luni, 31 octombrie 2011

Happy Halloween!


Dupa ce ne-am înfruptat din tarta de bostan [Rokssana, sper ca a noastra nu arata mult altfel decât tarta care-ti reuseste tie :) noua ne-a placut muuuult, multumim pentru reteta!] am îmbracat costumele si am pornit la colindat "Süsses oder Saures? /Trick or Treat?” /Păcăleală sau dulciuri? - pe strada nostra, la vecinii care ne asteptau cu drag. Marlene - Jeannie, duhul din lampa fermecata, Felix - vampir si eu - vrajitoare rea ;)
Se pare ca am format un grup fioros, din moment ce fiecare "s-a temut" si ne-a oferit imediat dulciuri. Ciocolate, Maoam, pop-corn, napolitane, jeleuri, biscuiti, haribo, chiar si doua bonuri valorice pentru McDonald's - atâtea dulciuri cât sa ajunga celor doi copii, cel putin doua luni!
Dupa raita Halloween, Felix si Marlene au stat pe scari în fata casei si s-au îndulcit, admirându-si bostanii minunat luminati de lumânari. Au fost tare mândri ca bostanii nostri au fost laudati si alesi ca fiind "cei mai frumosi" de pe strada.
În seara aceasta, cei doi au renuntat la emisiunea tv-pentru copii pe care o urmaresc cu regularitate înainte de a merge la culcare. Însa, mai mult ca în zilele obisnuite, asta-seara si-au spalat dintii temeinic, iar la ora 20:30 au fost în pat. Acum plutesc în lumea visurilor...
Mâine la amiaza vor pleca acasa, dar cu siguranta zilele petrecute la noi nu vor fi uitate prea curând :)

14 comentarii:

  1. frumosi bostani...nimic de zis :)
    duhul si vampirul adorabili...cat despre vrajitoare....e mai mult buna decat rea :))
    happy Halloween!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumosi sunteti, pardon fiorosi, am vrut sa zic!!!
    Happy Halloween! Pupici din orasul de pe Cibin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti frumosi si simpatici, in plus prezenta si privirea Marlenei este divina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ieri pomeneam de vrăjitoarea din pădure.Nu ştiu cum se face, sau ce intuiţie am avut, dar Hänsl şi Gretl, costumaţi adecvat, au găsit-o până la urmă şi, iată, au reuşit să şi o transforme într-una bună, care e de fapt o zână doar travestită în acel personaj malefic...În rest, chiar dacă nu au întâlnit în pădure căsuţa de turtă-dulce, copiii s-au căpătat aseară cu o sumedenie de zaharicale spre bucuria lor şi a noastră pentru că ne-am mai simţit astfel şi noi încă o dată copii. Happy Halloween! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. pe langa faptul ca suteti fiorosi, mai putin Marlene care e o dulce, sunteti si foarte talentati...ce frumosi bostani au iesit din mainile voastre:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumosi sunteti :)

    cred ca ti-a iesit bine si cred ca ai avut rabdare sa o tai cand a fost rece...data viitoare ajusteaza daca crezi ca e necesar....amestecul uscat nu trebuie sa fie prea gros,in asa fel incat sa se poata transforma in foaia care imbraca umplutura si sa nu ramana necoapta..sa nu simti praful....ma bucur ca ai incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos ! Felicitari, Carmen, ai redat perfect atmosfera, parca am fost cu voi acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  8. superbe fotografiile. Buna draga mea. în disperare mi-am permis sa-ti trimit un mesaj. Poate ai printre prietenii din Germania pe cineva aproape de Nurnberg. Tare ti-as fi îndatorata. Cu toate tragediile astea cu soferi de Tir sunt tare îngrijorata ptr. fratele meu. Chiar nu se poate cumpara la voi la farmacie un analgezic ? Eu sunt în perioada de cozonaci si pâine la cuptor. Nu-i de mirare ca am 71 de kg. Te pup...

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) Foarte frumosi bostaneii, dar personajele au fost mult mai frumoase ! :) Si eu am stat cu usa deschisa in speranta ca va venii un monstrulet sa ma sperie, si in timp ce el ma sperie eu o sa-i mananc bomboanele :)))) dar nu a venit nimeni. :(... :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunteti foarte frumosi... si fiorosi :) Ce vacanta frumoasa au avut copiii. Vreau si eu sa fiu copil :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi place de voi cât sunteţi de simpatici! (eu nu zic fioroşi, asta trebuie să hotărească cei vizitaţi...). La noi n-am sărbătorit în niciun fel (ba... am băut un pahar de vin). Puştimea de aici nu s-a pregătit în niciun fel, aşa că n-am avut cui împărţi bomboane ca să nu ne sperie. :(

    RăspundețiȘtergere
  12. superdragalasi ati fost! opa si Carmen le-au oferit ca de obicei, zile vacanta de neuitat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Felix si Mark aunavut aceeasi muza in cioplit dovleci:).
    Sunteti tare frumosi!
    Distractia a fost la cote maxime!

    RăspundețiȘtergere