joi, 28 februarie 2013

Mâtisori cu caciuli de nea

Fotografiile vesele cu flori si fluturi exotici, pe care le-am prezentat la rubrica Miercurea fara cuvinte - editia 9/2013, le-am facut duminica trecuta, în serele tropicale ale Gradinii Botanice din orasul meu. Anotimpul însorit, plin de arome si flori multicolore e înca departe! În orasul meu înca dainuie iarna! Aceste doua imagini cu mâtisori înfloriti, purtând "caciulite " de nea, sunt fotografii facute în timpul aceleiasi plimbari - pare de necrezut, nu-i asa?! Dar este adevarul-adevarat! Avem 20 centimetri zapada! ... Meteorologii ne asigura însa ca începând de duminica, primavara va poposi si în Augsburg! Vom trai si vom vedea :)

Ping-back participantilor la MfC/9: Foto de inginer, Ana, Steliana, Tiberiu, geanina, Silving, Irina, MucRoz, ella, Leovi, Iulisa, Alice in WonderNet, SoriN, Blind Love, KARMAPOLICE, Ninu Ninulescu, Spunsieu, Adriana, Solidaster, Cris-Mary, CRISTI, Cupcake, Iulia Radu, addicted, Just Words, feldefelarts, Kadia, Andera Y, carmen elena, nima, flory, anastasia, Ina, lichiresti, albertflorentin, AndreeaG, ELENA, OFZ, Fata Nesabuita, Melly, Vania, dor, Vulturesti, Aniela, CipBtRo, Diana, Alexandru, Cafeneaua Turcească, Floarea, Minnie, pandhora, Leovi, Slowaholic, Copilul in oras, Tu1074, MIRELA, Andreea B, Kristi, Patrick, Larisa, Liviu Bimbea. Câte un ping celor "absenti motivat": Fosile, Cafeaua ta, Andreia si Coco :)) Tuturor, o saptamâna minunata în continuare!

10 comentarii:

  1. Multumesc de gazduire Carmen! Esti o gazda primitoare! :))
    Matisorii sunt o frumusete! Si la noi este frig înca dar e soare si nu mai avrm zapada!
    Te pup draga mea, noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. cel putin la noi nu e zapada dar,cu toate ca se apropie 1 Martie nu prea adie vant de primavera...dar simt eu ca e aproape! :)
    multumim Carmen pentro o zi de miercuri exotic colorata! :)
    pup draga mea draga! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te pup si eu si îti doresc sa ai o zi de 1 Martie minunata cu multi ghiocei si martisoare!

      Ștergere
  3. Mi-e dor de mâțișori și îți mulțumesc că ai adus câțiva aici! La noi e cald, ieri a trebuit să-mi dau jos haina în timp ce veneam spre casă, era soare, amândouă, cu Enya, am venit în bluze, părea incredibil! Sâmbătă mergem să regăsim primăvara în pădurile Clujului nostru. Splendide imagini! O zi cât mai primăvăratică și multe bucurii îți doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primavara o purtam in suflete, nu-i asa?
      Incredibil cum la voi este asa de cald si la noi ninge... Dar, probabil ca meteorologii au dreptate si vremea se va incalzi brusc si la noi. Sper ca pana la 8 Martie sa nu mai avem zapada.
      O zi de 1 Martie minunata iti doresc! :)

      Ștergere
  4. Cand eram mica , mi-a spus cineva ca daca pun matasori intr-un pahar cu apa, ies pisici adevarate. Da mi-a spus sa nu plec de langa pahar ca sa fiu pe faza cand ies pisicile si sa le scot repede ca altfel se ineaca. Si am facut treaba asta ca tare imi mai doream un animalut. Tin minte ca a venit taicamiu de la munci seara acasa si eu tot langa pahar eram.:)))
    Nu au iesit pisici....ce tristete!
    Pop!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce poveste dulce! dulce de tot! Doamne... parca vad fetita obosita dar fidela promisiunii de a salva pisicii ce se vor naste din matisorii pusi in apa :) carora era deja pregatita sa le devina prietena devotata :)) te pup si eu Geanina!

      Ștergere
  5. Imi plac mult matisorii :)
    Nu am vazut inca in realitate acum, de cand au aparut, doar in fotografii. Da-s tare frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi am fotografiat si eu matisorii de magnolie! Pe ai mei ii incalzeste deja soarele cald de primavara ! :)

    RăspundețiȘtergere