miercuri, 3 octombrie 2018

Miercurea fara cuvinte (s.40) - Masini transformate


Va reamintesc ca singura regula la "Miercurea fara cuvinte" este ca postarea pe care o înscrieti în tabel sa nu contina text scris. În rest este orice permis ☺ Exista aici, chiar si un tabel cu teme facultative pentru fotografii, pe fiecare saptamâna - pentru ca de obicei, atunci când orice este permis, cadem în pana de ideii ☺ Happy WW! ☺

24 de comentarii:

  1. Ce tare e efectul de pe BMW (bmw e?? parca asa arata dupa gratarul din fata hehe hmm)!!
    Si a doua poza cu masina de teren (Jeep?_ in echilibru este geniala. Abia astept sa ne povestesti mai mult ;).

    Cand eram mici ne jucam "masinile" la drum lung :)))). Ne alegeam culori si faceam concurs! Sau ne alegeam o ordine si tot asa faceam concurs (dintr-o serie de patru care castiga hahahaha). Ce amuzant era!
    Acum dupa ce au aparut aparatele foto digi (sau telefoanele) daca vedeam vreo masina mai deosibita si eram pe faza o fotografiam :))).

    Pupici cu drag :* Si happy WW <3!!!
    Muah!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dada, este un BMW - este unu care inca nu a aparut pe piata. Acesta este un prototip in faza de testare. IN aceasta etapa, exteriorul masinii este acoperit cu folia cu mostra ciudata alb-negru, pentru a masca modificarile, in eventualitatea ca aceste modificari/imbunatatiri sunt "vânate". Dupa cum se stie, o noutate trebuie tinuta secret pana la prezentarea oficiala. Insa masinile trebuiesc testate in prealabil...
      Joaca in masina pe timpul calatoriilor am practicat-o si noi ☺ Alegeam masini cu numere ce contineau cifre sau litere duble. Sotul meu a invatat toate judetele României, prin citirea numerelor de masina la drum lung - in concediu prin România ☺ Apoi, alta faza, Felix nepotelul lui Helmut, cand avea 3 ani, recunostea toate marcile de masina dupa sibolul caroseriei. A fost un copil minune ☺
      Jeepul este al unui coleg de birou - pasiunea lui sunt concursurile pe teren accidentat. Sotia lui este copilot. Sunt o pereche de admirat! Mie mi-ar fi teama sa ma aflu intr-o masina inclinata la 30 grade, prin padure, pe teren mocirlos! dar... fiecare cu hobbyurile lui ;-)
      Pupuici. Happy WW Rux draga! <3

      Ștergere
  2. Nu am pasiunea automobilelor și nu prea observ transformările lor, dar am remarcat odată un Beetle vernil acoperit cu desene ce înfățișau fluturi de toate culorile. Mi-a plăcut tare mult, dar... a trecut în zbor și n-am apucat să fac o fotografie ca lumea.

    Happy WW, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺☺☺ este tipic femeilor, Zina draga, ca la prima vedere a aunui automobil sa nu remarce decat culoarea caroseriei. Sunt putine exceptii, care pot discuta cu barbatii despre motoare, cilindri, puterea motorului si rotatii. Nici eu nu ma pricep, cu toate ca sunt inginer TCM ☺☺☺
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  3. E tare simpatic sa vezi asa ceva si cred ca si sa detii asa ceva! :)
    Ca prea multa monotonie strica. Am vazut multe abtibilduri pe masini, asa cum lipesc copiii pe mese si pereti! :)
    Happy WW, draga Carmen! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-) aceste masini au folie speciala pentru a deruta ochiul, pentru ca sunt propotipuri in tura de testare. NU exista masini pe sosea, care ca aiba o asemenea caroserie, in afara de aceste prototipuri - denumite Erlkönig - am pus link la acesta postare cu explicatii detaliate.
      Toate transformarile pe care le face detinatorul, propriului automobil, trebuiesc recute in Cartea masinii si aprobate de Institutul pentru licente pentru autovehicule si...din cate stiu, este destul de greu sa justifici modificarile de aceea, majoritatea automobilelor raman asa cum au fost cumparate.
      Happy WW, Suzana draga! <3

      Ștergere
  4. Happy WW, dragă Carmen! >:D<
    Despre masinii...tac cu admiratie si putina teama cand trec in viteza :D ( de la accidentul din 2010 , mi se trage :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeule... ce fel de accident, despre ce vorbesti? Groaznic!
      Te imbratisez >:D<

