joi, 29 noiembrie 2018

Joi, dupa... "si ce daca ploua?!" ☺

Ca a plouat sau ca a nins în fotografiile voastre, ca au fost flori, prajituri sau curcubeie, nu conteaza - important este doar ca ne-am întâlnit si ca ne-am simtit bine ☺ Va multumesc pentru participare: Floarea bunica, Ghita B, Maria, Rux- Copilarim, Poteci de dor, Diana, Daniela, Nima si Lumea lui Alexandru. Va doresc sa aveti o saptamâna placuta în continuare si sa ne reîntâlnim cel târziu miercurea viitoare, la o noua editie a Miercurii fara Cuvinte!


16 comentarii:

  1. Sunt fantastici! "Bigmac-ul" acela e aproape cat Chico! <3 Cat de intelegator se arata Leo dupa ce se lasa alergat! :) Ce fain ca aveti un spatiu atat de mare! O fericire si pentru blanosi! Cand se alergau in jurul masutei mi-am amintit de o catelusa, Dodo o botezasem, pe care a gasit-o tata in zapada foarte mare, prin 2005 si a adus-o acasa. A stat la noi cam o luna, apoi a luat-o cineva care are curte. Intr-o zi il alerga pe Pufitca in jurul mesei din sufragerie si, la un moment dat, Pufi a urcat pe scaun si Dodo alerga in continuare - cand si-a dat seama ca alearga dupa propria-i coada s-a oprit si a inceput sa-l caute! Era un ghemotoc de catel! :) L-a scos pe Pufi din amorteala - era cam plictisit de ceva timp, pentru ca zugraveam si casa era cu fundul in sus si "arealul" lui fusese deranjat. :)
    Nu doar ca a alungat norii acest filmulet dar am senzatia ca... s-a facut ziua! :) Asa de mult mi-au placut cei doi!
    Multumesc pentru portia de bucurie, Carmen draga! <3
    Imbratisari si pupici cu drag de la trio pentru ... pentru voi toti, mici si mari, vorbitori si latraciosi! <3
    Sa aveti zile fantastice! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dodo si Pufitica 😅😀 draguta faza. Si Chico a inteles candva ca poate sa astepte sub masa, ca Leo alearga de jur imprejur si cand se se va opri sa si traga rasuflarea, poate "ataca" plin de energie 😂😅
      Da, acest "Hamburger" este una din jucariile preferate de Leo. Este al doilea, ca primul a fost rontait 😂 Daca ai stii cate obiecte de decor nu am spart prin casa in jocul asta aport. La noi, din vestibul se intra in sufragerie, care da printr-o portiune ingusta (fara usa) in salon. Si seara, cand ne intoarcem de la plimbarea in parc, ma asez pe canapea in salon si urmaresc stirile TV (de la ora 19), iar Leo imi aduce o jucarie pe care mi o da, dar numai dupa ce "luptam" putin (fiecare trage de un colt), apou el ma lasa sa castig (cel mai desteot cedeaza 😅😂) cu obligatia de a arunca jucaria pana in sufragerie, la usa care da in vestibul. Vai, de cate ori am nimerit ceasul sau o vaza! 😅😂 Tencuiala de pe muchia zidului din jurul semineului a sarit de atatea ori si tot de atatea ori Helmut a trebuit sa repare 😅😂 Da, spatiu de joaca avem! Leo fuge, pune frana si suceste covoarele apoi vine fericit cu jucaria in bot si face un salt de acrobat de circ, in mare viteza, pana la mine pe canapea. Cateodata "franeaza" pe picioarele mele sau in abdomen! oho cate vanatai nu am! 😊 Asta e distractia de seara la tv.
      Pupici si imbratisari de la trio pentru trio cu mult drag 😘💕

      Ștergere
    2. Hahaha! :) Istet si Chico! <3 Sunt asa de haiosi cand fac asa! Cel care ramane alergand de unul singur e... de nota douazeci! Si ce figura face cand isi da seama ca alearga singur, ca dupa coada! :)
      Ohooo! Stiu cum e cu adunatul covoarelor - si Bony si Boby faceau asa (chiar si Pufi, cand era tanar-tanar). :) Si ei aveau jucarii preferate pe care ni le aduceau, sa tragem fiecare de cate un capat, si apoi asteptau sa le fie aruncate - pentru aport. :) Pufi facea aport cu ghemotoace de hartie, si ma jucam cu el de ascunselea. :) Acum Pufi are fundul greu si e cam lenes. :)
      Pupici cu drag si imbratisari pentru toti, de la noi! <3

      Ștergere
    3. Leo nu a ros niciodata pantofi, absolut nicodata! dar daca gaseste sosete rulate ghem, cu alea se joaca de minune. Atata le ia i bot si le arunca, arata le alearga si le scutura, pana se desfac di sunt umede- numai bune de pus iar la sapal! ☺
      Pupici si drag si dor <3

      Ștergere
  2. Pentru ca am lungit-o cam mult in primul comentariu am inceput un capitol nou. :)
    Acum! Acum! Acum isi ia elan si... si...! In perfecta armonie cu umbrela... Uraaaaa! O saritura perfecta in balta! Bravo! Nota zece! Primul zece din campionat! Aplauze!!!! :)
    Imi dai voie sa-ti spun... zapacito?! :) Nu, nu-ti spun, doar intreb! :)) Ce fain e sportul acesta cu saritul in balta! Imi place si acela cu "batutul din palme" sub un jet puternic de apa, sau "aplauze" la suprafata unei apei (palmele jumate in apa, jumate deasupra apei)! :) La saritura in balta te declar campioana la seniori! :)
    Pupici cu drag! <3
    Zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa 😂😇 este un clip facut cu incetinitorul. Doamne cat ne am amuzat cand am facut Fotoshooting-ul 😂👌
      pupici si imbratisari, Diana draga 😘

