joi, 15 septembrie 2011

Un nou record: 104 !

Pentru a treia oara, peste 100 de participanti la Miercurea fara Cuvinte. FELICITARI!!!!
wind - Hearts For Sale, se-cret, Daurel, eddy, MWB, Liviu R., Mona, Vitrina Vacii Verzi, lukluk, Alice in WonderNet, balsan.ro, Dan, SoriN, sufletdefluturas, Ada Pavel, Praf de Stele, alm, Dispecer, Aliceee Traveler, Ionut, Ana, Sara, Mihai Motrescu, Xaara Novack, Sophie, altcersenin, Dani, mădălin, Călin, tibi, Dana Diaconu, Rontziki, Simpler, dagatha, Fosile, nikuelektriku, Mircea Florescu, Neuroanchiloza, rokssana, Anda, minoki, aA, Tetris, kassak, Leovi - At the edge of passion, NG, Vaca Verde, OanaClara, OFZ , Ana / Poze din jur, Mirela Pete, Dan, NIMA, SARA, Dama fara camelii, scorpio, Cristi Milla, altcersenin, ANDROXA, ELENA, Acuarele ,Gina, Vera, Carmen, RobertN, Vulturesti, Tamy, Zodrac, Aniela, KARMAPOLICE, Gabriela, abbilbal, Costin Comba, Phozone, IULISA, Lumi RO, Florina, AEFC, De Turda, Filumenist, coolnewz, Zam Fir Pop, Ulise, geanina, 'mnealui, Turdeanu', SoriN, Zina, Zamfir, Napocel, Vero, pandhoraa, ...ღ...Dreams...ღ..., Digodana, Aurora Georgescu, Lolita, photonature2010, tu1074, Max Peter, Little Thoughts, Lumea lui Alexandru, papornita cu vorbe, Tudor Enea, Cosmin Iftode.

36 de comentarii:

  1. CARMEN, spune-mi ca vei inscrie Miercurea fara cuvinte in Cartea Recordurilor! Fara gluma, e un record si meriti felicitari! Am vazut imagini deosebite si teme diverse, e o zi a desfatarii vizuale si a originalitatii. Multumim, toti pretuim aceasta tacere graitoare. O zi senina! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari!!! poate facem si un top 10 parca ar fi mai frumos, te pot ajuta eu sa gasim o idee

    RăspundețiȘtergere
  3. voi ce parere aveti despre un top 10 la WW ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ma repet...e meritul tau ca ai stiut cum sa-i aduni si sa-i motivezi :)
    felicitari ! ai toata admiratia mea...si felicitari celor care participa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitări, Carmen, pentru reuşită, pentru că meritul este al tău!
    Îţi propun să te gândeşti la propunerea lui kassak, cred că poate deveni un stimulent pentru participanţi (acuali şi viitori).
    Îţi doresc o zi excelentă!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mirela,
    :)) tare m-am bucurat si eu, nu doar pentru ca au participat atâtia bloggeri ci si pentru calitatea deosebita a fotografiilor si ideiilor de fotografie.
    Runda de ieri a fost de exceptie!
    Multumesc mult, te pup. Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Kassak,
    ideea nu ar fi rea, ma gândesc doar ca ar fi prea complicat... A mai încercat o data Minoki si dupa 3 saptamâni a abandonat...
    Miercurea fara cuvinte, este o rubrica "generoasa" - fara reguli complicate - singura fiind ca postarea sa cuprinda doar fotografii - fara povesti scrise! Fotografia în sine poate fi fotografia unui text, sau în fotografie sa fie suprapus un text, dar postarea nu are voie sa cuprinda niciun pasaj scris - care permite fiecarui participant libera alegere a temei. Ba mai mult, nu este interzisa nici macar folosirea fotografiilor altor persoane (precizând bineinteles sursa!). Deci... cum s-ar putea întocmi un clasament al "celor mai bune 10 fotografii" când libertatea rubricii este maxima? Si cine sa-si asume pozitia de "critic de arta" când majoritatea dintre noi suntem fotografi amatori?
    Multi poate s-ar simti jigniti/dezavantajati, pentru ca un peisaj frumos nu poate fi comparat cu zâmbetul unui copil, sau mutrita unui pisoi...
    Daca însa propunerea ta este acceptata de majoritatea participantilor, eu personal nu am nimic împotriva :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Abbilbal,
    ai perfecta drepatte!
    oricare dintre noi poate observa ca toti ne perfectionam, de la o saptamâna la alta! Nu m-ar mira ca în curând sa aud ca, unul dintre participantii la MfC a câstigat un premiu al unei reviste de specialitate - Arta fotografica! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Rokssana,
    multumesc mult! ce frumos este când esti înconjurat de prieteni dragi!
    Pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Max,
    multumesc, meritul este al NOSTRU!
    Eu mi-am spus parerea în legatura cu propunerea lui Kassak, vrau însa sa precizez înca o data, ca nu de mine depinde existenta acestui Top 10. Eu sunt la fel ca si voi, un participant la MfC :))
    O zi faina si tie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Kassak,
    :) un vot pro si o abtinere... Cine mai voteaza?

