luni, 2 iulie 2018

La jumatate de drum


De la începutul anului au trecut exact 26 de saptamâni si pâna la trecerea în anul
2019 au mai ramas înca exact 26 de saptamâni
Ma bucur mult ca rubrica Miercurea fara Cuvinte înca exista si chiar daca participarea nu este numeroasa si fluctuatia este mare, nucleul membrilor MfC nu s-a dizolvat.
Dupa cum cei mai multi din participantii la MfC stiu, exista ideea unei teme saptamânale, initiate de Calin – cel care a avut bunavointa de a prelua de la mine rubrica MfC si de a o gazdui timp de doi ani. Participarea cu un articol adaptat la tema saptamânala nu este o obligatie, însa gasesc ca este o provocare simpatica, fapt pentru care nu am întrerupt noul concept al rubricii Miercureafara Cuvinte.
Lista cu temele propuse se gaseste în bannerul din partea dreapta, daca acesati pictograma MFC. Saptamânal, apar înscrise temele propuse de mine sau de participantii la MfC. Propunerile  din saptamânile calendaristice 30-31 si 34-38 sunt facute de Laura.
Asteptam cu interes alte noi propuneri, începând cu sfârsitul lunii septembrie.
Pâna atunci, va doresc un start bun în „luna lui cuptor“, o vacanta de vara minunata celor care îsi pregatesc valizele si o luna iulie cu multe realizari si bucurii, celor care (înca) nu-si parasesc pozitiile. Tuturor multa inspiratie pentru fotografiile pe care le selectati pentru întâlnirea noastra saptamânala la Miercurea fara Cuvinte!

14 comentarii:

  1. Eu îţi mulţumesc pentru căldura cu care ne găzduieşti şi pentru că ne ierţi abaterile de la teme :oops:
    O lună iulie plină de bucurii îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potecuta draga, la MFC nu exista nicio regula in afara de faptul ca postarea nu are voie sa contina text scris. Din acest pdv tu nu ai niciun motiv de a te simti vinovata, nu te-ai abatut niciodata de la aceasta regula.
      Te pup. Numai gânduri bune!

      Ștergere
  2. vacanta minunata si tie, ne vedem si auzim curand, da? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hm... nu te înteleg deloc.... Eu m-am intors de o saptamana din concediu, nu am facut nicio pauza de blog si majoritatea postarilor mele din ultima vreme sunt practic "pagini din jurnalul de vacanta"... Se pare ca nu ai mai trecut pe aici de cel putin 3 saptamani ☺

      Ștergere
  3. Și eu îți doresc o lună însorită, cu multe realizări !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Carmen draga! La fel! O luna iulie cu multe bucurii si impliniri! <3
    "Temele" sunt provocatoare pentru mine, chiar daca sunt zile in care neuronul meu e chel de idei. :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3 (inca il am pe Leo in minte: era sa scriu "de la Leo pentru trio" - nu e prima data!!!) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo ar fi primul care ar pupaci pe toata lumea! ☺
      Pana zilele trecute, puteam sa mangai orice catel pe care-l intalneam in plimbarile noastre, ca Leo nu se supara. Duminica în plimbarea noastra la lac am cunoscut o familie de aradeni, care aveau o catelusa mini, dulce foc. Cei doi patrupezi s-au jucat frumos si am invitat familia la noi, la o cafea. Cateii s-au jucat in curte si cand au obosit, s-au intins la umbra - Molly sub masa si Leo pe gazon. La un moment dat am luat-o pe Molly pe masa (Molly are 900 grame ☺) sa o vad mai bine ca pe jos ii vedeam ochisorii. Mai, nici nu am apucat sa o asez si sa o privesc, ca Leo a sarit ca un leu, gelos! A trebuit sa o las pe Mpolly jos ca altfel Leo ar fi sarit si el pe masa ☺☺☺ Niciodata pana acum nu a facut crize de gelozie ☺ Acum gata, e baiat mare si stie sa-si apere drepturile ☺☺☺
      Ganduri bune pentru trioul brasovean! Va pupam, toti trei <3

      Ștergere
  5. In aceste 26 de saptamanai m-am simtit cam cum trebuie sa se simta o minge pe care cineva o tot loveste de-un zid! :) Sper sa raman o minge rezistenta !
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha, chiar asa?! of... bine ca mingea nu face cucuie! :-) pupici si imbratiari xoxo

      Ștergere
  6. Deja la jumatate?? Dar de ce ma mir ca tocmai ce am intrat in iulie.. :)))) [Rux... ai nevoie sa te mai vada si soarele ca trece vara si tu esti consemnata la domiciliu. hahaha]
    Mi-am notat in agenda toate temele ;)). Abia astept sa ne intalnim miercurea si sa descopar ce alege fiecare pentru ziua respectiva :D. Temele sunt foarte faine - mi-am pus la incarcat telefonul pentru a-l pregati pentru miercuri :D.
    Pupici cu drag ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaaa! si din experienta altor ani, dupa ce se intorc toti colegii din concedii, nu mai dureaza decat putin si brusc, suntem in decembrie ☺☺☺ Apoi e gata anul! Doamne cum trece timpul!
      Temele sper ca sunt incitante si ca fotografiile vor fi pe masura :-)
      Te pup. Noapte buna! <3

      Ștergere
  7. Of, a trecut deja o jumătate din acest an? Așa de repede? Și ce repede ne vom trezi că sună clinchetul de clopoței de Crăciun...
    Mă bucur din suflet că acest minunat joc: „Miercurea fără cuvinte” rezistă atât de frumos la provocarea timpului. Meritul îți aparține din plin, dragă Carmen!
    Numai bine și la cât mai multe ediții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mdaaaaa! inca pe atât si se duce înca un an! Vai vai cum zboara timpul!
      Azi mâine mergi la balul de absolvire al Sarei ☺☺☺ (stiu ca abia la toamna va începe scoala ☺☺☺)
      Toate cele bune, Alex draga! Numai bine!

      Ștergere