vineri, 29 decembrie 2017

Zile magice de vacanta





A început sa ninga de seara si ninsoarea nu s-a mai oprit pâna a doua zi dimineata. La ora amiezii am plecat toti trei la lacul Lech sa ne plimbam în parcul natural din jurul lacului. Ce minunatie de zi!
Zapada pâna sub genunchi, alba si pufoasa. Copacii golasi sustineau neaua ca pe un trofeu, tufisurile aratau ca bumbacul inflorit!
Ce ne-am mai jucat! Am facut chiar si un mini-om de zapada ☺
Am intâlnit o familie cu catel si doi copii si am acceptat provocarea lor la bulgareala. Ce mai chiote si rasete, toata padurea a rasunat! Si Leo s-a jucat cu Holly - o domnisoara labrador de 3 ani ☺
Cand am urcat in masina, noi aveam obrajii rosii foc iar Leo avea turturi la mustati si la labute. L-am învelit-sarmaluta în paturica lui si a adormit instantaneu - pana acasa (20 minute). Apoi ne-amasezat amandoi în pat, eu m-am uitat la un film (urmaresc serialul Travelers, sunt la sezonul 2) si asta micu' a mai tras un pui de somn, tolanit peste mine, cu capusorul pe bratul meu.

4 comentarii:

  1. Superb montajul din clip! Si ce faina-i melodia pe care ai ales-o!
    Ce frumusete alba! Si voi, veseli! Leo zburdalnic, ajutand :) la inaltarea omului de zapada!
    Mi s-a parut mie sau celalalt catel a luat-o la fuga cu un băţ in gura si omul fugea dupa el? Oricum, faina scena! :)) Mi-am imaginat ca a luat băţul omului de zapada. :)
    O adevarata magica vacanta! :)
    Zile fericite va dorim, cu drag! Veselie mare la voi sa fie si in continuare, in fiecare zi!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place. Melodia este de pe noul album al Siei, daca-ti amintesti la începutul lunii, Ella a postat un articol intitulat "Everyday Is Christmas" - era vorba despre acest album. Eu am zis ca imi place mult "Everyday Is Christmas" dar si "Candy Cane Lane" - melodia de fata ☺
      Leo este fericit când mergem la padure, alearga ca un iedut în jurul nostru. Si da, el ajuta mereu, indiferent cat de grea e munca ☺☺☺
      Grupup vesel pe care l-am intâlnit pe drum - tata, Karina, Adrian si catelul Holly. Holly - domnisoara labrador a gasit o creanga destul de grosuta si lunga si s-a ambitionat sa fuga cu ea in gura, Karina alerga sa-i dea alt bat - dar simpatic scenariul imaginat de tine ☺☺☺ Grupul ni s-a alaturat în plimbare, la putin timp dupa ce noi ne-am departat de Omul de zapada. Acesta a avut de suferit... din cauza lui Adrian. Pustiul - ca majorotatea teenagers, pus pe "lupte" i-a "aratat" omului de zapada câteva figuri de Kung Fu. Tja! Scurta i-a fost viata...
      Diana draga, nu-mi vine sa cred, avem inca zapada! Astazi, dupa ce soarele a topit stratul de la suprafata, o noua ninsoare a acoperit ghetusul... In parc e destul de periculos de alergat in afara aleilor (pe care sunt imprastiate pietrcele si nisip, impotriva alunecarii). Am cizme bune, dar am mers cu grija. Ce frumos scrâsnea ieri zapada propaspata sub pasii nostri!
      Pupici Diana. Multuumim la fel dragelor! Imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  2. Vaaaaai azi cu siguranta sunt rasfatata de voi. Cat e de frumos .... cat e de frumos. Magic. Alb - si "rosu" acela din copaci.. exact ca in povesti.
    Vad ca Leo nu s-a putut abtine sa mearag si pana la apa :))). Am fost si eu sa iau apa de la izvor azi si mi-au inghetat mainile :))))). Mi-am pierdut antrenamentul.
    Sper sa ninga in curand si la noi si... sa pot iesi si eu sa ma plimb prin zapada:D. Ma cam tin prizoniera dragutii mei vecini - sunt mai nou... fani clor :)))).
    Pupici cu drag <3
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o zi superba, cu zapada ca in povesti - ai dreptate. Bobitele acelea rosii inghetate, aninate pe ramura alba mi-au atras si mie atentia si le.am imprtalizat :-)
      Leo nazdravanul, avea turturi la mustati si labute, dar asta nu l-a impiedicat sa alerge in apa! Am tipat la el a iasa rapid, ne-a fost teama ca rea sa înoate ca vara, nebunaticul! A fost frig afara insa lui nu i-a pasat deloc! In masina, in drum spre casa a inceput sa tremure - l.am infasurat in patura si a adormit la mine pe genunchi. Cand am ajuns acasa, si-a continuat somnul in cosuletul lui.
      Zapada nu mai avem nici noi, inca din 30 decembrie. Pe 31 a fost ca o zi de primavara! Soare si totul verde de jur imprejur! Astazi a fost soare deasemenea... a înnebunit vremea ☺☺☺
      Noi bem apa minerala - cumparam saptamanal eu prefer apa usor gazoasa si sotul meu apa plata. Se spune ca apa potabila in regiunea din care suntem alimentati este deosebit de sanatoasa - insa eu nu am incredere in conductele de aductie. Nu folosesc apa de la robinet decat daca o fierb - deci pentru mancare. Pentru masina de cafea - espressorul, folosim apa minerala plata, la fel ca si atunci cand fac ceai. Dau un ban, dar stiu ca e apa pura. Este adevarat ca din izvor este extractata industrial, insa este imediat ambalata in sticle si nu transportata in bazin, tratata cu fel de fel de chimicale si apoi din nou transportata in sistemul de conducte spre cartiere si locuinte.
      Te pup si eu, Rux draga. An nou cu sanatate si mult noroc! <3

      Ștergere