duminică, 10 decembrie 2017

♥ Înca o zi plina ♥

Sâmbata, am avut o zi frumoasa si mega-super-plina ☺
De dimineata am cumparat bradul, am fost cu Leo la plimbare si apoi eu m-am apucat de copt fursecuri pentru Advent - Craciun (o serie de sapte tipuri diferite) si Helmut s-a apucat de zugravit si placat cu piatra decorativa peretele cu semineul ☺ Din când în când am facut scurte pauze de câte o cafeluta si ne-am admirat "capodoperele" reciproc ☺ Leo a alergat de la unul la altul, din bucatarie în salon si înapoi.
La ora 17 am stopat lucrul, precum Bart Simpson când auzea sirena de sfârsit de tura.
Am facut dus si ne-am ferchezuit, pentru ca la ora 18 am plecat la restaurant cu vecinii de pe aleea noastra :-) A fost prima petrecere de Advent de anul acesta. Ne-am întors la ora 23!


"Proiectele" noastre înca nu sunt gata :-) Le vom continua luni si marti si poate chiar si miercuri.... Eu vreau sa mai fac o serie de covrigei cu parmezan si chimion, însa trebuie sa merg si la serviciu pâna la ora 17. Helmut mai are de placat partea stânga a peretelui si apoi se va apuca de dulgherit. Am planuit un raft cu doua etajere pentru nisa de deasupra televizorului.
Dupa care vom începe curatenia finala în salon, sufragerie si bucatarie. Saptamâna aceasta trebuie terminata toata treaba, pentru ca weekendul viitor este planificat la secunda! Sâmbata dimineata suntem invitati la brunch de vecinii nostri, apoi vom pleca la Ulm si ne vom întoarce doar duminica seara... Sfârsitul de an este întotdeauna foarte aglomerat ♥

6 comentarii:

  1. Chiar a fost o zi plina. Dar astfel de combinatii intre munca, creativitate si rasfat sunt perfecte!
    Recunosc ca eu nu prea le impletesc prea bine, dar constat ca am de la cine invata! :D
    O saptamana excelenta, draga Carmen! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul esze ca nu prea ne place sa intrerupem lucrul, mai ales cand sti ca nu mai ai prea mult... insa luna decembrie este la noi de ani de zile plina in astfel de activitati recreative: spectacole si intalniri cu neamurile, cu prietenii, cu colegii de serviciu.Sub nicio forma nu poti sa lipsesti de la asemenea evenimente 😊
      Suzana draga, un start bun in noua saptamana iti doresc. Multe bucurii sa ai!

      Ștergere
  2. Plina zi, frumoasa zi! :)
    Oooo! Tot citind cate mai faceti voi am tendinta sa ma apuc si eu de lucru! Am cateva "proiecte", dar nu reusesc nici sa pornesc! Totul e vraiste in "programul" meu! :) Cand zic "acum ma apuc"... pac! intervine ceva ce nu poate fi amanat! :) Si tot anul mi-a fost asa! O harababura! Oricat am vrut sa organizez lucrurile... nu s-a putut si pace buna. :)
    Ca bine zici: cand incepi ceva vrei sa termini, sa nu mai amani pentru alta zi dar... cum sa renunti la o masa la restaurant, alaturi de oameni dragi? :) Cum sa renuntam la alte activitati recreative, cu cei dragi? :)
    Moaaaama, cat de harnica esti! Ca o furnicuta! Si toate-ti ies atat de bine! :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in fiecare an doresc sa perfectionez ceva, sa realizez un salt in fata :-) Cat de mic, dar doresc o schimbare in bine. Nu doar materiala, ci si de suflet. Un mic progres, din toate punctele de vedere.
      Acum, ce sa zic, ne-am apucat de treaba prea tarziu, insa acum trebuie sa facem un efort si sa terminam cat mai rapid si cat mai bine! Cam eu sunt cu planurile... Helmut e ceva mai comod. Ma tachineaza cateodata - zice ca "iar ti-ai luat toba?!" - cica in alta viata am fost "tobosar la galere" ☺☺☺☺☺
      Imbratisari si pupici, de la trioul bavarez pentru trioul brasovean <3

      Ștergere
  3. Din opinia mea a fost o zi de sambata tare faina!
    Sa ne pui si noua pe blog din retetele tale de biscuit si covrigei pentru ca sunt tare apetisanti! :)
    Zile frumoase va doresc! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. plina si tare faina - ai dreptate, asa am zis si eu ☺☺☺
      Nu sunt biscuiti, nuuuuu... Din pacate, retetele pe care le fac sunt toate pe germana... Reteta de covrigei si alte câteva fusecuri am pus acum cativa ani pe blog: Retete - pregatiri pentru Craciun,
      La treaba cu veselie,
      Saptamana trecuta, Fursecuri si Colinde, Ajun de Craciun...
      In fiecare an la fel si totusi un pic altfel ☺☺☺☺☺☺☺
      Pupici si imbratisari <3

      Ștergere