vineri, 9 august 2013

Pagina de jurnal (6)

Miercuri (07.08.13) - cum am ajuns acasa de la serviciu, am spus mamei si lui Tanti Sofi sa-si împacheteze costumele de baie si... ne-am petrecut întreaga seara la piscina.


Ne-am rasfatat în jacuzzi, am înotat atât în bazinele acoperite cât si în cele de afara. Nu au avut curajul sa ne dam pe topoganul de apa, dar am participat toate la cursul aquafitness.

Acasa, Helmut ne-a asteptat cu mâncare calda: cartofi cu ou si piept de pui prajit, plus salata de ardei capia copti. Am baut cate un pahar de Aperol-sekt si apoi am dormit neîntoarse! :))

8 comentarii:

  1. Cat rasfat!Cred ca v-ati simtit minunat,mai ales ca acasa nu a trebuit sa dai zor cu mancarea ca noi cand avem musafiri.E greu,sa-i plimbi si tu sa le faci pe toate ,cand cazi ca bobocul in nas.Dar,meriti din plin ce ti-a dat soarta.Un sfarsit de saptamana cum ai programat ,chiar mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Piscinele arata foarte bine. O alta zi cu distractie :)
    Cred ca totusi as fi incercat toboganul. Pentru ca are un traseu lung cum eu n-am mai vazut. Macar de curiozitate as fi incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. V-ați bălăcit de minune! Cred că nu există om căruia să nu îi placă apa...
    O masă bună și un somn bun! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. După o zi de lucru, o seară la piscină este minunată! Relaxare şi voie bună!

    Weekend frmos, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar mi-era dor sa vad ce mai faci, iar plimbarelile astea peste tot cu povesti si poze multe, sunt delicioase. multumesc, carmen, mai dau o raita pe aici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce vacanta frumoasa si interesanta are mami a mea! Profit de ocazie sa iti multumesc pentru ca i-ai oferit si ei atatea clipe minunate! Si ma bucur ca s-a lasat convinsa sa plece, sa mai uite de gatit, curatenie, cumparaturi, contabilitate si toate cele! Dar abia astept sa revina! :)
    Multumesc, Carmen - tie si celorlalti.
    Numai bine! Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa recunosc ca mor de invidie. Noi la Herculane n-am avut parte decat de vechile bazine cu ape (foarte) sulfuroase la tratament. Maria si Cristi au fost la un strand termal, dar au renuntat repede dupa ce au vazut cateva dintre apucaturile turistilor romani :/

    RăspundețiȘtergere