sâmbătă, 25 decembrie 2010

Ajun de Crăciun


...iubeste, iarta, închide ochii si imagineaza-ti ca esti acolo unde vrei, priveste o floare, cumpara-ti ceva ce-ti doresti de mult, spera ca ceea ce-ti doresti se va împlini, ajuta-i pe altii, respira profund, fa-ti un cadou, zâmbeste, relaxeaza-te, ajuta un batrân, accepta un compliment, asculta-ti prietenii, reia un proiect abandonat, fii întelegator cu tine si cu ceilalti, uita-te la albumul cu fotografii, picteaza un tablou, asculta tacerea, aminteste-ti întotdeauna ca nu esti singur, spune-le celor dragi cât de mult îi iubesti, imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija, joaca-te cu un copil, citeste o carte buna, alege-ti o stea de pe cer, fii copil înca o data, suna-ti prietenii cu care nu ai vorbit de mult, da-ti voie sa gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute, renunta la ce nu-ti place, îndeplineste-ti promisiunile, iubeste, iarta...
LA MULTI ANI! Craciun fericit!
PS: Anul trecut, aici. Si acum, sa râdem putin :) aici
PS2: reteta pentru Supa de crabi cu iarba de lamâie :)

12 comentarii:

  1. Craciun Fericit! sa fi inconjurata doar de zambete si voie buna, sa ai multa sanatate si un an 2011 plin de impliniri

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca aceasta noapte sa aduca linistea in sufletele noastre, uitand de grijile cotidiene!!!
    Hristos s-a nascut si pentru noi !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar in dimineata de Ajun a ajuns cartea postala de la voi. Multumim de urari, vi le intoarcem inzecit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit, draga Carmen, tie si intregii tale familii minunate !

    RăspundețiȘtergere
  5. Bradul vostru e din povesti. Tot decorul de altfel. Fie ca feeria asta sa va insoteasca mereu, sa o purtati in suflete si sa va invaluie viata. Sa fiti bucurosi, sanatosi si impliniti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Lumina in suflet si in gand, stralucire si magie in jurul tau!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  7. craciun fericit si un an 2011 mai bun

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciun fericit! Nimic nu se compara cu familia reunita in jurul bradului. Si ati primit cadou si zapada! :)) Dar ce cuminti ati fost! O lopata pana la Bucuresti va indurati sa trimiteti? :)) Va pupam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc dragi prieteni! Craciunul înseamna si prietenie si ce frumos este sa va stiu aici, aproape! Craciun fericit, cu sanatate si împliniri! Multumesc pentru frumoasele gânduri draga Mella, Joco, Mihaela,Ceska, Simona, Ninu, Anamayana,Mariana,Lucian,Alina!

    RăspundețiȘtergere