vineri, 6 decembrie 2019

Hai sa fim iubiti, la noapte - Provocare muzicala


Let's be lovers tonight - este hitul lui Rea Garvey, de pe albumul Neon, lansat în anul 2018. Albumul Neon a obtinut un Disc de Aur si a fost timp de 31 de saptamâni pe locul întâi in topurile germane.
Rea Garvey este un cântăreț și chitarist irlandez. În anul 1998 a parasit Irlanda si s-a stabilit în Germania. La început a lucrat ca roadie si vânzător de tricouri la festivaluri. Prin intermediul unui anunt în ziar, a cautat colegi pentru o trupa rock si asa i-a cumoscut pe Mike Gommeringer, Sebastian Padotzke, Uwe Bossert și Philipp Rauenbusch cu care au fondat trupa Reamonn. (cel mai cunoscut hit international al formatiei este Super Girl).
Asa s-a lansat Rae Garvey în lumea muzicii. Pe lânga grupul lui, Rea a compus melodii si texte pentru alti cântareti: Jam-&-Spoon, Xavier Naidoo, Sasha si Michael Mittermeier. Deasemenea a scris texte în engleza, de exemplu pentru Sweetest Poison al formatiei Nu PagadiAll Good Things (Come to an End) pentru Nelly Furtado sau Each Tear pentru Mary J. Blige. În anul 2010 formatia s-a destramat si Rea si-a continuat cu succes cariera, solo.
Va doresc un weekend minunat, plin de iubire si bucurii! O zi superba de Sfântul Nicolae!
❤️ Friendship Friday ❤️ Created with Joy ❤️

6 comentarii:

  1. Foarte frumoasă propunerea ta, Carmen! Şi mulţumim şi pentru gândul bun! O zi cu bucurie îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine nu a functionat videoul pe pagina ta,Carmen, dar am cautat cantecul pe google. Imi place! Iar de artist nu stiam.
    Weekend minunat sa aveti!
    Si o seara magica de Sf. Nicolae!

    ps: Imi plac mult pozele cu cerul de Sf.Andrei. Sunt foarte frumoase, atat de frumoase, parca ar fi de pe un alt taram. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow... LCD Soundsystem - oh baby mi-a placut mult videoclipul! melodia asa si asa, insa povestea din clip, excelenta.
      Cat despre a doua propunere--- WOW! SUBCARPAŢI & Surorile Osoianu - Colind
      Balsam pentru suflet - mi-a placut extraordinar!
      Multumesc mult Florina draga <3 pupici

      Ștergere
  3. O melodie veselă, numai bună pentru această perioadă frumoasă a anului. Toate cele bune și zi superbă! :-) (Alex)

    RăspundețiȘtergere