sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Meniu pentru un prânz întârziat

E nefiresc de cald ( +6°C) pentru a doua zi de Boboteaza, vrabiutele ciripesc ca în primavara, ceva petece de zapada au ramas pe ici pe colo...
Am ajuns acasa, am despachetat si ne-am facut curaj sa gatim ceva, savurând mai întâi un Martini, lânga bradul care parca si-a pierdut din stralucire.
Pentru ca am gasit asparaghel proaspat (mai ieftin decât în sezon!?), am decis sa facem o supa.
Pentru felul doi: filet de merlucius cu usturoi si rozmarin - la cuptor, cartofi noi cu patrunjel verde si morcovi în unt.
Felul trei: choix à la creme, înghetata de mango si cirese cu fructe de sezon.

4 comentarii:

  1. Maramures,
    este usor de preparat si foarte gustos! :) încearca si tu ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi am servit duminica niste pastrav proaspat la cuptor (tot cu usturoi), cartofi frantuzesti (tot la cuptor), insa la desert am avut ceva mai greu - negrese (pe care le-am insiropat ca imi par mai bune asa). Nu mai rezist... Gata, ma duc sa mananc. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Angi,
    hmmm, suna delicios si meniul vostru :)
    PS: iubesc mujdeiul de usturoi, dar nemtii cam strâmba din nas daca vii la servici "duhnind" ;) La sfârsit de saptamâna insa nu ma mai pot abtine!

    RăspundețiȘtergere