joi, 7 februarie 2013

La ora 12 noaptea

sursa foto: Sanjiv Mittal
Am încheiat înca o zi de miercuri, cu un bilant impresionant - au fost aproape o suta de înscrieri, însa cu parere de rau, a trebuit sa anulez câteva (motivul este detaliat în postarea de saptamâna trecuta "A fi, sau a nu fi"). De aceea încep prin a-mi cere scuze de la: Cartim, Zina, Ioana, Larisa, Gabriela, Calin Hera si Miau, asigurandu-i ca din punctul meu de vedere, prietenia virtual legata prin intermediul blogurilor nu este din aceasta cauza afectata si sper în continuare sa ne vizitam si respectam.
Multumesc celor care au avut placerea de a participa si de a tine cont de unica regula a rubricii si anume de a înscrie un articol în care singurul mod de exprimare este "limbajul fotografic": Lolita, Daurel, AndreeaG, Florina, AEFC, Colectionara, Irina, Vera, Diverse, Steliana, Ana, Leovi - The sack of greed, Blind Love, Xaara Novack, 13angi, Piticii Voinicii, Cristi, Vania, Just Words, Emiliana, Spunsieu, Pisica Neagra, Vero, Alice in WonderNet, Anca, KARMAPOLICE, Pătrățel, nima, Mariana Hera, Foto de inginer, Cupcake, Kadia, carmen, Rolling Ideas, fata nesabuita, EMME, albertflorentin, Iulia Radu, OFZ, ELENA, anastasia, Melly, Adriana, acuarele, Vasile Dumitru, Adriana, dor, Vanessa, Cipbtro, Angela Insula Ekklesia, geanina, Ninu Ninulescu, Diana, Aurora Georgescu, Tudor Enea, Copilul in oras, Tu1074, Iulisa, Leovi, Lumea lui Alexandru, SoriN, Floarea, pandhoraa, Muc Roz, Slowaholic, DANI, Liviu Bimbea, Patrick, Minnie, MIRELA. Multumesc deasemenea celor care au trecut doar sa ne salute: Stefania, Cafeaua ta si CLM.
Tuturor, o saptamâna minunata în continuare!

36 de comentarii:

  1. Thanks for your time......
    good night!!!
    •✰ •✰ •✰ •✰ •✰ •✰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minnie draga, faptul ca ai raspuns aici prima, ma emotioneaza si ma bucura - stim noi care este cauza.
      Noapte buna! ¸.•°♡♡⊱彡

      Ștergere
    2. I love you.... always! :))
      te pup!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Te pup. Sa si o zi monunats!
      La noi ninge ca in povesti. Totul e alb si inspira la fotografiere... dar sunt la lucru :-(

      Ștergere
  3. ai fost mereu o gazda adorabila si stiu ca nu ti-a facut placere sa anulezi acele cateva participari....
    ziua de miercuri reprezinta o placuta intalnire intre noi cei care ne intersectam in virtual si care,poate, in timpul saptamanii nu ne vizitam de loc dar regulile sunt reguli si e firesc sa fie respectate...
    ideea de a posta o fotografie sau mai multe fara a folosi cuvinte (pe care le folosim oricum in postarile zilnice) mi se pare ofertanta pentru ca pune la incercare atat imaginatia celui care posteaza cat si a celui care priveste,motiv pentru care iata,particip la MfC de aproape doi ani :)
    ma bucur,imi face placere faptul ca iti imparti timpul cu noi si sper ca o vom face impreuna mult timp de acum incolo! :)
    pupici draga mea draga si somn usor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos este cand exista intelegere si armonie, cand suntem relaxati si veseli. Iti multumesc mult pentru cuvintele tale, parerea ta, si a celorlalti, inseamna mult pentru mine. De aceea comentam pe marginea articolelo prezentate. Respectul reciproc este baza oricarui gen de colaborare, si mai ale aici pe blog, unde o vorba spusa nu o putem indulci printr-o tonalitate moale sau o privire calda.
      Ma bucur ca iti face placere sa participi la MfC. Atata vreme cat vor exista cel putin 6 participanti, rubrica va continua :-) Te pup si eu. Sa ai o zi senina! ☆★☆


      Ștergere
  4. Bună dimineaţa şi pupici mulţi... :)
    Draga mea, iartă-mă că nu am comentat, însă stau foarte rău cu timp.
    Şi s-a strâns şi foarte multă oboseală...
    În weekend voi face însă turul de onoare.
    O zi minunată!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O zi minunata iti doresc, Anastasia draga! Odihneste-te, recupereaza-ti somnul, sanatatea e cea mai importanta!
      Fiecare are propriile prioritati. Te pup