      Ștergere
  3. Am uitat sa-ti multumesc pentru urare! Multumesc, la fel! <3
    M-au zapacit imaginile! :)
    Gata, acum chiar ca plec! :) Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai fost aici pe pagina, se subantelege ca ti-a facut placere intalnirea de la MfC 💖
      O zi minunata, Diana draga 😊

      Ștergere
  4. Foarte haios videoclipul :D am dat un subscribe acolo, sa mai vad si altele cand le postezi :)
    Zi cu zambete vad ca ai, asa ca sa-ti doresc? Have fun ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine m-a lăsat să văd numai primul filmuleţ, nu ştiu de ce. Încerc şi de pe telefon, poate am noroc. M-au amuzat terbil jucăuşii blănoşi. Dar ce răbdător e Leo, cum îl lasă pe Chico să facă de capul lui.
    O zi frumoasă, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca sistemul de protectie este setat sa nu accepte gif-uri atunci aceasta este cauza pentru care vezi doar videoclipul pe care l am incarcat prin youtube.
      Chico a fost adoptat de fiica mea in urma cu 4 saptamani. De atunci, vin impreuna la noi in vizita, cam de 2 ori pe saptamana si toti am fost curiosi cum vor reactiona cei doi catelandri, cum se vor impaca. Amandoi sunt baietei, Chico are 6 luni si Leo abia a implinit 2 ani. Tare ne-am minunat cat de intelegator si grijuliu este Leo cu piticul 😍 In astfel de situatii nu poti sa intervii, totul depinde de caracterul cateilor si la noi, a functionat perfect. Lui Chico nu i a fost frica de Leo, ba chiar i a placut de el din prima clipa si l a aceptat de sef, iar Leo ne a uimit pur si simplu. Il trateaza pe micutul ca si cand ar fi copilul lui. Il provoaca si il invata tot ce stie el... vorba vine "ce stie" ca nici el nu are prea multa experienta, e si el inca "mic" 😏
      Multumim 💕 O zi minunata si tie Potecuta!

      Ștergere
  6. Ce mult schimba atmosfera un animalut intr-o familie!Eu am vazut si am experimentat.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, stim ca si voi îl aveti pe dragalasul de Pufi in familie. Cat de placut este sa fie familia mare :-)
      Un weekend miunatsa ai!

      Ștergere
  7. Mi-a placut tare mult clipul - l-am vazut intai pe youtube dar ma gandeam eu ca trebuie sa fie si pe site !!! <3
    Si surprizaaaa e si un filmulet mic cu tine si saritura magica <3!
    Haha deci si la tine se lasa cu vanatai si covoare sucite ??
    Dar cu ascutit de gherute nimic ? (mda mereu uit ca voi aveti gradina - noi nu si atat Dodo cat si Kouki au momentele lor de gradina.)
    Vaaai iar mi-am amintit -- K a reusit sa sparga osul roz (preferatul lui Do, care la randul lui rupsese primul lui os galben.. lol) si a si rontait o bucatica mica pana sa i-l iau eu din gura.. ce emotii am avut .... Pf! Trebuie sa ii fac cat mai curand inca o mingiuta fas-fas .. haha

    Pupici cu draaaaag !! :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nu pot altfel sa introduc videoclipurile aici, decat daca exista mai intai pe youtube. Asa ca, mereu incarc videoclipul pe youtube si aoi il preiau la mine in postare.
      Am renuntat la covoarele foarte scumpe (stau rulate in pivnita - speram sa nu le manance moliile) si am pus covoare cu suport antialunecare, dar degeaba - Leo e vca val-vârtej ☺ Si are muschi! are o forta ca daca fine-n fuga si pune frane pe mine, ma darâma! si bineintele apar vanatai ca am tenul alb ☺
      Ghierutele le pilim o data la 2 luni, mai ales cele din fata, acelea cresc parca mai repede. S.a invatat si accepta ce sa faca?! am un aparat electric cu o freza mica.
      Ieri seara a trebuit sa am grja de Chico pentru o ora si ceva. Si Chico era obosit, dar Leo avea chef de joaca. Atata l-a provocat cu toate jucariile si nimic nu l-a interesat pe Chico, pana cand Leo a aoservat sa interesul lui Chico este un os dental. Adunci l-a luat in bot si a incept sa-i-l arate ca sa fuga Chico dupa el. Cand Chico obosea si se aseza pe burtica, Leo se aseza la fel, nas in nas cu Chico si ii arata osul. Choco iar sarea si uite asa panacand i-am zis cu ton bland " Leutu, da-i si lui ca e mic" si ce crezi?! Si-a tinut osul doar asa din varful buzelor si l-a lasat pe Chico sa i-l "fure" Chico fericit a inceput sa roada la os si Leo l-a privit, mangaindu-l din priviri. oooo iti zic, mi-au dat lacrimile, cat poate Leo sa fie de gentelman! Nu e meritul meu, ca doar nu el l-am învatat sa fie bun- e chestie de caracterul cainelui - cum ai noroc! si noi am avut noroc de un INGERAS! Voi pune si videoclipul acela, candva :-)
      Pupici de la noi, cu drag :-*

      Ștergere