vineri, 17 ianuarie 2020

Maimuța dansatoare - Provocare muzicala

Grupul "Tones and I" este la ora actuala cel mai de succes grup pop din Australia. Melodia "Johnny Run Away" este single-ul de debut (realizat în mai 2019) si a ocupat primele locuri în topurile internationale imediat dupa lansare. Al doilea single este "Dance Monkey" aparut la sfarsitul lunii august 2019, melodie ce a urcat pe locul întâi timp de 16 saptamâni consecutive! "Dance Monkey" a ocupat locul întâi în topurile din 30 de tari: Australia, Austria, Belgia, Canada, China, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Africa de Sud, Suedia, Elveția și Regatul Unit! Se pare ca este melodia anului 2019! Cântecul a castigat premiile ARIA: Best Female Artist, Breakthrough Artist, Best Pop Release!
Albumul de debut se intituleaza "The Kids Are Coming" si în cadrul decernarii premiilor ARIA Music Awards of 2019, a primt "Best Independent Release"
Grupul este compus din: Toni Watson – composer, producer; Konstantin Kersting – mixing, production; Kenny Harmon – mixing; Randy Belculfine – mixing; Andrei Eremin – mastering-
Toni Watson este compozitoare, interpreta si producatoare de muzica si in jurul ei pluteste misterul... se stie ca este nascuta pe 15 august, dar nu se stie în ce an ☺ Se speculeaza ca artista ar avea doar 19 ani (se crede ca ar fi nascuta în anul 2000). În videoclipul "Dace Monkey" joaca rolul batrânului ☺ Vizionare placuta!

❤️ Friendship Friday ❤️ Created with Joy ❤️

3 comentarii:

  1. Îmi place mult, îmi dă o stare de bine şi chef de viaţă!
    Zi veselă îţi doresc, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place melodia! Cand am auzit-o prima data, am ascultat-o de mai multe ori. Am si propus-o la "Provocare Muzicala" :)) :) :) :)

    Weekend fain, Carmen! <3

    RăspundețiȘtergere