joi, 2 ianuarie 2020

La cumpana dintre ani

Pe 6 ianuarie se împlinesc 3 ani de când îl avem pe Leutu ♥ Revelionul 2016-2017 a fost ultimul pe care l-am petrecut undeva la restaurant - în oras la noi sau la munte în Germania, Austria sau Italia, pe vapor pe Dunare, ori la Gardasee... aproape niciodata acasa ☺ Acum a fost al treilea revelion petrecut acasa si nu ne pare rau de loc ☺
La orele 16, pusi la patru ace, am fost la cinematograful din cartier, care a preluat live "Concertul de Revelion" de la Filarmonica din Berlin. Am savurat un superb concert sub bagheta dirijorului Kirill Petrenko si cu soprana de coloratura Diana Damrau. O suita de dansuri, musicaluri si poeme simfonice, scrise de Gershwin, Bernstein, Rodgers, Weill, Sondheim si Arlen. Diana Damrau a interpretat exceptional melodii facute celebre de Judy Garland, Barbra Streisand si Ella Fitzgerald.

La ora 20 am fost din nou acasa, la "copilul" nostru blanos☺si am petrecut noaptea dintre ani alaturi de vecinii nostri, "parintii" lui Rico (pudelul cafeniu) si "parintii" Clarei (maidaneza salvata din mânile hingherilor din România). Majoritatea cateilor sufera enorm în noaptea de revelion, cand pe strazi se aud bubuituri si explozii de artificii si rachete. Rico a stat ascuns sub pat, toata noaptea. Clara a aparut de cateva ori, doar sa-l salute pe Leo, apoi s-a ascuns si ea intr-un colt, sub scari. Singurul Leo ne-a tinut companie noua, bipezilor. La ora 12 am iesit toti pe strada, cu paharele de sampanie în mâna, sa admiram focurile de artificii.
Leo a avut încredere în noi ca avem grija de el si ne-a însotit... la început timid, cu coada între picioare si spre final, relaxat si indiferent la pocnituri, tinându-si coada în pozitie normala. Exact ca si anul trecut ☺Am rezistat la povesti si gustarele pâna pe la ora 3 a Noului An.
La multi ani, cu sananate, noroc si numai bucurii! Fie ca anul 2020 sa fie un an de succes, atat pe plan privat cât si profesional, sa fie un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii, mai luminos si mai frumos ca 2019!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PS: asa arata Leo acum 3 ani



6 comentarii:

  1. Minunata atmosfera, si la cinematograf, si acasa si pe strada sub scanteile stralucitoare! Dragii de catelusi! <3 Leo isi cinsteste numele: nu se teme de zgomote puternice. Sa va bucurati de el - si el de voi - muuuulti-multi-multi ani!
    Miki alerga spre casa ca disperata daca afara se auzea un sunet puternic, se ascundea sub masa daca era in casa cand se auzea vreun zgomot puternic. Cred ca a cam surzit, pentru ca acum nici nu mai tresare - devine atenta cateva secunde apoi isi vede de ale ei. Anul acesta implineste 15 ani!
    Multumesc pentru frumoasa urare, Carmen draga! <3 La fel va dorim si noi voua! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3 <3 <3
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Michi are deja 15 ani? wow... imi inchipuiam ca are in jur de 6-8 ani. Respect!
      Leo nu s-a lasat niciodata impresionat de pocnituri si scântei, abia dupa accident, am remarcat ca tresare si ii este frica la zgomote mai puternice, chiar si la zdranganit de cratite. Lui Leo nu ii este frica de masini, însa a înregistrat zgomotul produs de accident si din pacate, asta asociaza el ca fiind pericol. Abia în februarie se împlineste un an de la accident... însa eu si Helmut, am fost foarte mandri de Leo, cum si-a depasit frica, bazându-se total pe noi, având totala încredere în noi.
      Draga Diana, transmitem numai gânduri bune spre Brasov. Trimitem imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3 <3 <3

      Ștergere
  2. Oh, ghemotocul de el, cât un ghem era :D
    Ce frumos aţi petrecut, îmi place atmosfera!
    An nou plin cu bine şi cu împliniri, draga mea! La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un ghemotoc dulce <3 Acum este un catelandru dulce <3
      Te pup Potecuta. La multi ani!

      Ștergere
  3. La multi ani!!! Te imbratisez cu drag si-ti multumesc pentru tot. Frumoasa atmosfera de sfarsit de an, ce placut. Cinematograful minune ce-l stim deja. Leo e un dulce si-un curajos. Pisicul nostru, Ghita si daca aude voci puternice se ascunde sub pat. A facut asta cand vine popa cu botezu' la Boboteaza, de ex.
    Sunteti tare frumosi si asa sa ramaneti. Sa aveti ce va doriti. Pupiciiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ina draga, m-ai emotionat total! Si eu iti multumesc pentru totul <3 De când ai aparut in blogosfera, locul acesta este mult mult mai placut!
      Pupici si imbratisari <3

      Ștergere