luni, 6 decembrie 2010

La multi ani!

Tuturor ce poarta numele Nicoleta/Nicolae o zi frumoasa cu multe bucurii!

9 comentarii:

  1. Ferestrele întunecate de iarna care alungă repede ziua, cizmulițele cuminți și lustruite, aranjate frumos…o candelă parfumată, răspândind lumina caldă și sărbătorească…și Moșul a venit! Bucuria cu care, copii și adulți împreună, desfac simbolicele daruri: ciocolățele, jeleuri, o carte, un calendar de ciocolată…dar ce importanță are darul în sine, când bucuria umple fețele tuturor?! Sper că Moșul a fost darnic cu voi! Azi, de Sfântul Nicolae, La mulți ani celor care-și sărbătoresc onomastica.
    O zi bună, o săptămână reușită! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. În speranţa că voi descoperi vreun Nicolae sau Nicoletă care să îmi facă cinste cu vreo bere nemţească, las şi pe aici urări de La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani tuturor! Şi Nicoletelor, şi Nicolailor... şi tuturor celorlalţi în această zi minunată. La mulţi ani, tizo! :) Te îmbrăţişez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi ani sarbatoritilor!

    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela draga,
    tocmai am intrat în casa dupa o luuuuunga zi de servici -luni :( - si o serbare :) si ... iata-ma între prieteni( virtuali). Frumoase cuvinte - pentru care-ti multumesc!
    O saptamâna minunata îti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristian,
    :) din pacate n-am un nume care sa-mi permita serbari onomastice, dar daca ne-om întâlni vreodata, pe cuvânt ca fac cinste cu...cel putin o bere nemteasca! :)
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alice,
    eu scriu aici din cu totul alte motive, multumesc însa pentru tip!

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen,
    asta e viata! noi Carmene nu avem zi onomastica :(
    Te pup si eu; seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  9. L'Automne,
    la multi ani draga mea! pe Mos Nicolae l-am convins ca am fost cuminte, n-am primit jordita! Acum mai ramâne sa vedem ce aduce Mos Craciun!
    pupici

    RăspundețiȘtergere