sâmbătă, 30 octombrie 2010

Carnavalul toamnei

Pe când soarele se ridica sa înveseleasca o noua zi de toamna, noi serveam micul dejun pe malul râului Wertach. La doar 2°C a fost nevoie de caciulite, fulare si jachete groase. Fiecare am cautat o piatra mare pe care ne-am asezat si în liniste, am admirat natura si am asistat la trezirea ratelor salbatice.
Acasa, aroma ceaiul fierbinte îndulcit cu miere de albine ne-a placut mai mult ca oricând!
Dupa ce am rezolvat aprovizionarea de sfârsit de saptamâna, am servit prânzul la Vinzenzmurr, dupa care am pornit spre padurea Bretterstelle - Horgau.
Ne-am jucat cu soarele de-a v-ati ascunselea, am cautat gândacei si veverite si am sperat sa-l întâlnim pe Spiridusul Padurii. Am inhalat aerul puternic aromat al padurii, am cântat si alergat ravasind covorul de frunze si când am obosit, am hotarât ca e timpul sa ne îndreptam spre casa. Pâna la masa de seara, am pus la presat- între pagini de reviste, cele mai frumoase frunze, adunate în timpul plimbarii noastre.
Înainte de culcare am ascultat muzica si am dansat.
Acum va spunem somn usor si vise frumoase! Mâine va fi din nou o zi încarcata... mâine e Halloween!

4 comentarii:

 1. Pozele din padure mi-au placut mult. Se vede ca v-ati distrat pe cinste! Copiii sunt foarte simpatici! Si voi la fel :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunat! Mi-au placut cizmulitele si joaca de-a v-ati ascunselea pe dupa copaci. Copiii si toamna ne revigoreaza spiritul, nu-i asa? Parca te fac mai bland intr-un fel aparte.
  Frumoasa zi si frumoase amintiri!

  RăspundețiȘtergere
 3. Tetris,
  Felix si Marlene sunt într-adevar simpatici foc! (sunt copiii fetei celei mari a sotului meu)
  Pupici :-*

  RăspundețiȘtergere
 4. Roxana si Elisa,
  chiar daca nu a plouat de mult, padurea este umeda si cizmulitele au fost necesare :)
  Asa-i Roxana! Fiecare generatie trebuie sa tina legatura cu urmatoarea, doar asa ne mentinem tineretea spiritului, doar asa reîmbobocesc florile sufletului :)

  RăspundețiȘtergere