vineri, 28 februarie 2020

Arzând buruienile - Provocare muzicala

Pet Shop Boys este numele unui duo britanic foarte popular în anii ’80, care activeaza înca si astazi cu mare success. Cu peste 100 de milioane de discuri vândute, grupul este unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică din lume. Potrivit Guinness Book of Records, muzicienii sunt considerați cel mai de succes duo pop din istoria muzicii din Marea Britanie. Au primit Brit-Award de trei ori și au fost nominalizați de șase ori pentru Grammy.
Din 1986, Pet Shop Boys a avut 42 de melodii în “Top 30”, 22 de melodii în “Top 10” si patru hituri No.1: West End Girls, It's a Sin, Always on My Mind and Heart.
În 2009, Pet Shop Boys a primit premiul onorific la Brit Awards (Contribuție de excepție la muzică). La sfarsitul lunii ianuarie 2020 "Pet Shop Boys" a lansat un nou album intitulat Hot Spot. Single-ul “Burning the heather” a ocupat deja primele locuri în topurile Europene.

Grupul a pornit într-un turneul European, numit “Dreamword – The Greates Hits Live”. În luna mai vor concerta în orasele mari ale Germaniei (01.05. Berlin, Mercedes-Benz Arena; 02.05. Oberhausen, König-Pilsener Arena; 08.05. Leipzig,QUARTERBACK Immobilien ARENA; 10.05. Stuttgart, Porsche Arena; 19.05. München,Olympiahalle; 20.05. Frankfurt, Jahrhunderthalle; 22.05. Hamburg, Barclaycard Arena) si biletele sunt deja vândute.
Tuturor un start bun în weekend, cu muzica si buna dispozitie!
❤️ Friendship Friday ❤️ Created with Joy ❤️

4 comentarii:

  1. Hmm, nu stiu daca e prima data cand ii aud, insa imi place mult propunerea ta, Carmen! Ma bucur ca ai scris despre ei.
    Weekend minunat sa aveti! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o Florina, ce melodie interesanta! María José Llergo - Me Miras Pero No Me Ves... nu am auzit niciodata de aceasta artista. Mi-a placut mult vocea ei, melodia, videoclipul... Totul deosebit!
      Pupici si un weekend minunat!

      Ștergere
  2. E superb cantecul! Imi place foarte mult!
    Pe la varsta de vreo 20 de ani trupa era intre favoritele mele - aveam si un poster, lipit pe zid (acum e pliat intr-o mapa) - dar nu le-am mai ascultat melodiile de prea mult timp. :) Multumesc pentru ocazia de a mi-i reaminti pe baieti! :)
    Weekend minunat va doresc, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    Acum abia am observat ca e "Provocarea muzicala"; vin si eu, si-o sa antedatez postarea, sa se potriveasca cu "urarea": Friendship Friday. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wow, chiar?! avea poster cu ei? ma bucur mult ca am nimerit cu aceasta alegere azi :-)
      Te pup si iti doresc un weekend minunat!Pupici si imbratisari, de la trio pentru trio <3
      PS: postarea aceasta a fost programata sa apara... a aparut cu intârziere :-( Keine Anhung warum! Te pup

      Ștergere