    RăspundețiȘtergere
  12. Daurel,
    nu înteleg replica...
    Ma bucur însa mult ca te-ai hotarât si te-ai înscris aseara la MfC.
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma gandeam sa fie prin voturi, acum nustiu daca este o idee buna sau nu eu doar am propus, am zis poate o iesi ceva si mai frumos.
    Asteptam si alte pareri si dupia luam o hotarare :P Succes.

    RăspundețiȘtergere
  14. o sa incerc sa fac un mic demo asta seara, am sa revin

    RăspundețiȘtergere
  15. Kassak,
    foarte bine! la comentariul anterior chiar voiam sa "te cert" ca vrei deja sa abandonezi, când de fapt nu s-a exprimat nimeni împotriva!
    Succes! Sa ai idei faine! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. felicitari Carmen...cum spune Max meritul iti apartine in intregime...tu esti motorul care ne-a pus curiozitatea in miscare...curiozitatea de a gasi ceva nou in fiecare miercuri :)
    felicitari tuturor pentru participare...ne revedem...miercuri :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Eeee cum sa abandonez, incercarea moarte n-are.
    Sper sa termin pana diseara, vreau sa fac un exemplu restu cu ajutorul lor vom dezbate thema dorita.

    RăspundețiȘtergere
  18. Introducerea unui Top 10 ar compromite proiectul. Unii posteaza realizari proprii, altii preluari de pe internet. Unii publica o imagine, altii un set. Unii au o sapuniera, cum am eu, altii au tunuri sofisticate. Deci, ce competitie ar fi? Ar reyulta un @top al smecherilor@. proiectul este axat pe prietenie, bucurie, placere, ... Aceste insignifiante (in ziua de azi!) chestii nu suporta clasamente. Deci, ardeleanc ocosa, te rog sa-ti vezi de treaba. Ca, faci una foarte buna! 104 oameni se bucura impreuna! Miercurea, in zi de post!

    RăspundețiȘtergere
  19. O idee foarte bună a devenit o reuşită prin intermediul căreia am găsit foarte multe bloguri de foarte bună calitate. TKS! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Uite si un mic demo http://www.simpler.ro/mfc/ ce am facut eu aici este doar o schita a.
    Ce parere ai Carmen ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Pandhora,
    ei, hai! pot eu sa invit si sa pun tabele cu stelute si floricele, dar daca nu se înscrie nimeni... ramâne o Miercure... fara participanti ;) Doar împreuna am ajuns la 104!
    :) Te pup, Pandhora draga.

    RăspundețiȘtergere
  22. Zamfir,
    :) daca citeai un pic mai sus... cunosteai punctul meu de vedere, dar asa... ai repetat ideea pe care eu am exprimat-o deja. Si mai citeai si ca eu nu vreau sa ma implic în acest proiect.
    Kassak ne-a propus (noua tuturor) un nou proiect, pe care asteapta sa-l votam, pro sau contra. Din comentariul tau reiese clar a nu esti pentru. Multumim pentru vot.
    Eu îti multumesc pentru participarea consecventa la Miercurea fara Cuvinte! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Tibi,
    ma bucur mult sa aud asa ceva!
    Sa ai o saptamâna minunata!

    RăspundețiȘtergere
  24. Kassak,
    eu habar n-am cum ai reusit asa ceva - nu ma pricep la computer... este fantastic! însa, eu mi-am spus parerea. Daca ceilalti participanti sunt de acord, poti sa încerci deja... Este proiectul tau.
    Pâna acum, am numarat aici la mine un vot pentru, unul contra si o abtinere :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu am inteles, ceam facut este doar o schita sper sa reusim as facem ceva foarte frumos.Ca sa facem ceva frumos avem nevoie de toata lumea :d
    Astept voturile voastre :P

    RăspundețiȘtergere