luni, 12 noiembrie 2012

Minnie întreabă

... de ce ti-ai facut blog?
Eu răspund: Motivul pentru care am deschis aceasta nouă poartă spre lume a fost determinat de mai multe dorinte si stari sufletesti... În primul rând, curiozitatea de a descoperi ceva nou, încercarea de a da mai mult farmec propriilor trăiri, retrăirea mai profundă, din altă perspectivă a experiențelor zilnice, dorința de a cunoaște persoane care simt în mod similar si nu în ultim rând, din teama de a nu uita românește! Sunt conectată la blogosfera românească pentru a simti pulsul României, cu tot ce are bun, rău, vesel sau trist.
Rog din nou sa preia acest premiu-leapsa, pe toti cei înscrisi în blogrollul paginii mele. Repet: ar fi nedrept sa uit pe cineva - pentru ca pe toti va citesc cu placere si de aceea am selectionat adresa blogurilor voastre, promit sa trec link-urile - tuturor celor ce preiau acest premiu, într-o postare viitoare!

6 comentarii:

  1. Wow Asta da promtitudine! Sa ai o zi frumoasa!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai stiut exact ce vrei cand ti-ai deschis blogul si chiar ai reusit sa bifezi in dreptul fiecarei dorinte. Pana la sfarsitul saptamanii o fac si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. ... şi ne-ai întâlnit pe noi, care numai reprezentativi nu suntem... :))
    Ţi-am lăsat şi eu un "award", cu întrebarea aferentă, ca să-l mai condimentăm puţin.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a placut raspunsul. :)
    Si la asta voi raspunde maine...pe seara...Minnie nu m-a uitat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cunoscandu-te imi dau seama cat de tu esti in aceste cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere