joi, 19 decembrie 2019

Paralela la "Salvam Papusile"

"Salvam Papusile" este o rubrica initiata de Rux, la care cea mai fidela participanta a fost Diana.
Am admirat de fiecare data vestimentatiile create de cele doua colege-bloggerite, precum si inspiratele diorame. Recunosc ca nu am rabdare sa fac asa ceva, însa imi place mult sa observ.
Pentru a onora invitatia Ruxandrei, macar asa pe sfert, am sa postez aici patru papusele-breloc, cumparate dintr-un magazin din München. Am trecut pe lânga vitrina si imediat ce le-am vazut, m-am îndragostit de ele si am cumparat patru! M-am gandit la fetele mele si la înca o prietena... Le voi oferi lânga cadoul din Seara de Ajun si sper sa le placa si lor (sincera sa fiu, eu ma voi desparti cu greu de papuselele astea dulci!) ☺
Draga Rux, draga Diana... nu am diorama si nici macar nu e meritul meu ca papuselele sunt atât de dragut îmbracate, dar doresc sa vi le arat; se potrivesc de minune la tema "Pregatiri de iarna".



Papuselele stau sprijinite de un suport de lumanari si o cutie cu miniaturi de parfumuri din colectia mea (colectionez sticlute de parfum, cu parfum original), nu am putut sa le asez în "pozitii de fotomodel" ☺ pentru ca de rochite, in spate, atârna brelocul si nu am vrut sa le stric, pentru ca asa cum am scris mai sus, urmeaza sa fac cadou trei dintre ele ♥
Mulțumesc, Rux!

4 comentarii:

  1. Carmen draga! <3 Ce surpriza frumoasa! Multumesc! E un cadou si pentru mine! <3 Sunt atat de dulci papuselele! :) Doar ca nu-mi vine sa le iau si sa le asez intr-un carucior, sa faca nani.
    Sunt sigura ca le vor placea! Cum sa nu le placa fetisoarele acestea dragalase?! <3

    Oh! N-am ignorat sticlutele! :) Ai o colectie super! (nu vad marcile - si nu le recunosc dupa eticheta sau forma sticlutei - dar sunt convinsa ca toate sunt extra faine!)

    Iti multumesc si pentru compliment. Am dus la capat toate probele, dar ultimele cu mare intarziere. Ma "laud" :)) ca am am prezentat papusi pentru toate cele 13 teme. :)

    Te imbratisez cu drag! Imbratisari si pupici, cu drag, de la noi pentru voi! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Foarte frumoase si dulcici papusi_cadou. Si eu le observ pe fete, Rux si Diana si le admir.
    Si eu consider ca am primit cado' papusica. Multam! Pupiciiii

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, ce dulci sunt! Doamne, nu mai pot de dragul lor! Ce cadou frumos, se vor bucura mult, sunt sigutră ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. <3 Vai ce dragalase suuuuunt!!! Si ce surpriza minunata!!!
    Mi-a atras atentia corpul papuselelor. Am si eu unul din acesta la o papusica ;)) - papusa are un cap urias, bine ca acum am o idee cam ce i s-ar potrivi la corpul mic (vreau sa ii pun altul pentru capul urias ;p).
    Sunt extraordinar de dragalase ;)). Iti multumesc ca ni le-ai aratat si noua :D.
    trimit pupici cu mult drag si.... fug sa ma ingrijesc putin de Kouki mic inainte de somn (un pic de spa ca prea e cumintel dragul de el si intelegator :D)
    Muuuuah!!!

    RăspundețiȘtergere