ghiocei la iesirea din metrou. Si i-am luat pe toti fericita ca fac o fapta buna si am si ghiocei. Cred ca ar fi trebuit sa ma fotografieze cineva cand am mirosit buchetul. Fusese parfumat cu parfum bulgaresc :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahahaha,cum poate cineva sa aiba asemenea idee, sa parfumeze florile?! ☺☺☺
      Ce coincidenta - si eu iubesc de cand eram mica zambilele si liliacul. Bunica mea aea pe atunci un parfum care aducea mult cu parfumul zambilelor (netratat ☺☺☺) si stiu ca dupa ce trecea sezonul zambilelor si mi se facea dor, imi puneam cateva picaturi de parfum pe batista si eram toata ziua cu batista la nas. Bunica ma certa, ca zicea ca era un parfum scump frantuzesc si sa nu il irosesc ☺ dar eu ma furisam mereu la sticluta ei. Cred ca stia si ma lasa, ea doar se prefacea suparata ;-)

      Ștergere
  2. Momente de liniste! Are culori foarte frumoase linistea voastra. :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o da, seara cand vin de la serviciu, las doar poseta in hol si il iau pe Leo la plimbare. Apoi ma intorc obosita si cand intru in salon si ma invaluie parfumul zambilelor si vad buchetul asta viu colorat, imi rad ochii si sufletul! Ma asz pe canapea si urmaresc stirile la tv, beau un pahar de vin rosu, mananc o felie de pâine cu un si Schnittlauch si parca mi-a trecut oboseala!
      Multumim, Diana draga! pupici si imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  3. Am venit, am vazut, mi-a placut! Va urez o seara petrecuta minunat, draga Carmen!
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere