vineri, 10 decembrie 2010

Serbare de sfârsit de an

Înca o saptamâna si jumatate si firma noastra intra în concediu de Craciun.
Pentru ca traditia de a organiza o serbare de sfârsit de an au cam toate firmele, este destul de greu sa obtii o rezervare de local, mai ales la sfârsit de saptamâna. Seful nostru a reusit pentru asta-seara! (Anul trecut aici si aici)
Deci... ma pregatesc sa plec la restaurant si abia astept sa-i vad pe colegi îmbracati elegant!
Daca stam sa calculam, alaturi de colegii de servici petrecem 8-9 ore pe zi, 9 ore se considera timp liber (din acesta, cea mai mare parte încercam sa o petrecem alaturi de familie), 5-7 ore dormin si... ziua nu are mai mult de 24 ore! Se spune ca vecinii si colegii de servici nu îi putem alege, dar fiecare stim ce important este ca atmosfera la locul de munca sa fie placuta! Eu am norocul acesta! Suntem 25 colegi si prieteni. Ne respectam si ne ajutam, întreprindem deseori actiuni împreuna cu familiile. Seara de azi o vom petrece alaturi de colegi.
Asa ca în fiecare an, firma noastra participa la actiunea "Spendenmarathon" - adunare de fonduri pentru oameni care, fara vina, au ajuns în situatii financiare critice, iar noi avem ocazia sa fim darnici si sa donam - atât cât poate fiecare sa-si permita. Tare mândrii suntem ca am reusit în fiecare an sa adunam o suma rezonabila, si de mâine, parca sentimentul ca am putut ajuta, ne va face sa ne simtim mai bine, sa zâmbim cu sufletul si sa ne bucuram mai mult de apropiatele sarbatori de Craciun.

6 comentarii:

  1. Distractie placuta! Sunt sigura ca o sa stralucesti in seara asta cu frumusetea si sufletul tau bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Distracţie plăcută! Frumoasă iniţiativa de strângere de fonduri pentru cei nevoiaşi.
    Weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina draga,
    ma magulesti! Multumesc mult pentru compliment.
    Dar daca stau sa analizez la rece, de stralucit am stralucit toate 3+1 doamnele :) Prezenta noastar a fost foarte apreciata (în domeniul în care lucrez eu e cam 10%) :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen,
    da, a fost foarte fain, multumesc! tocmai m-am întors :))
    Weekend minunat si tie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi?!,e tocmai ce-ti spuneam!!!!!! Unde-i un om bun cu suflet rar...acolo se-aduna si restul,sa fie alaturi,sa faca fapte bune,sa daruiasca! Asemenea actiuni doar oamenii buni scot la iveala din sufletele lor....Ce-am fi daca oamenii astia n-ar exista? Daca oamenii s-ar gandi doar la ei si nu le-ar pasa de restul? Felicitari,prietena draga! Si slava Domnului ca mai exista oameni ca tine!

    Pupiiiiiiici!!!!!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  6. L'Automne draga,
    anul acesta ne merge bine, dar situatia se poate oricând schimba! de aceea, e atât de omeneste sa ajuti când poti, doar asa poti avea încredere în ziua de mâine. te pup

    RăspundețiȘtergere