luni, 1 ianuarie 2018

În ajun de Anul Nou


Pe 31 decembrie, la vremea apusului, masina noastra gonea spre casa... Imagini de basm se derulau pe o parte si pe cealalta a drumului.
Pe stânga, un superb apus de soare, ultimul din anul 2017. Pe partea dreapta, un superb rasarit de luna plina! Si de jur împrejur, natura ca la început de primavara...
Savurez imaginile si le interpretez ca pe un cadou de ramas bun de la anul 2017 si multumesc în gând Universului pentru frumuseatea daruita ♥ Cu siguranta sunt semne bune pentru 2018. La multi ani!

10 comentarii:

  1. La multi ani cu multa, multa sanatate, din belsug, toate cele frumoase pentru suflet sa fie alaturi de toti cei dragi!!!
    La multi ani!! Imbratisari si pupici <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Alexa!
      Astazi la noi a fost vânt extrem de puternic (90 km/h) am crezut ca zburam cu casa cu tot! M-am bucurat ca inca mai am concediu si nu a trebuit sa merg pe sosea - au fost multe accidente!
      Am stat toata ziua in pat, am citit si am ascultat muzica si m-am jucat cu Leo din cand in cand :-)
      O saptamana placuta sa ai! pupici si imbratisari <3

      Ștergere
  2. <3
    Ce imagini de basm!!
    Si noua ne-a luminat luna plina si noaptea de anul nou si noaptea trecuta. Chiar ma gandeam... Daca s-ar fi intrerupt lumina, luna era suficienta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe cat de frumos si linistit a fost pe 31 decembrie si 1 ianuarie, pe atat de ciudat a evoluat vremea pe 2 si 3 ianuarie! Asa furtuna inca nu am trait! Un vant urât de tot! Au zburat sezlongurile prin gradina - si vreau sa zic ca sunt destul de grele, au rama metalica! Sper ca de maine va fi iar frumos, sa putem iesi la plimbare :-)

      Ștergere
  3. Ce frumos tese natura! Spectacole uimitoare!
    Multumesc pentru imagini, draga Carmen!
    Esti gata pentru un Nou An! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. calatoria spre casa a fost ca un basm! M-am gandit indelung, ce sansa am avut sa pot vedea asemenea peisaje minunate! Ireal de frumoase! :-)
      Un start bun in noul an, draga Suzana! Ganduri bune <3

      Ștergere
  4. 2018! Un An Nou, un nou început… Uitaţi ce a fost rău, bucuraţi-vă de ce a fost bine! Vă urez din inimă să aveţi un an bun, norocos şi fericit. La Mulţi Ani! Multumesc pentru mesaje!
    😊 Pupicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Ella draga, bine ai revenit dupa doua saptamani de vacanta! :-) pupici

      Ștergere
  5. Vazand imaginile - inainte de a citi cuvintele, m-am gandit chiar la un dar de adio... facut de anul 2017 (asa am gandit) dar facut de Univers e mult mai frumos spus. :) Daca pozele sunt asa frumoase imi pot imagina cum trebuie sa fi fost in realitate!

    Uuuu! 90 km/h nu e gluma! As minti sa afirm ca nu-mi plac vanturile puternice, furtunile dar... Mereu acel mic "dar" :) care ma opreste sa ma bucur deplin, stiind cat de ravasitoare pot fi.

    An Nou cu sanatate va dorim! Multe bucurii si momente vesele! :) Succes in tot ceea ce va propuneti! <3 Aceleasi ganduri de bine catre toti cei care va sunt dragi!
    Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am savurat imaginile pe deplin... Helmut era la volan ☺
      Am facut cateva fotografii, dar asa cum spui tu, cadrele nu redau nici pe departe frumusetea realitatii. Totusi sunt o frumoasa amintire.
      Cadoul a fost exceptional - nu am mai trait asa ceva niciodata :-) coincidente o mie! Sfarsit de an, ultimul apus de soare, rasarit de luna plina si sosea care sa imparta perfect tabloul cu apusul soarelui pe o parte si rasaritul lunii pe cealalta parte! Si noi trei, incantati pana peste urechi, dupa o zi petrecuta la 3000 de metri altitudine! O sa povestesc despre aceasta ultima zi a anului 2017 in urmatoarea postare ;-)
      Pupici si imbratisari Diana draga <3 Urari de bine si ganduri bune pentru brasovencele mele dragi.

      Ștergere