sâmbătă, 14 iulie 2018

I have a dream - Provocarea muzicala


ABBA - I Have A Dream (Live At Wembley Arena, London/1979)

5 comentarii:

  1. OOOO una dintre iubirile mele muzicale din zona A (lol - marile mele iubiri din zona muzicala sunt majoritatea din zona A - adica incep cu A ).
    Si e singura piesa pe care invatasem sa o cant acompaniindu-ma (cu greuuu) la chitara. Prietena mea adaptase de la versiune cantata de Westlife acordurile. Prietena si colega mea de facultate, care e canta si compune <3.

    Si apoi si versiunea Mamma mia a piesei e frumoasa. Dar originalul ramane "the best" si cred ca este una dintre putinele piese ale carei versuri le stiu (partial) <3 pe dinafara.

    Ce surpriza placuta !!

    ps: stii ca am trecut pe langa stadionul asta o data? Pe la 16 ani, vorba unui alt cantec:)

    Pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow, eu nu am fost niciodata în Londra, de fapt nu am pasit in UK deloc pâna acum, cu toate ca tare mult imi doresc. Helmut, nu stiu de ce, nici nu vrea sa auda de Londra, asa ca telurile noastre de vacante sunt mereu altele :-(
      Am tot zis ca trebuie sa gasesc cateva prietene care vor sa mergem impreuna... Cu Helmut nu am nicio sansa!
      Mie nimic nu mi se pare mai frumos ca interpretarile ABBA originale... Pacat ca din vremurile acelea nu existau atâtea platforme video. Cand imi amintesc ca la 14 ani am primit de la prietenele mele si colegele de echipa de volei, un poster ABBA <3 Atâta bucurie, Doamne! Revistele Bravo nu existau in tara pe atunci si doar asa, intamplator cine stie prin ce conexiuni, cineva putea sa faca rost de postere cu artistii la moda.
      Eu cred ca si astazi stiu pe dinafara textele melodilor ABBA ☺ In adolescenta scriam textul "dupa ureche" oprind si repetând segmente de banda de magnetofon ☺☺☺ Ce cuvinte nu ntelegeam, cautam in dictionar si le potriveam cumva ☺☺☺ I have a dream este una din cele mai frumoase balade <3
      Te pup. O saptamana minunata sa ai!

      Ștergere
  2. Oooo! Ce melodie superbă. Ca de altfel toate ale celor de la ABBA. Chiar și după atâția ani, sunt superbe. Au fost și rămân niște artiști de excepție.
    Mulțumesc pentru clipa muzicală minunată, dragă Carmen. O duminică minunată! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am o verisoara, cu 9 ani mai tanara ca mine, deci pe când ea avea 4 ani eu avem 13 si intr-o vara, mi-am petrecut o parte din vacanta la bunica ei (sora bunicului meu) - in Bucuresti. M-am jucat cu multa placere cu verisoara mea si am invatat-o sa cânte I have a dream :-) Astazi, ea este mama a trei fetite, cele mai mici sunt acum de varsta ei din acea vara, au 3 si 5 ani si de cate ori ne vedem râdem si cantam I have a dream.
      Ce muzica ii place Sarei? tare sunt curioasa ce melodii fredoneaza ea... poate ca ne spui weekendul urmator :-) M-as bucura!
      O saptamana minunata sa ai, Alex draga!

      Ștergere
  3. O melodie care nu mai are nevoie de vreo prezentare! :) Imi place trupa. Avem un prieten care e fan 100% asa ca am ascultat cam toate albumele ABBA. :) Muzica lor mi se pare... pura (nu e tocmai cuvantul potrivit dar nu gasesc altul). :)
    Multumesc pentru amintirile declansate, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    (inca tusesc de-mi sar ochii din cap! :) dar e muuult mai bine)

    RăspundețiȘtergere