Imaginează-ți o cafenea mică, cu mesele rotunde din fier forjat, undeva pe o străduță pietruită din Veneto. Aerul miroase a espresso proaspăt și a vanilie. Pe tejghea, te așteaptă delicii care îți fac ochii să strălucească - brioșe pufoase și gogoși umplute cu cremă de vanilie, ciocolată densă sau fistic catifelat. Unele sunt presărate cu fulgi de migdale crocante, altele ascund surprize dulci în interior.

Dar adevărata vedetă? Espresso doppio – intens, aromat, servit în ceașcă mică, dar cu o personalitate cât o poveste întreagă. Nu e doar cafea. E un moment! E Italia, turnată în porțelan ♥
Micul dejunul italian nu impresionează prin cantitate, ci prin rafinament și bucuria momentului. E o clipă de răsfăț dulce, care îți deschide ziua cu un zâmbet și o aromă de espresso autentic.
Scriu aceste rânduri cu soarele Italiei pe umeri și cu gust de espresso pe buze. Dacă ajungi pe-aici, lasă-te purtat de mirosul de cafea proaspăt râșnit și de vitrinele pline cu cornetti pufoși, brioche umplute și biscuiți de casă. Intră într-o cafenea mică, comandă ce-ți face cu ochiul și trăiește clipa. Aici, diminețile nu se grăbesc. Se savurează.
Arata delicios, asa ca presupun ca a si fost!
RăspundețiȘtergereUn adevarat rasfat, potrivit pentru vacanta!
Pupici, draga Carmen si cat mai multe bucurii!❤️😘
Multumesc Suzana draga 😘🤗 Pupici si imbratisari cu drag 💞
ȘtergereYour words capture the soul of an Italian morning so vividly that I can almost taste the espresso and feel the warmth of the sun
RăspundețiȘtergereThank you. Vacation is always a rich source of inspiration for photos and blogging.
ȘtergereSe simte până aici parfumul produselor împletit cu parfumul aerului! 😊 Un deliciu! Să vă fie de bine! Să vă fie bine! 💗
RăspundețiȘtergereÎmi place mult cum ai descris momentul.
Sunt intre cei care adoră ciocolata, dar când e vorba de gogoși, cornuri umplute cu... întotdeauna aleg umplutura de vanilie (când nu e, umplutura poate fi ciocolată - când nu e nici ciocolată aleg ceva fără umplutură); pitici pe creier, probabil! 😃
Weekend minunat in continuare, Carmen dragă! 🌹 Îmbrățișări cu drag și gânduri bune de la quattro pentru trio! 😘🐾💞🍀💕🍉💗🌅
si preferatele mele sunt cele cu vanilie sau cu crema de lichior de oua. Apoi cele cu fistic. Ciocolata e pe ultimul plan... La gogosi - imi plac clasicele, umplute cu gem - prefer gemul de piersici sau capsuni, sau afine... Hmmm ce pofta mi s-a facut acum! Merg sa vad ce mai e la barulet! ☺☺☺
ȘtergerePupici si imbratisari, cu drag de la trio pentru quattro 😘🐾💞🍉🍀💕🌅💗☕