luni, 24 decembrie 2018

Checklist pentru Advent 2018

- sa facem curatenie generala si sa zugravim bucataria
- sa decoram de sarbatori (de iarna) casa si curtea
- sa mergem în Târgul de Craciun
- sa participam la serbarea/rile de sfarsit de an cu colegii de serviciu
- sa participam la actiuni caritabile
- sa invitam nepotelele pentru un weekend la noi
- sa cumparam bradul
- sa scriem si sa trimitem per post felicitari celor dragi
- sa invitam prieteni la o cana cu vin fiert
- sa facem fursecuri pentru Craciun 
- sa mergem la o sesiune de masaj / cosmetica
- sa stabilim meniul pentru zilele de Craciun si sa scriem lista de cumparaturi
- sa împachetam cadourile pentru Seara de Ajun
- sa pregatim globurile si instalatia cu led-uri pentru împodobirea bradului în Seara de Ajun
- sa punem sarmalutele la cuptor 


8 comentarii:

  1. Ce-mi place Advent-ul tau <3!!! E minunat! Si ati avut si ninsoare ;)).
    Iti dorim (Kouki mic e langa mine) sarbatori minunate alaturi de cei dragi! Sa fie in primul rand cu multa sanatate si liniste sufleteasca. Sa fie cu bucurie si veselie! Sa fie cu amintiri frumoase <3
    Imbratisari cu drag si de la noi!!
    Craciun Fericit!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Rux, ninsoare a fost cateva zile in saptamâna din-nainte de Craciun. Practic, doar "a pudrat"... Apoi au fost 4 zile una dupa alta, cand a plouat cu galeata! Ca toamna! (toamna de anul acesta a fost ca vara...) Acum e totul verde, ieri au fost 10 grade plus! Astazi de dimineata s-au facut iar -3°C si meteorologii spun ca sâmbata, doua zile inainte de revelion, o sa inceapa sa ninga si totul va fi alb si pufos.
      Abia astept! ca Leo e mereu plin de nisip si frunze pe labute si pana pe burtica si piept - mereu trebuie sa-l spal, cand ne intoarcem de la plimbare (doar cu apa calduta; baie ii fac cam o data pe luna); cand va ninge, nu vom mai avea asemenea probleme :-)
      Adventul a trecut, anul acesta a fost mai agitat ca niciodata...
      Sâmbata (pe 23.12) am fost cu Raluca la Urgente, ca asa racita a fost, ca nu mai primea aer! Un infect in gat, i s-au prescris antibiotice. Dupa ce am asteptat 2 ore sa ne vina rândul (incredibil cati oameni se imbolnavesc de sarbatori!) am umblat tot orasul pana la singura farmacie ce avea deschis. Apoi sambata si duminica am doftoricit-o. In Ajunde Craciun, ieri, Raluca mea "a reînviat" ☺ Doamne ce ne-am bucurat ca medicamentele au reactionat asa repede, altfel, nu am fi avut niciun chef sa impodobim bradul si sa petrecem Seara de Ajun. Cat de bine este cand totul se termina cu bine! <3
      Pupici si imbratisari, de la Leo si de la mine pentru tine si Kouki :-*
      Craciun fericit!

      Ștergere
  2. Asa da! Si totul a fost bifat, asa ca este perfect!
    Sarbatoarea Craciunului cu bucurie, draga Carmen!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am reusit sa bifam totul :-) As fi vrut sa ajungem macar o data si la patinoar, insa am stiut ca e imposibil, asa ca nu am trecut dorinta pe lista. De luni pana joi zilele mi-au fost blocate, doar am lucrat. Cate 8 ore jumatate pe zi, plus pauza de masa, plus drumul de acasa si inapoi - plecam pe noapte, veneam inapoi acasa noaptea... Doar vinerea, ca este zi scurta de lucru (de la 8 la ora 14) ce mai reuseam sa incep si sa termin ceva. Sambetele si duminicile ne-au fosttoate plie ☺ si foarte colorate! Acum serbam Craciunul si ne bucuram de tot ce inseamna aceasta sarbatoare. Ganduri bune si imbratisari, trimitem cu drag, Suzana draga. Craciun fericit!

      Ștergere
  3. intr-adevar avalansa treburilor gospodaresti si nu numai ne surprinde intr-un iures cu o luna inaintea Craciunului, cuprinse intr-o lista aproape interminabila, la care se mai adauga si surprize neplacute gen asteptarea la usa unui cabinet medical, caci si eu am avut o nevralgie dentara declansata in urma cu fix o saptamana, care mi-a perturbat dispozitia ultimile zile cu pregatiri de Craciun...Acuma durerea s-a stins ca prin minune si savuram in liniste sufleteasca magia sarbatorii divine.
    Iti doresc un Craciun de poveste alaturi de toti cei dragi tie!
    Te imbratisez si trimit pupici, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o forta a naturii! :) De-as fi avut o lista cu "de facut" ar fi aratat... fara bife! Si asta cam pentru tot anul care se incheie! :)
    Bine ca si-a revenit Raluca! Pfuuu! Cred ca nu ti-a fost deloc usor... Ma bucur pentru bucuria voastra! Si... langa acel brad minunat se vad doua blanite cu botic, cu ochi, urechi si patru labute! Cine-or fi?! Catelusii lui Mos Craciun?! <3
    Sanatate, Carmen draga! Craciun binecuvantat! Distractie frumoasa in continuare!
    Imbratisari si pupici cu drag de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere