vineri, 27 decembrie 2019

Înregistrare pentru Craciunul 2019 - Provocare muzicala

Nu este nevoie sa-l prezint pe Robbie Williams... toata lumea îl stie - este unul dintre cei mai mari cântăreți și compozitori englezi, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT... Poate ca putini stiu insa cine este frumoasa blondina cu care Robbie a înregistrat anul acesta în studio, clasicul "Santa Baby". Este vorba despre mega-starul german - Helene Fischer.
Robbie Williams a lansat un nou album de Crăciun numit „The Christmas Present” ("Cadoul de Craciun"). Pentru acest album, el a invitat mai mulți artisti în studio: Helene Fischer, Jamie Cullum, Poppa Pete (tradus ☺ tatal lui Robbie), Rod Stewart, Bryan Adams si Tyson Fury. Albumul contine doua CD-uri cu 13, respectiv 11 melodii.
Imediat dupa lansarea albumului, acesta a ocupat locul intâi în topurile din Australia, Germania, Elvetia si Marea Britanie (în Italia si Noua Zeelanda, doar locul doi). Incredibil succes, daca ne gândim ca au trecut abia patru zile de la Craciun! Albumul a câstigat deja "platina" în Australia si "aur" în UK, fiind vândut ca pâinea-calda!

Sper ca ati petrecut minunate zile de Craciun, ca savurati în continuare zilele de vacanta si ca va pregatiti sanatosi-voinici pentru întâmpinarea Noului An! Va doresc mult noroc si numai bucurii si va invit cu drag la ultima provocare muzicala din anul 2019 ☺
❤️ Friendship Friday ❤️ Created with Joy ❤️ Sa ne reîntâlnim sanatosi si în Anul 2020!

7 comentarii:

  1. Vai, nu stiam aceasta melodie a lui, dar imi place la nebunie!!! Atunci, o sa propun si eu ceva tot de el. Un an MINUNAT, CARMEN, pt tine si familia ta! GUTEN RUTSCH!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un An Nou fericit, cu sanatate si numai bucurii, Florina draga! pupici si imbratisari <3
      Robbie Williams - Beyond the Sea imi place mult. Swing, de fapt tot jazz-ul dar si muza de film si musicalurile, mi-au placut de când eram copil!

      Ștergere
  2. Hmm, nu stiu de ce, dar mi-a disparut comentariul. Imi place la nebunie propunerea ta,Carmen!! Asa ca am sa propun si eu ceva tot din repertoriul lui. Un an cat mai bun, Carmen, pt tine si familia ta! Guten Rutsch!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu, nu a disparut... doar ca dupa 3 zile de la postare, comentariile asteapta aprobarea mea :-)
      Superba piesa Sonny and Cher: The beat goes on! Stiai ca melodia este in Top 10 al "Billboard Hot 100 "?! Melodia e lansata in 1967, la mijlocul casniciei de 5 ani între cei doi(1964-1969). Cher si Sonny Bono au un copil împreuna, pe nume Chaz Bono - un trans-man (un barbat care la nastere a fost fetita). Chaz este scriitor, muzician si actor... talent a avut de unde mosteni! Sonny & Cher au ramas în istoria rockului american, ca fiind unul din cele mai de succes duete. Cei doi au continuat sa formeze un duet si dupa divorz, atât muzical cat si in cariera de actori. Sonny Bono a decedat la 63 de ani, Cher la 73 de ani se afla într-un lung turenu in USA, pentru intreg anul 2020 sunt biletele la spectacolele ei vandute in avans!
      Florina draga, iti dorescun An Nou fericit! Frohes Neues Jahr 2020!
      Ich wünsche dir einen guten Rutsch ins neue Jahr! <3

      Ștergere
  3. Ce interpretare "hot", plină de patos și modulații reușește Helene Fischer! 🤗...artistă veritabilă!
    AN NOU îmbelșugat cu sănătate și dorințe împlinite!
    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, cuvantul perfect este "hot" <3 Este o artista cum putine exista la ora actuala, pe plan mondial! Anul acesta este a treia oara la rand cand in ziua de Craciun a fost transmis pe postul ZDF (cel mai important post TV german) programul de divertisment "Helene Fischer si invitatii". Helene a interpretat toate genurile de muzica, a jucat scenete, a facut acrobatii la trapez (dar ce acrobatii!)... Este nu doar frumoasa, are si corp perfect! Da... o zâna finuta, aceasta Helene ☺
      Gina draga mea, iti doresc pentru Noul An sanatate si numai bucurii, cu mult noroc si multe vise implinite! pupici si îmbratisari <3

      Ștergere
    2. wow, iubesc ABBA - este inca formatia mea preferata ♥
      ABBA - Happy New Year 1980 se potriveste mereu, si acum in 2020! La multi ani Gina draga! pupici

      Ștergere