duminică, 31 octombrie 2010

Happy Halloween!

Am reusit sa terminam decorarea casei la timp, am aprins lumânarile, am pus doi dovleci uriasi la usa de la intrare si unul la usa dinspre gradina, ne-am mascat si am pornit la colindat. Am strigat în fata usilor vecinilor: „Süßes oder Saures“ (engl. trick or treat) si fiecare a preferat ;) sa ne dea dulciuri decât sa se trezeasca cu cine stie ce surpriza neplacuta :)) Când seara s-a instalat în toata puterea, ne-am întors spre casa cu cosul plin cu bunatati.
Înainte sa adoarma, copiii m-au întrebat "Mai mergem si mâine sa adunam dulciuri?" Ha-ha-ha! Din pacate Halloween e doar o data pe an. Noi am folosit ocazia si ne-am distrat de minune!


8 comentarii:

  1. :)) multumim pentru foto si clip! cat de draguti ati fost!

    RăspundețiȘtergere
  2. nice! sa inteleg ca ati fost pregatiti si pentru cei care preferau varianta "trick"? ;) adica... daca nu ne dati voi, va dam noi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaca-verde,
    ma bucur ca v-au placut :))
    U-hu-huuuu, noi am vrut sa fim "de speriat"! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina,
    :) sincera sa fiu, m-am trezit ca sun la prima usa si nu am pregatit nici un text. Copiii au fost însa pe faza, au strigat fara urma de timiditate "Dulciuri sau farsa!" Apoi au multumit pentru cele primite si Marlene a urat "o seara placuta în continuare" faza la care Felix a comentat: "hei, nici chiar asa! nu trebuie sa fim asa amabili! ca doar noi am venit sa-i speriem! E Halloween!" :))
    La planul 2 nu ne-am gandit nici atât! Poate pentru ca am fost siguri ca vom primi dulciuri, deoarece am fost doar pe strada noastra, unde toti vecinii abia îi asteptau pe cei doi.
    Marlene a fost simpatica, eu sunam si apoi îi împingeam pe ei în fata usii. Micuta spune: "nu înteleg de ce nu ramâi tu prima?!" "cui îi trebuie dulciuri? mie sau voua?!" apoi schema de distribuire a sarcinilor a fost clara! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. minunat.Noi asteptam Craciunul sa mergem la colindat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ce simpatici! noroc cu Felix ca a stiut care-i treaba :) imi amintesc ca si eu eram timida la colindat :/

    RăspundețiȘtergere
  7. Victoria,
    mai întâi trebuie sa invete Rebecca Andreea sa cânte "Mos Craciun cu plete dalbe" :))

    Si noi abia asteptam Craciunul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Alina,
    copiii din ziua de azi sunt mult mai dezghetati fata de cum am fost noi! Te pup

    RăspundețiȘtergere