duminică, 25 noiembrie 2018

Sfârsit de noiembrie

Zile cu cer senin si "soare cu dinti", seri învaluite de ceata si frunzeeeeee... Peste tot "ninge" cu frunze ☺


4 comentarii:

  1. Carmen, sunt superbe!! A doua merge ca tablou şi vorbesc serios! Te felicit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult Potecuta! Toate fotografiile mele sunt facute cu telefonul mobil, pentru ca eu fotografiez mult si spontan. Selectez acasa ce e bun - norocul cu digitalul! Mi-am cumparat asta vara cel-mai-cel telefon - specializat pentru fotografii Huawei P20 Pro si sunt foarte multumita! Sunt 3+ 1 camere integrate!
      O seara placuta iti doresc! :-*

      Ștergere
  2. Cand Leo apare in prim plan (de fapt nu conteaza, poate sa fie si doar varful cozii lui in poza) restul peisajului paleste! Asta e, sa dam lui Leo, ce este al lui Leo (de Cezar nu am auzit!!).
    Si ce frumos si neincalcit ti-e parul dragule (auzi Kouki? - care a reusit performanta incalcelii aproape desavarsite, cu model: pe dreapta spate e descalcit .... ca m-a lasat sa il mai pieptan si descurc).
    Dar, nu pot sa nu observ minunata compozitie tomnatica din ultima fotografie! De vis, pur si simplu!!
    Pupici si imbratisari:*!!

    ps: sambata si duminica a fost si la noi ceata si frumos. Ceata e faina, nu ma deranjeaza! Dar azi am servit un smog .. de zile mari.. pfff!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, vezi cum inseala aparentele :-) Leo cand vede peria, se ascunde in cel mai inaccesibil loc pentru mine ☺☺☺ Dar sta cuminte la baita (o data pe luna) si la fönat. Trimatul - o data la 2 luni, trebuie sa sa-l facem de vineri pana duminica in porii mici si sa-l compensez cu lungi porti de joaca ☺☺☺ De descalcit nodurile o facem rar si un nod pe ora ☺☺☺
      La noi azi noapte a nins - dar doar asa 5 cm, abia ce s-a depus pe gazon. Azi dimineata in drum spre serviciu imi venea sa cant - Winter wonderland ☺ Sprendid arata totul - copacii erau albi de chiciura ci zonele verzi de la lapovita- ninsoarea ce a dat spre zori de zi. Am mers mai incet ca de obicei, dar am savurat peisajul! De maine cica iar se va incalzi usor... nu e de mirare ca ne vaitam toti de dureri de cap cu schimbarile astea bruste de temperatura!
      Pupici - o saptamana minunata sa aveti. Un pupic si pentru Kouki, cu drag <3

      Ștergere