vineri, 22 octombrie 2010

Sunteti curiosi sa stiti...

cum am petrecut ziua de 20 octombrie? :)
Dimineata a început cu dulci cuvinte si o ploaie torentiala.
La servici, colegii ma asteptau cu tot atâtea lalele, câti ani stiau ca tocmai am împlinit si cu ajutorul unui party-service, am folosit pauza de masa spre a serba evenimentul, alaturi de ei.
Si soarele a iesit dintre nori sa-mi zâmbeasca. Pe tot parcursul zilei, am primit felicitari pe cale electronica si tare mult m-au bucurat.
Helmut m-a asteptat dupa orele de servici si am pornit spre baile termale, curioasa ce contine pachetul-wellnes pe care mi l-au daruit Adela si Raluca. Ei da, a fost rasfat pur! Între piscine si saune, peeling cu sare de mare si uleiuri eterice, masaje cu miere de albine, terapie Abhyanga si singing-bowl, o salata de cruditati cu creveti si un pahar de vin spumos, am petrecut o seara de relax total. Am privit din sezlong, superbul apus de soare. Când noaptea s-a instalat, luna a tras o perdea deasa de nori si ultima tura de înot am facut-o sub stropii reci de ploaie.
Acasa ma asteptau flori de la vecini (sâmbata ma voi revansa cu o felie de tort) si felicitari de la cei dragi, aflati departe...

Multumesc înca o data pentru felicitari prietenilor: Mella, Steliana, Cici, Odette, Mihaela, Victoria, Irina, Vania, Fly, Vaca-verde, Felicia, Mara, Roxana si Elisa, Donca, Florinel, Anne si Cornelia, Katharina, Moni, Mihaela, L'Automne, Tetris, Mosu, Alina, AngiGhita, Ema, Anamayana, Giulia, Lucian, Joco , Mariana !

6 comentarii:

 1. Cu drag din suflet! Iar de acum, daca ne-am obisnuit asa .. macar 50 de ani incolo tot asa sa facem! Sanatosi sa fim

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce cadou frumos ai primit de la fete!

  RăspundețiȘtergere
 3. VV, pupici înapoi - unul tie, unul Ioanei!

  RăspundețiȘtergere
 4. Fly, sanatosi sa fim! si peste 50 de ani ;)îmbunatatim metoda! :-*

  RăspundețiȘtergere
 5. Alina, ma stiu doar de 20 de ani, dar îmi cunosc gusturile :))

  RăspundețiȘtergere