miercuri, 23 ianuarie 2019

Incremeniri - Miercurea fara cuvinte 4/2019


Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme anume pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua ☺ Happy WW

23 de comentarii:

 1. Uaaau! Spectaculoase incremeniri! In fiecare pot distinge fel si fel de figuri, in sens de personaje fel de fel! Prima si a treia foto, in special, ii dau de lucru imaginatiei mele! :)
  Superbe fotografii!
  Iti doresc sa ai o zi excelenta si transmit salutari de la trio pentru trio, cu drag! <3
  Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. sunt sigura ca ti ar fi placut si tie in aceasta excursie 🤗 poate ca vom reusi odata sa o realizam. Happy WW Diana draga. Pupici si imbratisari de la trio pentru 😘😘😘

   Ștergere
 2. Din splendorile naturii...

  Eu vin cu flori colorate din plastilina miercurea asta.

  RăspundețiȘtergere
 3. De sezon, dar și spectaculoase. Bună idee, multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. M-am încadrat cu o fotografie de iarnă pe tema blogului. Sper să vă placă.

  RăspundețiȘtergere
 5. Fabuloasa lucrare a naturii!...Colosi sticlosi incremeniti capteaza toate privirile din jur si ele inghetate de metamorfoza peisajului...brrr trebuie sa fie ger extrem!
  In prima fotografie se prefigureaza in dreapta sus un animal preistoric.
  Happy WW! Ganduri bune si pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu ti _e frig deloc, Gina draga, ca trebuie sa depui ceva efort fizic sa treci prin acest superb defileu. Noua ne plac enorm aceste excursii la munte pe timp de iarna. Ne imbracam corespunzator si ne simtim foarte bine. La capatul excursiei, bem cate un ceai de Jasmin, servim o gustare taraneasca servita pe fund de lemn... nimic nu pate fi mau frumos, sa privesti panorama de pe varful muntelui, la gura focului 🤗
   happy WW Gina draga 😊

   Ștergere
 6. wow, abia aștept explicația ta pentru aceste imagini spectaculoase!
  Happy WW!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. fotografiile le am facut in excursia noastra in defileul raului Breitach in Obersdorf (statiunea din muntii Allgäuer unde se tin competitiile olimpice de iarna - sarituri cu schiurile).
   peisajul este la fel de spectaculos in fiecare anotimp, noi mergem cam de doua ori pe an, pentru ca ne place mult zona. Am scris de multe ori pe blog desore aceste excursii.
   Happy WW Maria draga 😊

   Ștergere
 7. Spectaculoase! Par că s-au oprit toţi stropii lumii să-şi tragă sufletul...

  RăspundețiȘtergere
 8. Frumusetile naturale, n-au asemanare, iar Cel ce le-a creat si le proiecteaza si realizeaza zi de zi, indiferent de anotimp, din subsolul pamântului, pâna la marginile universului, este Singurul care merita toata lauda, slava si cinstea, pe care omul contemporan Îi ignora darurile si comorile harului nemeritat, oferit tuturor oamenilor pentru a fi fericiti, multumiti si a se bucura ÎMPREUNA de aceste comori inestimabile, adevarate, naturale, vesnice, atemporale...
  Zile senine,de pace pline, draga Carmen !

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte frumos!La mine parca nu prea a fost iarna,cum imi doresc.Multumesc pentru vedere,la noi totul e aiurea si credeam ca nu vor mai ajunge la destinatie vreodta.Sa ai zile pline de fericire!

  RăspundețiȘtergere
 10. Incredibil ce frumos, si la noi a inghetat oceanul anul trecut, din pacate nu am prins sa fac poze

  RăspundețiȘtergere
 11. Iarna este un sculptor desarvarsit! O ador.

  RăspundețiȘtergere
 12. Extraordinare fotografii!!
  Ce artist desavarsit este Natura !
  Happy WW, Carmen !!

  RăspundețiȘtergere
 13. Wow! Ce "sculpturi" teribil de impunătoare! Adevărate splendori ale iernii. Natura are acest dar de a ne surprinde şi bucura privirea cu măiestria-i de neegalat :)

  RăspundețiȘtergere
 14. Such beautiful photography of those huge natural ice sculptures, is what I would call them!

  RăspundețiȘtergere