sâmbătă, 28 aprilie 2012

Oamenii cu sufletul de aur

... sunt acele persoane cărora le pasă de semenii lor și nu pot trece nepăsători, atunci când știu că pot da o mâna de ajutor...
Oamenii cu sufletul de aur sunt acei oameni care fără să simtă neapărat pe propria lor piele, știu ce înseamnă suferința și, impresionați ca de propria lor soarta, încearcă sa facă atât bine cât le stă în putință.
"Există o mie de boli și o singură sănătate" a spus marele Arthur Schopenhauer.

"Sindromul Apert este o afecţiune genetică caracterizată printr-o fuziune prematură a oaselor capului( craniosinostoză). Fuziunea prematură a oaselor capului afectează dezvoltarea normală a formei capului şi a feţei. În plus un număr variabil de degete de la mână şi picior sunt unite între ele (sindactilie). Cele mai multe cazuri sunt sporadice, dar modul de transmitere a bolii este de tip autosomal dominant.
Pe 2 martie 2012, Ștefan a fost diagnosticat cu sindromul Apert.
Pentru ca Ștefan să poată beneficia de toată gama de intervenții care îi pot asigura creșterea și dezvoltarea, apoi o viață plină de sens, avem nevoie de sprijinul vostru.
Un tratament efectiv se intinde pe mai multi ani, cuprinde munca multor specialisti si se incheie abia la sfarsitul pubertatii. Vital e ca în următoarele două-tei luni pe Ștefan să îl vadă un medic specializat în sindromul Apert pentru a investiga malformațiile și a stabili un plan operativ. Din păcate, cei mai apropiați specialiști se află în Germania. Vă rugăm să ne ajutați să îl ducem pe Ștefan la medicul de care are nevoie.
Pentru a-l ajuta pe Ștefan puteți dona în conturile bancare deschise la RAIFFEISEN BANK TIMIȘOARA pe numele NICORESCU ADRIAN NICOLAE, tatăl lui Ștefan:
Cont în LEI: RO15 RZBR 0000 0600 1442 8097
Cont în EURO: RO76 RZBR 0000 0600 1443 0200
Cont în USD: RO27 RZBR 0000 0600 1443 0209
cod SWIFT RZBRROBU
Multumim!
http://stefansiapert.wordpress.com/
http://www.facebook.com/pages/Luthelo/180657368641102#!/SupportStefan "

11 comentarii:

 1. bola este calvarul vietii...ii tin pumnii stransi micutului Stefan >:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc Carmen! Oamenii cu suflet de aur se vad intre ei si se recunosc. Cand nu vor mai fi decat ei pe Pamant va fi coborat Raiul printre noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. frumoase cuvinte, Ceska draga! Sper din suflet ca actiunea de salvare a lui Stefan, în care te-ai implicat si pe care o conduci, sa fie de cel mai mare succes si... sa nu mai treaca mult timp pâna când Stefan sa-ti zâmbeasca cu recunostinta.

   Ștergere
 3. uf...
  cat e de cumplit...
  acum doi ani am cunoscut de aproape o alta teroare...
  uf...

  RăspundețiȘtergere
 4. Hristos a Inviat! Sa le dea Dumnezeu putere si rabdare parintilor sa razbeasca. Am preluat si eu mesajul pe blog si il voi trimite mai departe celor care au ajutata si in alte situatii cazurile pe care le-am prezentat. Numai bine, Carmen!

  RăspundețiȘtergere
 5. Doamne, ajuta!

  In aceste zile sunt un om cu obrazul umflat de o infectie. Zilele trecute am crezut ca imi crapa maxilarul si pielea de pe obraz, atat eram de umflata. Plus durerea care ma chinuie si ea.

  Citind despre boala micutului bebelus, m-am gandit ca trebuie sa fie cumplit pentru el sa faca fata unei asemenea presiuni, avand fontanela inchisa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adriana draga, orice gând bun ajuta!
   sanatate multa si tie, ca este cea mai de pret pe Lumea asta!

   Ștergere
 6. Multumesc tuturor ca va ganditi la bebelusul meu!
  O sa revin cu mai multe detalii dupa ce ne intoarcem din Germania de la doctori si o sa stim mai multe amanunte.
  Florina, mama lui Stefan

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Florina,
   tinem pumnii strânsi ca totul sa decurga conform planului! si ne rugam pentru sanatatea micutului Stefan. Sa-i ajute Dumnezeu si lui si voua, sa va recâstigati linistea si fericirea de familie!

   Ștergere