joi, 30 iunie 2011

AJUTOOOOR!

Va rog, stie cineva ce se poate face atunci când nu-ti mai este permisa introducerea de fotografii pe blog?! Mi se aduce la cunostinta faptul ca în contul meu "stocare online" - a fost atinsa capacitatea maxima! De cumparat nu vreau sa cumpar nimic! Asta e clar! Nu câstig niciun cent cu blogul, dar nici nu vreau sa investesc bani aici!
Hm! Am ocupat 1024 MB si as mai avea la dispozitie un MB... Ce sa fac cu el?! :(
HILFEEEE!
HEEEELP! AIUTOOOOO! உதவும்!

45 de comentarii:

  1. cred ca singura sansa e sa stergi din fotografiile mai vechi, sau sa le faci mai mici sa ocupe mai putina memorie; poate ai in cont si fotografii pe care nu le ai pe blog si le poti muta in alt cont...

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen,
    Există o modalitate, nu știu secretul, dar sigur se va găsi cineva care știe.
    Și eu am niște probleme..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai poze cat e maxim permis pe un blog.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mosu,
    multumesc mult!... asa m-am gândit si eu, dar ar însemna sa investesc timp în "trecut"... nu-mi surâde...
    Oare daca as pune înca un administrator blogului meu, s-ar dubla capacitatea de stocare maxima?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gina,
    pâna la urma trebuie sa renunt la blog...

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona,
    da, asta mi-a fost clar din prima secunda! tocmai asta înrtreb: cum se poate depasi aceasta "maxima"?!...

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am incercat in ianuarie vreo 2 saptamani sa fac tot felul de artifii ca sa nu platesc, sa scot poze (dar atunci se sterg si din postarile publicate ) si multe altele! pana la urma am platit, nu am gasit solutia salvatoare
    Apropo am vazut ca m-ai sters din blogroll. E din cauza acelui schimb de opinii despre vacantele last minute sau altceva?

    RăspundețiȘtergere
  8. Hm, ce chestie! Probabil ca ma paste si pe mine curand... Un alt administrator nu rezolva nimic; resursele blogului raman aceleasi :( E pacat sa stergi din postarile mai vechi... E ca si cum ai taia file din jurnalul tau :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Alicee,
    ah! eu nu voi plati nici un cent, sunt hotarâta! mai bine renunt la blog!

    Cât priveste întrebarea ta: Mie mi s-a parut -din raspunsurile tale,ca ar fi mai mult decât un "schimb de opinii". În prima secunda tonul tau m-a jignit, m-am simtit atacata "sub centura"(dar numai o secunda) si zau ca nu meritam, pentru ca eu am spus doar sincer ce am vazut la tv si ce mi-au povestit cunostintele acelea. Dupa ce am citit de mai multe ori... am admis ca ai dreptate, diferenta de vârsta extrem de mare dintre noi doua, face poate sa... nu fim pe aceeasi lungime de unda. Si atunci, m-am gândit ca asta ai dorit, sa ne vedem fiecare de drum, paralel, sau în directii opuse. Consider ca metoda cea mai usoara de a reduce pe cineva la tacere este de a-l jigni - în scris!

    RăspundețiȘtergere
  10. Carmen,tocmai din acest motiv m-am mutat eu de pe blogspot pe wordpress, cand mi s-a terminat contul (eu aveam,parca,2000).
    Stersul, din urma, nu este o solutie.
    Cumpara spatiu pe 2 ani si ai cont nelimitat. Asta daca blogul se bazeaza pe poze,asa ca al meu.
    Succes, draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  11. Alina,
    nu... nu voi sterge nimic. Nu doresc sa sterg.
    Si nici sa-mi pierd timpul transformând fotografiile de calitate buna în unele mici...
    Ce sa fac?! :((

    RăspundețiȘtergere
  12. Elisa,
    este împotriva principiilor mele, dar... întreb, doar asa, cat costa "spatiu pe doi ani"? Uf!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sărut mâna Carmen ! din câte înţeleg nu vrei să ştergi , nu vrei să plăteşti . Atunci ai două variante sau poate mai multe , dar astea-mi vin în gând acum .
    1 Probabil în picassa , căci cred ca acolo ai pozele , mai ai si alte poze decât cele de pe blog . Fă-ţi un alt cont în în gmail si automat ai şi un alt cont picassa şi transferă pozele personale acolo . Atenţie la cele de pe blog , pentru ca dacă le muţi automat se şterg .
    2 Fă-ţi un alt cont gmail si alt cont picassa şi poţi încărca acolo ce poze vrei să postezi şi să incarci apoi în blogger de la acea adresa
    3 fă-ţi cont pe alt site de hosting gratuit ca flikr şi mai sunt şi încarcă pozele în blog specificând adresa
    mai sunt metode , îmi vin multe în cap dar cea mai bună totusi este să-ţi muţi pozele personale pe alt site de hosting . Altfel publicarea devine mai complicata .

