duminică, 3 martie 2019

Recomandari filme si seriale - Clubul cinefililor

Ladies in black (2018) – este un film de nota 10 plus. De mult am asteptat sa vad asa un film frumos. Un magazine în care femeile reprezinta peste 90% din angajati, un magazin în care domneste armonia! Un film plin de pozitivitate, un film care întareste speranta ca undeva în realitate, tot trebuie sa existe asa ceva!
The umbrella Academy (2019)– un mini-serial fantastic. O poveste placuta si plina de suspans. Se pare ca va urma un al doile sezon, m-as bucura. Nota mea 9
Viper Club (2018) – este un film trist, inspirit din cazul jurnalistului American James Foley. In rolul principal, Susan Sarandon. O interpretare superba. Nota 9
Identity Thief (2013) – este o comedie savuroasa, cu doi actori simpatici în rolurile principale, cu situatii hilare si atât de posibil de a le trai în viata de zi cu zi. Nota mea 9
The perfect man (2005) – o comedie simpatica, având-o pe frumoasa Heather Locklear în rolul principal. Nota mea 8
The invention of lying (2009) – este o comedie fantastica, pe tema “cum ar fi lumea fara minciuni?!” Vreti sa stiti cum ar fi? Si poate vreti sa aflati si de ce a fost inventata minciuna?! Uitati-va la acest film ☺ Nota mea 8

15 comentarii:

  1. Comedie romantica - netflix: Cat romantism!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu scrii numele original al filmului si anul de lansare, putini vor stii la ce te referi!
      Daca eu as fi scris titlurile filmelor pe germana, recoamndarile nu ar fi ajutat pe nimeni!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru recomandari, Carmen draga!
    N-o sa zic ca le trec pe lista pentru ca stiu de unde sa le iau. :) Nu am vazut filmele/serialele acestea si nici nu am dat de ele intamplator pe site-urile pe care le bantui uneori. Ultmimul cred ca il voi cauta - trebuie sa fie amuzant! N-are cum sa nu fie! Imi pot imagina situatii hilare dar si tragice, in anumite situatii. Prin anii 1990 am vazut cateva episoade din Sliders - Calatorii in lumi paralele - si in unul dintre episoade grupul de prieteni a ajuns intr-o lume in care nimeni nu putea minti (ce-au ajuns pretenii sa-si spuna intre ei a fost hazliu si, in plus, au avut certitudinea ca desi ascund unele opinii, sunt cinstiti unii cu altii).
    Iti doresc sa ai o duminica linistita!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la quattro pentru trio! <3 Un pupic in plus pentru boticut. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu asa ma relaxez seara, incepand de pe la ora 21... ma uit la un film. Leo doarme cuibarit langa mine, îl mangai si savuram fiecare apropierea. Cand nu gasesc niciun film interesant, ma uit pe un post de muzica.
      De adormit, nu pot sa adorm inainte de ora 23-24.
      Multumim Diana draga. Trimitem si noi pupici si îmbratisari de la trio pentru quattro, cu mult drag <3

      Ștergere
  3. am sa caut ultimile 2 filme, sunt pe gustul meu si nu le-am vazut, mercic mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de recomandari, draga Carmen. Este tare frumos din partea ta. Mai ales ca eu sunt cam 'afona' la acest subiect! :)

    O seara placuta sa fie la voi si o saptamana linistita! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unii citesc "ca sa adoarma", eu ma uit la filme ☺☺☺ (eu cand citesc, trebuie sa sed si sa am lumina buna). Asa îmi încheie aproape fiecare zi, uitandu-ma la un film. Lista pe Netfix si Amazon e lunga de aceea, selectionez filmele dupa ce vad trailer-ul. In general caut filme noi si foarte bune ;-) ;-)
      O seara placuta deasemenea, Suzana draga. Pupici <3

      Ștergere
  5. Foarte bune recomandarile tale, Carmen, ca intotdeauna. Ce diferita e Julia Ormond sau poate mi se pare mie.
    Am vazut "Favorita", cam aceasi nota i-as acorda-o si eu filmului, 8.5. Gosnell: The Trial of America's Biggest Serial Killer(2018), infricosator, socant, nu mi-a venit a crede ca poate fi adevarat. Nu stiu cum acel medic, timp de 30 de ani, si-a desfasurat activitatea fara nici o treaba... oricum ingrozitor! Din film am aflat informatii importante despre avort pe care eu nu le stiam.
    O saptamana cu multa energie buna, Carmen!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-) nu ti se pare, Florina draga - ai dreptate, Julia Ormond s-a schimbat mult... are 53 de ani în acest film! Asa e viata! Dar tot femeie frumoasa a ramas!
      Ma bucur mlt ca ai vazut filmele recomandate aici. Asa este cu dr. Gosnell... asa groaza m-a cuprins si pe mine!
      O saptamana cat mai placuta, o primavara parfumata! xoxo

      Ștergere
    2. Da, Julia Ormond este o femeie foarte frumoasa si o actrita talentata. Este printre actritele mele preferate. Am vazut "Ladies in black". Tare frumos, mi-a placut! Filmul acesta mi-a amintit de "Mr Selfridge", ma refer la partea de magazine, unde totul trebuia sa fie perfect atunci cand sosesc clientii:) :) Multumesc pt recomandari! O seara frumoasa, draga Carmen!

      Ștergere
    3. haha, si pe mine m a dus gandul la "Mr Selfridge" 😊 si acela a fist un serial dragut. Ambele se refera la vremea aceea cand calitatea serviciilor era pusa pe primul loc si nu ca acum, cantitatea de bani realizata in cel mai scurt timp si prin cele mai "ieftine" mijloace...
      Ma bucur ca ti a placut recomandarea mea.
      O zi minunata sa ai xoxo

      Ștergere
  6. Multumiri pentru recomandări, dragă Carmen. Părerile tale despre aceste filme sunt foarte importante, pentru a ști ce să vizionez în timpul liber.
    Toate cele bune și zile cât mai frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumiri pentru recomandări, dragă Carmen. Părerile tale despre aceste filme sunt foarte importante, pentru a ști ce să vizionez în timpul liber.
    Toate cele bune și zile cât mai frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu aș face următoarele recomandări cinematografice: The Best Offer(2013), în regia lui Giuseppe Tornatore, de altfel și alte filme ale acestui regizor sunt extraordinare după părerea mea: Cinema Paradiso( 1988), Povestea pianistului de pe ocean( 1998). Dar recomand și revelația anului trecut în materie de filme românești, Coborâm la prima, în regia lui Tedy Necula. Vizionare plăcută!

    RăspundețiȘtergere