vineri, 21 iunie 2019

Nu îmi pasa! - Provocare muzicala

Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care

In fiecare vineri, provocarea muzicala 😊 Friendship Friday 😊 Create with joy.

9 comentarii:

  1. Uite asa mai aflu si eu ce se mai intampla pe plan muzical ca altfel... mesajul e haios. Eu deobicei ma simt bine la petreceri cand sunt cu cei dragi. La fel si la concerte. Imi amintesc cand mergeam cat de bine ma distram pentru ca eram cu prietenele mele. Am fost la un concert in fata scenei VIP si am stat ca pe ghimpi ca eram singura. Not fun at all:)))).

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pacat ca Ra locuieste asa departe de tine, precis ar fi fost compania perfecta la concerte.
      Saptamana viitoare pe Stadionul Olympia din München va sustine un concert Phil Collins si Wet Wet Wet... eu insa am stress mult la serviciu, inainte de concediu, asa ca... am ratat. Cine stie cand va mai exista sansa?! Celebrul solo de percutie il va executa fiul lui, in varsta de 18 ani. Ce as fi vrut sa ii vad 💕 Dar asta e viata...
      Weekend minunat Rux draga 😘

      Ștergere
  2. Imi place propunerea ta, Carmen! Weekend minunat! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow si mie imi placpropunerile tale!
      in prima, Bruce Springsteen - Dancing In the Dark... Doamne ce tânar era si cat de frumos! Melodia e totala, nu poti sta doar sa asculti, trebuie sa si dansezi :-)
      a doua... Rammstein nu este pe lista preferintelor mele, de aceea, ascult/vad pentru prima data videoclipul Ausländer si zau ca imi place. Are ceva special muzica aceasta, un mesaj subtil sub filmarea comica. Foarte interesant, multumesc ca mi-ai deschis ochii :-) De cate ori auzeam numit Rammstei, schimbam canalul radio...
      O duminica placuta, Florina draga!:*

      Ștergere
    2. Ma bucur ca iti plac, Carmen! Daa, ce fain arata Bruce Springsteen. Acelasi lucru faceam si eu acum cativa ani, schimbam postul de radio sau tv cand auzeam Rammstein. Insa mi-am schimbat parerea asupra lor. Nici mie nu-mi plac toate cantecele lor, dar in acelasi timp sunt multe care imi plac. Mi se pare ca au ramas foarte originali dealungul timpului. Sa ascuti si "Ohne dich". Videoul si versurile le gasesc gasesc emotionante. Te pup!

      Ștergere
    3. ai dreptate, excelent text! multumesc mult Florina draga 😘

      Ștergere
  3. Super vesel videoclipul!!! Si melodia! Are un "ceva" care se potriveste cu titlul. :) Multumesc pentru buna dispozitie, Carmen draga!
    *
    Am pregatit si eu un cantec pentru vinerea trecuta, dar... :( Il pastrez pentru vinerea care vine. :)
    Imi pare atat de rau ca nu pot fi prezenta in timp util!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la quattro pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere