vineri, 1 noiembrie 2019

Lapte, pâine-prajita si miere - Provocare muzicala

M-am îndragostit de Roxette în anii '90, dupa ce am vazut filmul "Pretty Woman" ☺ Melodia "Must Have Been Love" mi-a mers direct la inima.
Apoi, cu albumul Joyride (1991) m-au prins iremediabil în grupul (imens al) fanilor. Fading Like a Flower, Spending My Time, Watercolours in the Rain, Things Will Never Be the Same si bineinteles, Joyride au ocupat primele locuri in toate topurile internationale si sunt astazi pe lista preferintelor mele muzicale.
Melodia pe care am ales-o astazi "Milk and Toast and Honey" este un single lansat în anul 2001. Per Gessle a scris melodia pentru ca "laptele, pâinea prăjită și mierea au făcut ca soarele să strălucească într-o sâmbătă ploioasă" a precizat autorul. Marie Fredriksson interpreteaza cântecul cu atâta emotie, încât chiar cred ca aceasta combinatie delicata, ar putea face sa straluceasca soarele în orice zi ploioasa ☺ Chiar daca soarele nu va aparea pe cer, soarele va stralucii în sufletele noastre ☺ Incercati!
Tuturor, un weekend minunat!
❤️Friendship Friday❤️Created with Joy❤️

10 comentarii:

  1. Lapte si miere! :)
    Imi place micul tau dejun, langa care buburuzele sunt gata sa-si ofere serviciile! :)
    Si mie imi place acest duo; n-as zice ca sunt fan, dar imi plac mult-mult cei doi! In anii 1990 am participat la un concurs organizat de Radio BV numai pentru a obtine o caseta cu ultimul lor album. (pe vremea aceea la radio era mai multa muzica si mai putina publicitate)
    Acest cantec il ascult pentru prima data! Si ma duc sa mananc o felie de paine cu miere! :))
    Iti doresc sa ai un weekend minunat, Carmen draga! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Dintr-un comentariu pe care nu mai stiu unde l-ai scris - parca la MFC, la Poteci de dor - am inteles ca nepotelele vor fi la voi, ceea ce inseamna ca vei avea un weekend plin. <3 Distractie frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mierea pe paine usor crocanta si o cana cu lapte sunt intr adevar micul dejun ideal pentru zilele reci si umede, de noiembrie.
      Buburuzele... sunt canite. Le am cumparat special pentru Emma si Greta. Ce s au bucurat cand le au vazut! Da, weekendul acesta avem casa plina! Leo, Emma si Greta fac o echipa vesela si galagioasa 😅 Oriunde sunt, imposibil sa treaca neobservati 😅🤣
      Daca vremea va tine cu noi, vom avea un werken minunat. Multumim asemenea 🤗
      Puoici si imbratisari de la quinto pentru trio 😘🐾

      Ștergere
  2. Ce frumos ne-ai condimentat ziua, Carmen! Weekend minunat! <3
    Ps. Sunt tare dragute pernele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florina, e fantastic! :)) Nu stiu ce face Universul, dar melodia propusa de tine e atat de... potrivita incat nu-mi vine a crede! Pana maine trebuie sa iau o hotarare cu plecarea din oras! :)) Deja mi-e dor de casa! :)
      Weekend frumos iti doresc!

      Ștergere
    2. Hi hi. Diana, ma bucur! Alege ce te va face fericita, impacata! <3

      Ștergere
    3. multumesc, Florina draga 🤗😘
      Un weekend minunat! pupici si imbratisari

      Ștergere
    4. Florina, draga, James Artur imi place foarte mult! Melodia Impossible este preferata mea 💞
      WEEKEND MINUNAT!

      Ștergere
    5. Diana, unde pleci?! wow ce minune! te ai hotarat sa parasesti Brasovul? 🤗 Bravoooo! poate ca ajungi si la Augsburg! 😘🐾

      Ștergere
  3. <3 Primul meu poster ever a fost unul cu Roxette (teoretic ar trebui sa il mai am daca nu a fost vreun harnic fara treaba sa hotarasca ce si imi trebuie si ce nu :))) ). L-am primit in dar prin posta intr-o scrisoare de la o verisoara (indepartata) din Bucuresti...
    Piesa aleasa e exact ca titlul ei... <3 o iubesc!
    Imi plac si celelalte piese enumerate (eu adoram sa "cant" cu Ralu - aveam o coarda si foloseam capetele ca microfoane.. hahaha - nu stiu daca stii Paint, e superba si abia asteptam sa inceapa pe caseta pe care copiasem piesele , de la o vecina care voia sa isi scrie alta muzica pe ea.... ce vremuri. haha).

    Pupici cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce faaaai! ma bucur ca am nimerit aici una din cele mai iubite formatii ale tale. Da, imi inchipui cum cântati voi "la coarda" ☺ Süüüüüß!
      Stiu "Paint" :-) toate melodiile Roxette sunt minunate, eu insa prefer baladele :-)
      Pupici si îmbratisari <3 🐾

      Ștergere