    Sper ca am fost de ajutor !

    RăspundețiȘtergere
  14. e prima data cand aud de cumparat spatiu...mi se pare absurd...un subterfugiu ieftin...dupa ce investesti timp,iti faci prieteni ajungi in situatia in care trebuie sa platesti ca sa pastrezi ce aveai...
    este evident ca nimeni nu ar plati din start si daca exista aceasta conditie dupa o perioada de timp unde apare ea??
    trebuie sa existe o solutie si printre prietenii tai virtuali sigur cineva te va scoate din impas...pe tine si pe altii in viitor...ufff...

    RăspundețiȘtergere
  15. Sincer, nu stiu, a platit fiul meu. Nu mult. Dar este simplu, dai click in colt la mine,la host.com si vezi.

    RăspundețiȘtergere
  16. chiar la Sorin ma gandisem si uite ca el deja a venit in ajutorul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Asa cum spune si Sorin, orice poza pui pe blogul tau, se salveaza automat in Picassa, alocat aceluiasi cont gmail. Prin urmare poate fi o solutie de moment sa transferi pozele personale (cele care nu sunt pe blog) pe un nou cont gmail cu spatiul sau alocat in Picassa. Dar asta te salveaza pe moment, caci probabil in curand vei atinge din nou limita de spatiu (1GB). Eu mi-am pus in gand sa studiez varianta transferului de blog, dar nu stiu prea multe deocamdata; Wordpress aloca spatii de stocare de 3GB pentru bloguri. De ceva vreme nu mai pot incarca clipuri si ma cam gandesc ca limita de spatiu ar fi problema si la mine.

    RăspundețiȘtergere
  18. SoriN,
    hmmmm, trebuie sa citesc de câteva ori... mi se pare cam îmbârligata situatia, dar sigur voi reusi. Tu esti un adevarat profi! Wow! eu... nu ma pricep mai de loc!... ok, multumesc mult mult! încerc si daca mai am nelamuriri, te voi ruga sa ma mai ajuti.
    PS: nu am niciun album picasa, asta este culmea, ca nu am ce sterge sau transfera. Singurele poze sunt cele de pe blog, care nici nu stiam ca sunt administrate de picasa! :(
    Tja... asta e! Multumesc înca o data! te pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pandhora,
    mi-ai exprimat exact gândurile! uf, ce situatie penibila! Te pup draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Toate pozele pe care le folosesc le incarc pe Photobucket.com si apoi le public pe Blog prin cod HTML. Ai practic spatiu nelimitat. Acum mai nou incarc si eu pe Blog pozele direct... dar cand am mai multe folosesc mereu Photobucket.

    Iar filmulete si videoclipuri nu incarc deloc pe Blog ca pe linga ca folosesti mult spatiu... si nu e bine..faci ca si Blogul sa se incerce mai mai greu... De aceea exista YOU TUBE ca sa incarc videoclipuri apoi le pun pe blog prin cod HTML care practic nu ocupa spatiu deloc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Elisa,
    ah... paypal probabil. Evit pe cât posibil tranzactiile de baini electronice... Sunt de moda veche! Dar mai mult de atât, scopul meu nu a fost niciodata sa câstig bani cu blogul, dar nici sa platesc nu sunt de acord!
    Totusi, multumesc mult Elisa draga! te pup

    RăspundețiȘtergere
  22. Pandhora,
    nu razbesc sa citesc totul... uite câte sfaturi ofera prietenii nostri! WOW! sunt impresionata!

