duminică, 5 august 2012

Sfârsit de saptamâna la Ulm

Am promis ca revin cu amanunte de la ziua unchiului meu, iata-le în imagini:

Sunt obosita dupa un weekend plin si deosebit de vesel, este târziu si mâine va trebui sa fiu la ora 6:30 în birou; vreau doar sa spun ca darul pregatit de mine (masca pictata), a fost primit cu multa bucurie.
PS: Mii de multumiri, minunatei noastre gazde LU! pupici :-*

4 comentarii:

  1. Placerea a fost de partea noastra.Sper si imi doresc sa ne intilnim mai des.Ce titlu avea cartea recomandata de Kati?Felicitari pt postare!
    Cu drag, LU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti o draguta!
      tocmai am vorbit cu Geta si va intreba ea cum se numeste cartea, pentru ca atâta am povestit pe tema ca în final sa nu-mi spuna cum se numeste :( Autoarea este o frantuzoaica... mai mult nu stiu - inca ;) Te pup
      PS: Geta pleaca mâine la 11 si se întoarce de ziua ei.

      Ștergere
  2. Pai cum sa nu se bucure, cu o masca atat de frumoasa!!
    Pare sa fi fost o petrecere pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ooo da! a fost o petrecere ca în povesti! Unchiul meu este un tip fin, inteligent si cu un gust pentru frumos deosebit!
      A împlinit 75 ani (dar nu-i dai nici 65!), a avut 75 invitati :) A purtat un costum de vara Hermès... wow ce elegant a aratat! Este consilier financiar, are propriul lui cabinet - si înca lucreaza! Face sport zilnic (înoata) si seveste muzica clasica pe pânie! Da, sunt tare mândra cu asa un unchi! Am un milion de lucruri de învatat de la el!

      Ștergere