      Ștergere
    2. ...m-a doborat pe trecerea de pietoni. De atunci duc cu mine, doua suruburi in platoul tibian stang. :D

      Ștergere
    3. oh vaaai! ♥♥♥ draga de tine, imi pare nespus de rau! <:oı>

      Ștergere
  5. Nici eu nu observ decât culoarea şi eventual dacă are un accesoriu mai altfel. Cum circulă acum pe la noi, în loc de limuzină la nuntă, o maşină cu un joben imens pe capotă în care e mirele şi una cu gene şi voal alb în care e mireasa. Pe alea le văd repede, în rest, cum spuneam, culoarea o văd, nu alte modificări :D
    Zi veselă îţi doresc, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haios tare, eu pe aici nu am vazut masini asa decorate pentru miri. Dar si eu observ la fel ca tine, prima data culoarea si eventual câte usi avea masinia, mai multe detalii nu remarc ☺☺☺
      O zi minunata si tie, Potecuta! Happy WW!

      Ștergere
  6. Foarte faine modele si de mare efect cand apar în trafic si nu numai! Happy WW, Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. tare m-as plimbari cu una, asa de fason :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac masinile de teren! :) Si cele de F1, si cele de strada si... cam toate, insa putine recunosc dupa caroserie - multe recunosc dupa simbol. :)
    Nu ma gandisem ca prima e infasurata in folie - citisem ca unii producatori procedeaza astfel dar nu-mi amintesc sa fi vazut vreuna astfel "mascata" - ideea e buna, pentru ca "vanatorii" sunt tare multi. :)
    Super colegul tau si sotia lui! Le place adrenalina!
    Noapte buna, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Happy WW!

    (pornisem "la drum" in zori, dar - din nu stiu ce motiv - nu am putut posta fotografiile; acum si-a revenit blogul) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa fac cei de la toate firmele mari de automobile - prototipurile le invelesc cu folie in "bulinute- carouri si liniute" care joaca ochiului feste, atunci cand le trimit in proba pe autostrada. Eu am intalnit deseori, ma amuza si le fotografiez atunci cand nu sunt sofer ;-) Helmut ma sustine si baga viteza sa le depasim ca sa pot fotografia mai bine.
      Colegul meu a auzit de competitia Carpatic - mi-a aratat fotohrafii din anii trecuti si doreste neaparat sa se inscrie, poate la anul sau la urmatoarea editie (nu stiu daca se organizeaza anual sau doar o data la doi sau trei ani).
      Pupici si imbratisari de la trio pentru trio.
      Ai ajuns mai tarziu, bine ca ai reusit - asta e important, nu fii necajita! pupici
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  9. Mașini tunate! Întotdeauna am întors privirile după o mașină spectaculoasă...Din copilărie am fost atrasă de limuzine...vânam ore întregi pana trecea prin fața casei vreo mașină Corp Diplomatic 😄...la timpul ăla erau cele mai elegante exemplare care se puteau vedea...ador zgomotul turat al curselor de raliuri...piloții sunt niște persoane demne de invidiat pentru curajul lor.
    Noapte liniștită și vise frumoase dragă Carmen!
    Happy next days! 💓

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti grozava, Gina draga. comentariul tau aduce exuberanta acestei pagini. Ce sentimente placute exprimi tu aici, simt si eu aceleasi trairi prin descrierile tale atat de vii si incitante. Multumim pentru acest minunat imbold de a teai fiecare zi, fiecare clipa cu placere si bucurie.
      Imbratisari si ganduri bune. Zile frumoase draga mea.

      Ștergere
  10. Tema e grozavă. Am ajuns târziu de tot în săptămâna asta la MFC. Programul ăsta... tot mai aiurea...
    Mi-a plăcut mult Jeep-ul, cu care mi-ar plăcea să dau o tură.
    Numai bine, dragă Carmen și zile cât mai frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca ai ajuns, stiu ca pentru tine este un efort special sa ajungi la intalnirile noastre de miercuri, de aceea faptul ca esti aici este de apreciat! multumiri.
      cat priveste tema, daaaa, iata Rux ne a propus tuturor sa fim atenti pe strada, sa observam masini speciale si sa ne bucuram fotografiindu-le pe cele mai iesite din comun.
      happy Ww, Alex draga 😊

      Ștergere
  11. Interesant efect asupra mașinilor!
    Nu am participat pentru că nu am avut nimic tema aleasă !
    Îți doresc o seară minunată ! Pupic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze-am greşit ! Trebuia: nu am avut nimic despre tema aleasă !

      Ștergere