    RăspundețiȘtergere
  23. Alinus,
    tocmai asta e, ca eu nu am nicio poza în album picasa... Tja, ma pun pe treaba si încerc sa rezolv onorabil problema.... adica fara sa platesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ninu,
    hmmm, asta este ceva absolut nou... Photobucket.com...
    Cu youtube nu sunt deloc prietena... tot ce e prin youtube se poate descarca si prelucra de catre oricine... Uf!
    Multumesc mult pentru sfaturi... sunteti prieteni minunati! pupici

    RăspundețiȘtergere
  25. This is something new to me. The google translation did not do a good job and I almost understood what you guys discussing. I think SoriN got the best solution.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu vă impacientaţi, albumele Picassa au o particularitate: la calculul spaţiului ocupat intră numai fotografiile a cărorlatură lungă este mai mare de 800 pixeli.
    Eu am peste 1000 de fotografii pe blog, dar ocup (după cum îmi arată Picassa) numai 1% din spaţiul gratuit.
    Aşa că soluţia este ca toate fotografiile de acum încolo să nu depăşească limita aceasta cuantificabilă la dimensiune.

    RăspundețiȘtergere
  27. Si eu folosesc Picasa si e suficient de bun ca sa nu se observe diferenta. Si solutia cu Photobucket e mai mult decat la indemana. Salutari si un sfarsit de saptamana minunat!

    RăspundețiȘtergere
  28. Carmen imi cer scuze daca te-am jignit.
    Eu nu stiam ca esti suparata si nici prin cap nu m-am trecut sa mergem pe alei paralele. Nu stiu daca crezi asta fiindca nu am participat la miercurea fara cuvinte, nu am facut-o fiindca pe laptop nu am poze, iar calculatorul e la reparat. Si am fost si plecata.
    Oricum nu imi doresc sa ma pui inapoi in blogroll (sa nu crezi cumva ca deaia iti scriu acum), dar am sa te citesc in continuare fiindca imi esti draga si imi place ce scrii, si am sa particip in continuare la miercurea fara cuvinte.
    Sa ai o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  29. Alicee,
    ok, te cred! mai ales ca stiu eu sunt extrem de sensibila saptamânile astea...Dorm putin, sunt hiperactiva si obosita în acelasi timp! Multumesc ca ti-ai facut timp pentru aceste explicatii. Multumesc pentru curaj si pentru cuvintele frumoase... Cu siguranta am suprareactionat, îmi cer deasemenea scuze.

    RăspundețiȘtergere
  30. Sailor,
    it is good that we talk about it in an open discussion, because it can help somebody else too :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Max,
    ca ma impacientez sau nu... picasa spune ca am depasit contul! primul meu blog, început în august 2009, este înca activ pe acelasi cont... Uf, bine ca s-a rezolvat! am scapat :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Tudor,
    eu nu am folosit picasa , sau nu am fost constienta ca fotografiile trec prin cont picasa...
    Weekend fain si tie, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  33. Mama mia...ce intamplare!
    Cred ca voi fi in curand in aceeasi situatie cu Picassa !
    Informatia data de Max Peter este deosebit de importanta! Multumesc mult!
    Carmen, cum ai rezolvat? Pot sa te ajut?
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  34. Am evitat astfel de probleme, de 5 ani platesc pentru 80GB spatiu de stocare pe PicasaWeb, spatiu care este comun atat pt fotografii cat si documente (GoogleDoc)!
    Sunt extrem de multumit si nu mai am teama ca imi pot pierde fotografiile!

    RăspundețiȘtergere
  35. Carmen, bine ca ai rezolvat. Nu stiu ce o sa fac daca o sa ajung in situatia asta.

    RăspundețiȘtergere
  36. Felicitări pentru reușita acțiunii de salvare a blogului!Am urmărit desfășurarea evenimentelor. Din păcate n-am avut niciun fel de sfat pentru soluționare.
    Bine că s-a rezolvat!

    RăspundețiȘtergere
  37. Wind,
    multumesc mult! eu am creeat un nou cont google.mail si i-am lansat invitatie sa posteze pe blogul meu :) Acest "al doilea eu", are aceleasi drepturi ca mine, poate scrie si posta fotografii, dar numai din momentul în care a primit invitatia.
    Eu spun ca este o solutie f. eleganta! Nu am pierdut nimic din blog, nu trebuie sa sterg sau sa micsorez ceva si mai ales, nu trebuie sa platesc nimic!
    Acum mai am 1025 MB... Când s-or termina si astia :) mai creez un "al III-lea eu" Ha-ha, este ca un fel de clonare :))

    RăspundețiȘtergere
  38. Catalin,
    eu nu am vrut sa platesc nimic! Nu câstig bani cu blogul, dar nici nu investesc. Nu e meserie, e doar timp liber :)
    Weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  39. Cristi,
    ce sa faci? pai nu ai citit câte solutii exista?! nu trebuie sa ne temem... echipa de bloggeri inimosi sare si ajuta indiferent ce probleme avem.
    Weekend fain!

