duminică, 11 septembrie 2011

Început de toamna

Aceste prime zile de septembrie ne-au oferit mult soare si posibilitatea de a întreprindre multe activitati, spre deliciul celor doi nepotei. Felix trece în clasa a doua, iar Marlene va deveni de asemenea scolarita de saptamâna viitoare si cu siguranta, vacanta petrecuta la noi nu o vor uita prea curând.
Am organizat un mini-camping în curte, am observat mierlele prin binoclu, ne-am jucat, ne-am stropit cu apa, am gatit împreuna folosind mirodenii proaspete din gradina, am fost la lac sa înotam, ne-am dat pe leagane si tobogan, ne-am catarat pe bara si am sarit garduri, am adunat castane, ne-am împletit coronite din flori, am servit masa doar în aer liber, pe terasa sub marchiza. În ultima zi de Plärrer, am vizitat parcul de distractii, ne-am învârtit pe carusele, am facut o tura cu roata uriasa, ne-am tamponat cu masinutele, am mâncat capsuni în ciocolata, vata de zahar si migdale-caramel, am admirat focul de artificii, am râs si dansat pâna seara târziu...
Sinceri sa fim, am folosit copiii ca pretext pentru a putea face toate aceste nebunii pe care dealtfel, vârsta nu ni le mai permite ;)

2 comentarii:

  1. Hmm...cred ca am descoperit motivul ascuns pentru care parintii isi doresc nepoti. Vor sa aiba acoperire pentru micile "nebuneli" pe care vor sa le faca la varsta adulta :)
    Mult succes scolarilor in noul an!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vertange,
    :)) ai ghicit! si eu sunt nerabdatoare si ma gândesc ca daca acum fac atâtea "prostioare", îti dai seama ce "nebunii" voi face când voi deveni bunica!
    Pupici si zile senine!

    RăspundețiȘtergere