vineri, 14 decembrie 2018

Înca 10 zile pâna la Craciun - Provocare muzicala

Chris Tomlin ft. Lauren Daigle - Noel
The Jackson 5 - I saw Mommy kissing Santa Claus

Încheiem a doua saptamâna a lunii decembrie si spiritul Craciunului se simte tot mai puternic. Sa îl lasam sa ne cuprinda si sa prindem mesajul de a fi mai buni, mai darnici, mai toleranti. Sa lasam Lumina lumii sa ne învaluie si sa ne daruiasca tihna si pace sufleteasca!
ca în fiecare vineri  Friendship Friday  Create With Joy  Un weekend minunat tuturor!

12 comentarii:

  1. :* asa este... se apropie cu pasi repezi :O.
    Eu sunt intr-un maraton continuu.. :))). Toti ma fugaresc :)). Abia astept sarbatorile cand va fi pustiu pe strazi (sa ma plimb si eu cu K fara sa fac slalom printre una si alta) si liniste...
    Ah, in searaasta a fost tare amuzant! Au aruncat unii pocnitori vis- a vis de unde ne plimbam si viteazul i-a latrat cu voce de-aia de baiat (deobicei latra asa ca un puiut hahaha).A fost asa dulce.
    Aici a nins un pic saptamana asta si acum e ger (avem cateva petice de zapada ici-colo inghetate).
    Am ascultat si prima si a doua piesa (care mi-a placut mult mai mult, motiv pentru care imi rasuna si acum in urechi vocea de copil a lui MJ :D). Imbratisari cu mult drag de la mine si K :P!!
    Pupici!!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu la fel, Rux draga... dar astazi este ultima zi de maraton - sper ☺☺☺ La ora 14 voi incheia activitatea profesionala pe anul acesta :-) si ma voi putea ocupa doar de treburile casnice si de hobbiuri <3 Pâna pe 7 ianuarie Juhuuuuu! ☺
      Am facut curatenie, am copt fursecuri, am scris felicitari, am decorat casa, am intocmit meniul pentru zilele festive, am facut cumparaturile principale... gata, de acum cele mai grele treburi au trecut! De acum ramane doar bucuria sarbatorilor <3
      Te pup si iti doresc o zi minunata!

      Ștergere
  2. Ce bucurie mi-ai făcut, tare frumoase propunerile tale!
    O zi bună să ai, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  3. la noi s-a asezat pe iarna serioasa...a nins asta-noapte, dimineata, iar acuma a luat-o din nou...intr-o singura zi s-a albit decorul gri din jur...sper sa avem un Craciun alb dar fara strazi blocate de nameti...se simte tot mai aproape mirosul de Craciun in atmosfera!
    ...si auditia pieselor placute propuse intareste ideea anterioara!...
    Noapte buna, Carmen draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina draga, ce melodie frumoasa ai propus! Celine Dion - Don't save it all for christmas day... ce atmosfera! Minunata melodie!
      La noi e clar, Craciunul va fi fara zapada - vor fi plus 10 grade :-( Dar decorurile vor inlocui orice lipsuri meteorologice ☺☺☺
      (Sper ca macar la mijlocul lui februarie 2019 sa avem zapada, pentru ca noi am facut reervari petru o saptamâna în munti - comcediu de schi ☺)
      Imbratisari si pupic. Un weekend minunat!

      Ștergere
  4. noroc de provocarea ta muzicală că așa am aflat și eu de existența melodiei I saw Mommy kissing Santa Claus. Deși am fost o mare fană Michael, nu știam de acest cântec.

    Numai bine!

    Cu drag,

    Roxana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana draga, ma bucur ca iti place rubrica aceasta - surprizele sunt la fiecare participant la intalnirea muzicala saptamanala :-) Poate ca te vei alatura si tu grupului nostru, tare m-as bucura.
      Numai bine! Ganduri bune!<3

      Ștergere
  5. Frumusetea, farmecul si magia iernii (mai ales când ninge) sunt tocmai aceste sarbatori ale iubirii fierbinti dintre oameni, care devin pentru câteva zile (din pacate) mai empatici, mai solidari, mai apropiati, uniti de acest simbol paradoxal, incomprehensibil, atemporal, al Nasterii Mântuitorului întregii lumi, al UNITATII, contopirii cerului cu pamântul în care ingerii si oamenii împreuna înalta catre Dumnezeu cel mai geniala si superba SIMFONIE A IUBIRII UNIVERSALE !
    SARBATORI FERICITE, si binecuvântate de Domnul, alaturi de toti cei dragi, draga Carmen.
    https://www.youtube.com/watch?v=bV4WYhXD-OU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce interpretare simpatica ☺☺☺ multumim draga Iosif pentru Kids United Nouvelle Génération – The lion sleeps tonight !
      Sarbatori cu tihna si bucurie sa ai! La multi ani cu noroc si sanatate! Numai bine, tie si familiei tale!

      Ștergere
  6. Florina draga, Wham - Last Christmas este pentru mine una din cele mai frumoase melodii (si videoclip) de Craciun. Ma bucur mult ca ai adus-o aici, la intalnirea noastra de vineri <3
    Sarbatori fericite cu sanatate si bucurii! pupici si îmbratisari.

    RăspundețiȘtergere