sâmbătă, 2 decembrie 2017

1/2 Weekend în multe imagini si cateva cuvinte

Vineri am plecat de la serviciu imediat dupa pauza de masa pentru ca sa fiu acasa când sosesc nepotelele din Memmingen. Nu ne despart decât 90 de kilometri, însa cum fiecare are programul lui - mamarutele cu gradinita si cursul de înot,  noi adultii cu serviciul - ne vedem doar în vacante si din când în când la sfârsit de saptamâna.
Pe Greta care va împlini saptamâna viitoare abia 3 anisori, înca nu avem curajul sa o tinem mai multe zile la noi. Nu doar ca este iute ca argintul viu, darînca nici nu vorbeste foarte clar.

Emma are 6 ani si doua saptamâni ☺ cu ea ne întelegem perfect! Vine cu multa multa placere la noi si îl iubeste tare mult si pe Leo. Prin urmare, surorile au zburdat împreuna prin casa vineri pâna seara (reusind fara probleme sa o întoarca cu josul în sus ☺), apoi Greta a plecat cu parintii ei înapoi. Emma a ramas, sa petrecem împreuna weekendul.
În prima seara ar fi vrut sa doarma cu Leo, pe salteluta lui de catel ☺

Dimineata, prima grija a Emmei a fost Calendarul de Advent si usita cu numarul 2. ( pe Leo l-am ajutat eu ☺☺). Abia dupa ce au savurat micuta surpriza, am putut sa intram în programul normal al zilei: toaleta de dimineata, micul dejun si plimbarea cu Leo în parc.
Mai departe ne-m jucat, am cântat si am mesterit decoratiuni pentru iarna, din hârtie, lipici si sclipici :-) (multumim Angi pentru deosebita idee!)

Masa de prânz am sarit-o dar am mâncat în Christkindlemarkt (târgul de iarna) câte o portie de varza calita si cârnacior prajit la gratar (la o masa sub forma unei sanii uriase ☺) La desert am rontait migdale si alune prajite în zahar caramel. Emma a încalecat pe Rudolf si a dat o tura de carusel iar noi am baut o cana de vin fiert.

Ne-am continuat plimbarea pe firul povestii "Craciun la familia Urs", am aplaudat formatia "Banda maimutelor". La cofetaria Eber am cumparat cele mai bune prajituri - pentru acasa. Le-am servit alaturi de o cescuta cu ceai (si le-am savurat, chiar daca nu au mai aratat atât de bine dupa ce le-a turtit Emma când si-a îndesat manusile si Unicornul în punga, peste prajituri ☺).

Seara am mai facut o tura cu Leo în parc si acum stam pe canapele în salon, fiecare preocupat de hobbyul lui ☺ Emma se joaca pe tableta PC, Leo rontaie o bucata de lemn, eu scriu pe blog si Helmut se uita la un meci de fotbal la TV. Langa noi, o farfurie cu madarine descojite si o punga cu soricei Haribo... Cu alte cuvinte, toata lumea este fericita :-)

12 comentarii:

  1. Sunteti minunati! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de clipele petrecute cu nepotica Emma, cu Leo si cu fiecare usita deschisa din calendarele de Advent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ♥ astazi mi-a fost dor sa-l ascutl pe Juan Gabriel (Asi fue) si bineînteles ca gândul îmi zboara la voi.
      Va pupam si va transmitem numai gânduri bune.

      Ștergere
  2. Greta este o micuta printesa balaie!
    Acum sincer, la cat de confortabil arata patul lui Leo, si eu as vrea sa dorm langa el!😅 Distractie placuta în continuare! ♡
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si Emma a fost mai blonduta mica; sa vedem câta vreme mai ramâne Greta blonda! :-)
      Distractia a fost totala - weekendul s-a terminat, mâine incepe o noua saptamana grea!
      Pupici si imbratisari <3

      Ștergere
  3. Nu stiu de ce Ella a spus "langa el"! Cred ca a-l incerca ar fi obligatoriu! Pare extrem de confortabil! :D
    Minunata distractie pe la voi! Sa va bucurati cat mai mult impreuna cu dragele de nepotele! Cred ca Leo e si mai incantat cu atatia prieteni prin preajma!
    Petrecere frumoasa in continuare! Pupici si voie buna! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Allejezus, Suzana!😅
      Ma refer langa Leo nu langa pat! 😅😅😅😅

      Ștergere
    2. 😅😅😅😅 Nu stiu la ce ma gandeam!😅😅😅😅

      Ștergere
    3. Fetelor m-am amuzat ☺☺☺☺☺☺☺☺ sunteti doua dragute ♥
      Suzana, te pup.

      Ella, Suzana, va doresc noapte buna si vise placute! Pupici :-* :-*

      Ștergere
  4. Ce armonie! <3 Mi-e dor de astfel de zile! A fost candva, poate o sa mai fie. Nu armonie! De armonie nu ma plang - este! Mi-e dor de casa plina de copii si animalute. :) Animalute avem; copiii au crescut! :) Ah, de fapt, mai avem o nepotica, de la unul dintre verisori - dar e prea mica, deocamdata - e bebe. :)
    Multe-multe bucurii sa aveti! Si sanatate! Te imbratisez cu drag! Salutari si ganduri de bine si de la "fetele mele" pentru voi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felix si Marlene au crescut... Felix are 14 ani! inainte sa implineasca 3 anisori, a petrecut primul lui "Urlaub in Augsburg" ☺☺☺ Ce zboara timpul!
      Acum e Emma la rând, si de la anul va veni si Greta... Apoi, cand vor creste si ele, poate ca vor avea fetele mele copii si atunci vor avea iar nepotei in casa :-) E frumos cu zburdalnicii copii ♥ Retraiesti propria copilarie prin ei :-)
      Pupici Diana draga. Imbratisari de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  5. parca ieri Greta era un bebe mic si uite acum! :)
    ca sa nu mai zic de Emma...hmmm ce trece timpul :)
    oricum, a fost o zi plina si la sfarsitul ei toata lumea pare multumita si cum altfel dupa asa un rasfat?! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂🤣😂🤣 numai Helmut s-a plans ca nu mai lipsea mult si nervii lui explodau 😂🤣
      Greta va impöini maine 3 ani 🤡
      Te pup si transmit ganduri bune si imbratisari, tie si lui Daniel.

      Ștergere