luni, 16 decembrie 2019

A treia duminica de Advent

6 comentarii:

  1. Cred ca a-ti avut ce sa savurati sau ce sa priviti, acolo, la targ!
    Aceste momente ale lui decembrie sunt tare frumoase!
    Multumesc pentru filmulet, draga Carmen! Numai bucurii sa aveti! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca in orasul meu inca nu am ajuns in Targul de Advent, dar maine este ultima zi de serviciu ☺ juhuuuu! De vineri dupa-amiaza am concediu pâna pe 7 ianuarie!
      Te pup Suzana. Un sfarsit de an cat mai frumos!

      Ștergere
  2. Frumos targ. Mi-au facut cu ochiul acadelele. :) Pacat ca nu era putina zapada, dar atmosfera de sarbatoare este... :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acadelele... cand am dat cu ochii de taraba, m-am simtit ca o fetita de sase ani ☺☺☺
      Nu e zapada, ba mai rau, e foarte cald, avem 15 grade l ora amiezii! Of, daca cineva are pile acolo SUS, va rog spuneti sa trimita ninsoare si pe la noi ☺☺☺
      Numai bine. Te pup Ina draga <3

      Ștergere
  3. Surpriza zilei! Haha! Super faina! (n-o divulg!) :))
    Frumos acolo! Au stil targurile. Am vazut si vietati necuvantatoare!
    Un weekend plin, altfel spus! :) Saptamana usoara iti doresc, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil ca esti singurs care a vazut videoclipul pana la sfarsit ☺☺☺ aaaa surpriza a fost mare! Iti dai seama, nici eu si nici Helene nu a stiut nimic. Ne intorceam veseli din targ, traversam centrul orasului spre casa cand, o limuzina roz-bombon ne-a atras atentia (cum altfel?! ☺☺☺) Noi doua am tras un WOWWWW! si Mircea a zis "hai, vreti sa va fac o poza cu limuzina?" Noi doua, în cor "Daaaaa" Cum am ajuns langa masina, a si iesit soferul care s-a salutat cu fratele meu si ne-au invitat sa urcam. Masina a fost închiriata pentru o jumatate de ora <3 Doamne ca nu ne-a venit sa credem! Adevarul este ca timpul trece ca in vis - pana am baut un Piccolo, am cantat si ne-am rasfatat facand cu mana la pietoni, asa ca printesele... gata a fost timpul (normal masina se poate inchiria pentru cel putin o ora si costa in functie de ce se consuma de la bar, incepand de la 230 euro in sus. Pentru noi asa a fost întelegerea, sa ne distram o jumatate de ora, pentru o suta de euro. Cadoul lui Mircea pentru noi ♥ Am fost deosebit de fericite!
      Draga mea Diana, iti spun sincer ca ma tarai cu ultimele puteri inca maine la serviciu, dar am de gand sa fac doar prezenta, sa imi fac curatenie in dulap si in sertare, sa sterg biroul si apoi sa particip la masa de la revedere cu colegii care vor fi maine la serviciu. Jumatate si-au luat ramas bn deja de astazi... De sambata voi savura timpul liber <3
      Te pup si timit ganduri bune si imbratisari, cu drag, de la trio pentru trioul brasovean <3

      Ștergere