vineri, 12 octombrie 2018

Meghan - Provocare muzicala


Cântareata americana Meghan Trainor are abia 24 de ani (n. 22 decembrie 1993) si pâna acum a vândut peste 35,5 milioane de fonograme! Albumele "Title" (2015) si "Thank you" (2016) au ocupat saptamâni în sir primele locuri în Charturile internationale iar singles-ul "All about the base" (2014) s-a plasat pe locul întâi timp de peste 40 de saptamâni non-consecutive în Germania, Austria, Elvetia, USA si în Regatul Unit si s-a clasat în fruntea chart-urilor din alte 58 de țări. A fost numărul unu pe Billboard Hot 100 timp de opt săptămâni non-consecutive.
La doar 24 de ani are în palmares 3 discuri de diamant, 139 de platina si 36 de aur. Meghan este un fenomen!
Astazi, propun piesa "Like I'm Gonna Lose You"(2015) interpretata în duet cu John Legend si piesa "Marvin Gaye" (2015) - un omagiu adus "prințului muzicii soul", în duet cu Charlie Puth.


În fiecare vineri  Friendship Friday  Create With Joy  Un weekend minunat tuturor!

15 comentarii:

  1. Foarte frumoase alegeri, Carmen!Eu m-am gandit la Charles Aznavour. Sa fie luna lui. Weekend formidabil! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Irina Rimes. E o fata talentata! :)

      Ștergere
    2. daaa, buna alegerea ta, Florina draga! Aznavour s-a dus luna aceasta la cer, sa cânte în corul îngerilor...
      DeIrina nu am auzit niciodata, deci ma bucur sa aflu. Este o voce placuta, pare o fire vesela - imi place videoclipul :-)
      Multumesc pentru frumoasele propuneri <3

      Ștergere
  2. Buna:)!!
    Si uite asa mai vad si ascult si eu ce se poarta acum ;). Si am stat cuminte si am ascultat cap-coada si privit.
    Prima piesa e draguta - doar ca am facut imprudenta sa ascult versurile (intra in categoria "taiat vene"* hahaha). Nu stiu... dar pe mine, numai cand aud "sa te iubesc ca si cand te-as pierde" ma deprima total :))). Daca fac abstractie e faina linia melodica.
    (* Dar mi-ai amintit de un duet super tare de acum 9 ani: NO AIR se numeste - Jordin Sparks si Chris Brown. Si clipul era foarte fain, poate o stii. Chimie curata! :P)

    Meghan seamana cu o Britney in combinatie cu Christina. La voce. Dar nu neaparat combinatia aia in care sa fi luat ce e mai bun de la cele doua :).

    La al doilea clip n-am putut sa ma prea uit de la un anumit moment. :))) Nu sunt sigura daca e parodie, sau s-a vrut un moment sexy sau... dar... neinspirat regizor :)) ce e aiaaaaa??? :))))). Macar de ar avea zvac sau ceva dar. Pacat de piesa care e f draguta si dansabila. ;)

    In schiiiimb... cand am vazut All About the Base mi s-a aprins o luminita. Am ascultat la un moment dat o piesa cu numele acesta si mi-a placut tare mult. Doar ca nu era cantata de ea :)))). Uite asta e versiunea pe care o stiam eu:
    All About The Bass. . Un cover pe Jazz. ;)

    Ma bucur ca astfel mai aflu si eu ce e "la moda" in materie muzicala si care sunt marile sperante ale momentului. Ca altfel ma tin departe de tv :)). care oricum nu merge. Ca daca ar merge probabil VH1 ar avea ceva de zis :)).

    Puuupici cu draaaaag :*
    (numai "no air" si "all about the bass" am in minte :))) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hmmm, eu am interpretat expresia ca si "te iubesc astazi, ca si când ar fi ultima noastra zi" Mie imi plac ambele texte extraordinar ☺ Si interpretarile bineinteles. Ca de altfel si videoclipurile ☺
      All about the bass este melodia pe care o fredona nepotica mea, acum cativa ani si in mintuta ei de 4 ani, ea a intels "ola panda bär" ☺☺☺
      Te pup si eu. O saptamana minunata!

      Ștergere
  3. Cele doua piese ale interpretei Meghan Trainor le cunosc dar dintr-un show, in duet cu un alt partener a carui interpretare si voce o indragesc mult...Charlie Puth
    https://www.youtube.com/watch?v=gp4Pe0dqN8E
    Alegerea mea pentru provocarea din saptamana aceasta, intr-un decor de toamna veridica...
    https://www.youtube.com/watch?v=ShZ978fBl6Y
    Enjoy it!
    Un sfarsit de saptamana cu tot ce e mai bun, mai frumos! Pupici, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, despre acelasi duet am scris si eu aici - Charlie Puth... si cred ca este vorba despre aceeasi melodie ;-)
      Melodia ta, oh ce romantica! You Are The Reason este una din piesele mele preferate acum.
      O saptamana minunata draga Gina! pupici

      Ștergere
  4. Frumoase melodii! Sărut mâna pentru ele, dragă Carmen. Nu le știam, dar le-am ascultat cu plăcere. Recunosc că nu prea mai sunt la curent cu artiștii momentului. Poate doar ce mai ascult la radio în mașină, dar și atunci pe fugă. În rest... mă întorc cu plăcere la „muzica tinereții” :-)
    Numai bine îți doresc și o săptămână nou cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh da... recunosc ca nici eu nu mai sunt chiar la moda, insa ma mai uit pe MTV la top 20 si ascult radioul o ora, dimineata, in timp ce ma pregatesc sa plec la serviciu. In rest... in masina am stick cu melodiile mele preferate si la serviciu nu e vreme de muzica. Seara dupa serviciu, plimbare in parc si un pic de TV / Netflix si gata e ziua! Timpul trece si noi... nu mai suntem tinereii care impun moda. Dar acceptam toti cu zambetul pe buze ;-)
      Numai bine Alex draga!

      Ștergere
  5. O voce foarte faina are Meghan - in sensul: "pe gustul meu". :)
    Doua melodii frunmoase, pe care le ascult in premiera.
    Iti doresc sa ai zile senine, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi place si atitudiea ei vizavi de faptul ca ea are forme rotunde bine - contrar "modei" ☺ În general, tipele slabe si foarte sexi, au cel mai mare succes pe scena muzicii. Dar Meghan este una din exceptii si ea da curaj fiecarei fete "normale" sau "supraponderale" si arata tuturor cum ar putea sa se îmbrace si cum sa aiba siguranta de sine. Eu o ador me Meghan <3
      Te pup draga mea. O saptamana minunata, de la trio pentru trio :-*

      Ștergere