vineri, 28 decembrie 2018

A doua zi de Craciun





LA MULTI ANI tuturor celor care viziteaza aceasta pagina de blog! Gânduri bune în mod special, celor care au participat la ultima editie a Miercurii fara cuvinte din anul 2018: Rux Copilarim, Nima, Diana, Suzana, Poteci de dor, Lumea lui Alexandru, Aliosa si nu in ultim rând Ginei.
Mai sunt doar trei zile pâna la sfârsitul anului 2018. Fie ca Anul Nou sa va aduca un strop de fericire, de iubire si de noroc mai mult ca în anul precedent, fie ca toate dorintele pe care vi le-ati pus în aceste zile magice de sarbatoare să se împlinescă! Anul 2019 vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug! Sa fie un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese! La mulţi ani!

6 comentarii:

  1. Îţi mulţumesc, Carmen!
    Să ai un an cu sănătate, bucurie şi împliniri!
    E minunat decorul, meniul şi, bineînţeles, voi toţi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An Nou cu sanatate si numai bucurii, Potecuta! Toate visele sa ti se impplineasca! Numai bine si din partea mea. Multumim <3

      Ștergere
  2. Doamne Ajuta!! Eu imi doresc sa fim sanatosi! Sa avem parte de AER curat si mancare sanatoase si multa iubire. Sa fie pace!

    Pupici cu drag si imbratisari multe multe!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa sa fie! La multi ani!
      pupici si imbratisari, Rux draga! <3

      Ștergere
  3. Ce de urări frumoase. Și, mai ales, ce de chipuri vesele și zâmbitoare! Așa să vă găsească și sfârșitul acestui an și începutul celui nou. Cu sănătate și multă, multă voie bună! Căci viața trebuie să fie...bucurie!
    La mulți ani, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata trebuie sa fie bucurie, bine ai spus Alex draga! ☺ Sanatate si mult noroc in anul 2019! La multi ani!

      Ștergere