    RăspundețiȘtergere
  40. Se-cret,
    multumesc. Zau ca nu plateam nimic... renuntam la blog, cu toate ca mi-ar fi parut rau. Dar, pe voi, dragii mei prieteni, i-as fi vizitat si citit în continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Of,cum sa renunti la blog? Solutii se gasesc intotdeauna pentru orice fel de problema, renuntarea este ultima...de fapt pe ea nu o iau in calcul. Am ajuns mai tarziu pe aici dar am citit absolut tot,comentarii, explicatii...Ma bucur ca cel putin deocamdata ai rezolvat. Iti doresc un week-end minunat!

    RăspundețiȘtergere
  42. @wind: Cu cea mai mare plăcere! Informaţia este publică şi sunt sigur că poate fi multora de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Cam tarziu dar sper sa fie de folos aceasta informatie.
    Aceasta problema e floare la ureche...:)
    se poate rezolva astefel:

    Va trebui sa iti faci un con free/gratis pe acest site : ADrive Features
    http://www.adrive.com/
    Stocare online gratuita 50 GB oferita de serviciul cloud ADrive

    FREE 50GB Online Storage
    Cloud Storage
    Upload & Store Files
    Access Files Anywhere
    Share Files
    Edit Documents Online
    File Transfer Protocol (FTP)
    ADrive Desktop


    Este vorba de ADrive care ofera inca din varianta gratuita 50 GB de spatiu pe serverele lor organizate intr-o structura de tip cloud, intr-un cuvant siguranta.
    ADrive se diferentiaza de celelalte servicii de pe piata prin spatiul deosebit de generos oferit gratuit, 50 Giga, cel mai incapator pana acum era SkyDrive cu 30 Giga.
    Interfata online este simpla si destul de intuitiva, pe ici pe colo avem si cateva linkuri de indrumare in caz ca ne “ratacim”, nu cred ca este cazul nostru, dupa vizionarea acestui tutorial video cu stocarea online de la ADrive veti intelege toate dedesubturile acestei interfete.
    Pentru a va bucura de interfata mai frumoasa si ofertanta trebuie sa aveti instalat Java Runtime Enviroment, se poate si fara insa o sa aveti o interfata mai saracacioasa pentru upload si download.
    Sper sa gasiti folositor acest serviciu, mai ales ca este gratuit (free, moca, fara bani), ce se ceri mai mult, 50 GB stocare online gratuita, pomana curata, sunt useri care nu au hard disk mai mare de 40 Giga…
    ADrive, o solutie excelenta pentru pastrarea in siguranta a datelor importante si a imaginilor de backup, un hard disk poate ceda, spatiul de stocare online in cloud nu cedeaza niciodata deoarece datele sunt pastrate in mai multe locatii pentru siguranta, daca ceva merge prost exista intotdeauna imagini de backup si hard disk-uri care preiau sarcina, nicaieri datele voastre nu sunt mai in siguranta ca in cloud.

    RăspundețiȘtergere
  44. Luna patrata,
    nu as fi renuntat detot la blog ci... as fi început altul. Am am mai facut eu asa cu Vis si realitate / Vis si realitate 2... Am pierdut brusc 5000 de locuri în ZeList :)) Atunci cica era vorba doar de ceva "virusi"... dar nu cred! Au reclamat prieteni de ai mei ca pagina se deschidea greu; acum trebuia sa fac alt cont... dar iata ca am gasit solutia, atasând contul sotului meu la "administratorii blogului" :))
    Multumesc mult! te pup

    RăspundețiȘtergere
  45. Nicu,
    nu degeaba te cheama Nicu-PC! WOW! ce de informatii.., ce de amanunte! spr sa fie de folos tuturor celor care mai au probleme. Eu am rezolvat repede "necazul" Multumesc muuuuuul!

    RăspundețiȘtergere