      Ștergere
  5. buna dimineata!
    imi aduc aminte ca multe miercuri am postat fotografii sub titlul "miercurea fara cuvinte" fara sa ma inscriu, ca nu stiam ca trebuie sa ma inscriu! dar nu era important, important era (si este) faptul ca ne vizitam! asa faceam si la "pink monday", acolo cel putin nu m-am inscris, desi postam! si ma simteam bine! nu mai particip pentru ca nu am subiecte, nu pentru ca nu mi-ar facea placere! oricum sunt barbat (aplauzeeee) si nu pot trata mai mult de un subiect! :) (ups!)
    asadar nu comentez nici pro nici contra, e pagina ta si mi se pare normal daca vin in vizita sa respect regulile!
    dar la fel de mult cred ca asemenea probleme s-ar fi lamurit mai corect prin mesaje private!
    zile faine sa avem cu totii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata!
      Un comentariu lung... din care sincea sa fiu, nu inteleg prea multe... Mai ale la faza unde mentionezi ca esti barbat- nu inteleg de ce ar trebui cineva sa aplaude :-D Nu inteleg nici de ce spui ca "iti facea placere"... oare acum participi la MfC fara?! Ah... cred ca e prea dimineata si mai am nevoie de o cafea :-)
      Cat priveste sfatul ca trebuia sa anunt pe fiecare privat... cred ca glumesti, nu-i asa? :-D
      O zi faina sa ai!

      Ștergere
  6. A fost o zi de miercuri cu multe fotografii frumoase și inedite. Să fie și o zi de joi la fel de frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era sa nu te recunosc! Nu doar ca ai schimbat fotografia, dar ti-ai schimbat total aspectul! Nu mai esti blonda, dar iti sta foarte bine si satena. Iar ochelarii te prind perfect!
      Tuturor o zi minunata!:-)

      Ștergere
    2. Aceștia sun ochelari permanenți, făcuți recent, îi port nonstop. Părul e natural, dar poate voi reveni la blond, mai văd eu. Vara îl prefer mai deschis! Așa să fie, o zi minunată!

      Ștergere
  7. Neatza, neatza!
    Nu vad nici un motiv de suparare.Unde-i lege nu-i tocmeala.....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata Geanina draga! :-)
      Asa am sperat dar s- a intamplat sa primesc um mail de la o persoana foarte suparata... Imi pare sincer rau, dar "Miercurea fara cuvinte" va ramane cu acest titlu....
      Te pup , o zi faina!

      Ștergere
  8. A fost o miercuri de success!
    Sa fie si restul saptamanii tot asa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja numar orele orele pana la sfarsit de saptamana! Maine pe vremea asta pot srtiga in gura mare E WEEKEEEEEEND!:-D:-D
      pupici. O zi usoara!

      Ștergere
  9. Frumoase cuvinte sunt inscrise in fotografie ! Miercurea fara cuvinte va merge inainte si fara cei cativa vorbareti incurabili, între care ma aflu si eu. Asta nu inseamna ca nu te voi mai vizita cu placere aici si ca nu iti voi primi cu drag vizitele la mine. In fond, daca nu suntem toti la fel, nu inseamna sa ne incaieram, solutii se gasesc oricand !
    Să ai zile frumoase !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut enorm aceasta fotografie!
      Ma bucur mult Zina, ca ai comentat acest articol. Admir fairplay-ul pe care l-ai dovedit!
      Multumesc, si tie deasemenea, doar zile senine!

      Ștergere
  10. Esti un lider de grup veritabil.Cei carora te adresezi respecta regurile ,sau isi recunosc greselile (cum am facut eu),pentru ca jocul sa fie cum ti l-ai dorit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca e fara cuvinte....asa trebuie sa fie! :)
    Eu consider corect desi, intr-adevar, imi pare rau de prietenii care au pus si cuvinte...
    O seara faina, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie îmi pare nespus de rau, însa nu putem schimba denumirea rubricii în " Miercurea cu cuvinte"... care ar mai fi specificul ei?! nu s-ar mai deosebi cu nimic de postarile uzuale!
      O seara minunata si tie, Elly draga!

      Ștergere
  12. De data asta, cum rar mi se intampla, am citit, am inteles si mi-am (si) amintit de atentionare...

    RăspundețiȘtergere
  13. Mulţumim că ne-ai fost gazdă încă o dată! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rubrica nu poate exista fara participanti, deci... multumesc deasemenea :)

      Ștergere
  14. Am sosit și eu :(
    Tare mi-a plăcut textul din fotografie este frumos și adevărat !!!
    Poate mie îmi este ușor să fac „morală” pentru că nu particip la jocurile „cu scris” (asta din pură prietenie față de voi.Nu meritați să vă pedepsesc cu „scrisul meu” și nici cu „stilul meu”)!!!
    Cred că regulile trebuie să fie reguli pentru toată lumea. Știind unde intri trebuie să respecți regula casei.Mfc este fără cuvinte și așa trebuie să rămână, fără cuvinte ! Cred că sunt jocuri unde se scrie,iar acolo nimeni nu se va înscrie cu o fotografie !!!
    Haideți fără probleme că doar o fotografie valorează cât 1000 de cuvinte !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chapeau bas! Multumesc mult pentru frumosul comentariu.
      Pentru ca te cunosc de câtiva ani buni si îti apreciez conduita în viata, atat în cea reala cât si în cea virtuala, nu pot decat sa fiu mandra pentru ca m-ai sustinut aici. Multumesc :)

      Ștergere