sâmbătă, 4 mai 2019

Pentru prietenii Miercurii fara Cuvinte

... salutari de pe balansoarul din gradina ☺

Tuturor membrilor Clubului MfC: ramâneti încântatori, dinamici, tineri, proaspeti, moderni, independenti, unconventionali, salbatici si un pic nebuni! Savurati fiecare zi si fotografiati tot ce va atrage atentia! Pastrati-va originalitatea si încrederea în propriile forte! Fiti cool! ☺
Multumim pentru participarea de saptamâna aceasta la MfCGina, Lumea lui Alexandru, Daurel, floarea, Diana, Daliana, Carmen Eu, Ioana, Disa, Izabela, ghemulet, Poteci de dor, Nima, Rux Copilarim, Suzana, Ina si Alex.

20 de comentarii:

  1. Hello, Carmen! Helloooo, Leo! <3
    E pur si simplu mortal micutul!!! Sefu' la relaxare! Cu paiul in gura e peste poate! :) <3 Am tendinta de-a umple spatiul cu inimioare!
    Multumesc, Carmen, pentru aceste fotografii! Ma gandesc mereu (si) la Leo, dar evit sa adresez intrebari. :)
    Te imbratisez cu drag! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3 Weekend minunat va dorim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in realitate, nu are paiul in gura, e un trucaj putin cam nereusit dar... m-am distrat si eu tare cand l-am fotografiat :-)
      Draga de tine, multumesc pentru gandurile bune. Leo este foarte bine, multumim <3 Numaram zilele pana la concediul in Ro (AMR17), abia asteapta si Leo sa te cunoasca ☺☺☺ Pana atunci, pupici si imbratisari <3

      Ștergere
  2. Carmen, te rog lasa-mi si mie link-ul cu accidentul lui Leo. I-am povestit fiului meu si ar vrea sa citeasca si el despre aceasta nefericita intamplare.
    Adora animalele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, postarile se numesc asa:
      Nu, nu ne-a fost bine deloc si Clipa nefasta
      Multumim pentru gandurile bune. Pupici si îmbratisari

      Ștergere
  3. Îmbrăţişări de drag şi pupici lui Leo! Ce mult mă bucur să îl văd refăcut şi cu chef de joacă. Ştiu, el avea şi atunci chef, nu prea avea voie. Acum cred că poate recupera din plin!
    Te pup, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o daaa, Leo are mereu chef de joaca! Habar nu are cum este sa stea linistit mai mult de 5 minute! ☺☺☺ Te pup si eu, Potecuta. O saptamâna buna!

      Ștergere
  4. Stați la plajă, dragilor!💖😚
    Cred că se simte foarte bine cu ochelarii de soare, Leo, dacă îi poartă cu asemenea nonșalanță 🐶
    El este cel mai cool, relaxat, știe să guste clipa! 😄...Din atitudinea lui așa rezultă...convalescența l-a temperat?
    Vă îmbrățișez și vă doresc zile cu veselie și sănătate! Pupici!😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺ ochelarii au ramas de pe la nepotele, si pentru ca sunt ieftini, nu le mai trebuie, si-au cumparat altii, asa ca astia au ramas pentru Leo - pentru o sesiune foto, ca altfel nu sta Leo cu ochelarii pe nas ☺☺☺
      Am avut vreme frumoasa, acum insa de trei zile ploua si e foarte rece! Insa peste cateva zile va fi vara iar :-)
      Pupici si imbratisari, Gina draga. O saptamana minunata sa ai!

      Ștergere
  5. Heeeeei!!! Cei mai draguti si mai veseli!! :* va pupam si noi de printre nori care ne fac sa ne dorim doar sa.... dormim...
    Abia ne miscam sa mai facem una alta :)))).
    Trebuie sa rezolv cumva problema pozelor.... inca ma mai gandesc cum :))). Tel meu nu are memorie pt asa ceva (e un alcatel din 2004), cel de la Ralu nu are husa si aluneca f tare (oricum nu las lua pt ca il folosesc pentru filmari si daca raman fara el..). Mai ramane aparatul foto (care are o mica defectiune la clapeta (si e descarcat fireste) si sa il imprietenesc pe Kouki cu ideea de a nu mai topai ca o caprita :)))).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. of si la noi au venit norii... de 3 zile e gri... s-au scuturat florile de cires japonez si de magnoliu... Daca ramanea insorit, se pastrau si florile mai multe saptamani... asa :-( Asata e! Dar au inflorit castanii :-) Si iasomia!
      Telefonul meu are o membrana de silicon - e practica, pentru ca amortizeaza caderile (hohooo de cate ori nu mi-a scapat pe ciment!) si nu aluneca ...
      Te pup Rux draga. Imbratisari si pentru Kouki <3

      Ștergere
  6. Christos a inviat! Va salutam si noi, cu mult drag. Sunteti asa frumosi, asa relaxati ca ne transmiteti starea aceea buna. Leo este asa docil la foto.. a pozat perfect. :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo e frumusel... eu, nepieptanata, nemachiata... na, ca la plaja in curte! ☺☺☺ Dar veseli suntem, asta e drept. Leo a invatat de mic ca trebuie sa stea din cand in cand la pozat, ca asa vrea "mami" adica eu ☺☺☺
      Te pup Ina! NUmai bine!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca sunteti sanatosi si inspirati.
      Sunt imagini artistice si... tonice.
      Multumesc!

      Ștergere
  8. Draga mea si eu multumesc tare mult. Nu am fost eu foarte consecventa dar vad ca am inceput sa ma tin. Inainte postam mai mult pe facebook chestiile astea, insa mi-am dat seama ca nu acolo le-a fost locul, cu mici exceptii la fotografiile cu cladiri.
    Leo e tare simpatic, ma binedispune si ma bucur ca il vad des.
    Sanatate si multa iubire va doresc.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere