vineri, 7 iunie 2019

De weekend - Provocare muzicala


"The Kiwi Song" din filmul "Rough Night"/ "Girls’ Night Out" - melodie compusa si interpretata de Kate McKinnon, una din protagonistele comediei pe care deasemenea, va recomand sa o vedeti.
Cinci "cele mai bune prietene" intr-un weekend de "adio burlacie", un film cu multe faze simpatice, cu replici pline de har, cu situatii neasteptate si cat se poate de comice. Iar in finalul filmului, aceasta melodie ilara, precum"cireasa pe tort".
Tuturor, un weekend minunat!
In fiecare vineri, provocarea muzicala 😊 Friendship Friday 😊 Create with joy.

4 comentarii:

 1. Când am văzut cum pune Roland-ul pe stativ, așa o nostalgie ma lovit, că mi-am adus aminte de adolescenta mea muzicală, în care aveam și eu o "clapă" Roland la care i-am "stresat" claviatura timp de mai bine de 10 ani 😆..
  Superbă interpretarea, iar filmul trebuie bifat iar în lipsă de alte vizionari o să-l caut sa îl văd..

  Weekend Plăcut și Vouă !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. E fain cantecul! Asa mai aflu si eu noutati... :)
  Am trecut pe "lista" si acest film, langa multe altele care asteapta sa fie vazute. Din pacate, cred ca vor deveni "vechi" si "foarte vechi" cand voi reusi sa le vad. :(
  MUltumesc. Weekend frumos iti doresc, Carmen draga!
  Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

  RăspundețiȘtergere
 3. O melodie placuta in prima auditie pentru mine, cantata cu patos de o actrita pluritalentata. Multumesc pentru recomandare!
  Un sfarsit de saptamana incantator!
  Te imbratisez cu drag dimpreuna cu simpaticul Leo!

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))))))))). Vai... are potential comedia. O voi cauta :D. Tot am terminat de vazut cele doua comedii cu tati cu M Walberg si W. Ferrell :))).
  Pupici cu mult drag !!
  Si de la Kouki <3

  RăspundețiȘtergere