luni, 12 martie 2018

Rusii si americanii

Nu stiu daca trebuie sa ma amuze, însa acum, în prima faza, privesc si râd. Blogul meu e asaltat de rusi si americani, sau ma rog, Blogspot indica vizitatori abundenti astazi din SUA si Ucraina  (pâna la aceasta ora "doar" 1374 vizite) si ieri din Rusia, SUA, UK si Polonia (2556 vizite) !!! Ma întreb oare de ce?! Articolele mele scrise au sens doar pe româneste - am încercat de câteva ori sa citesc traducerea automata în germana si... haha se pierde toata noima! Iar articolele ce contin fotografii, nu au o asemenea calitate încât sa provoace un amplu interes! ☺☺☺ De aceea astept sa vad, ce se mai întâmpla... Sper ca nimic rau, practic nu m-am referit nciodata la politica mondiala sau nationala, nu m-am legat de niciun presedinte sau ministru, nu am facut propaganda pentru vreun partid sau vreo organizatie. Ca vor poate sa-mi paseze vreun virus, deasemenea nu vad motivul... De aceea, acum doar privesc si râd! ☺☺☺ Însa daca ar fi sa tes o teorie conspirativa, as spune ca si nemtii au ceva cu mine, ca poate nu degeaba de patru zile mi-a fost întrerupt accesul la internet ☺☺☺☺☺☺ Bineînteles ca glumesc, dar adevarul este ca pe stada noastra numai casa noastra a ramas fara conectare! Au fost deja doua echipe de tehnicieni sa verifice, dupa ce am reclamat ca nu-mi mai functioneaza telefonul fix si internetul. O echipa a verificat daca defectiunea s-a produs în casa si o alta echipa a verificat cu un aparat special, cablul împamântat, de la panelul de distributie din capatul strazii, pâna în pivnita casei. La ce mi-a folosit?! Acum stiu oficial ca exista o defectiune în afara casei ☺ Cica Telekom-ul asteapta acum aprobarea primariei de a sapa strada, apoi va veni o echipa care va escava si va înlocui cablul si... cândva, sper ca voi avea din nou acces la internet! Deocamdata, vecinii din stânga, a caror semnal WLAN a fost cel mai puternic la mine în casa, mi-au permis sa ma cuplez pe abonamentul lor...

18 comentarii:

  1. OOOO! Ce nasoala pare chestiunea cu Internetul! Sper sa o rezolve cat mai repede! Ideea aceasta cu firele ingropate e buna - pentru aspectul oraselor - dar cand sunt defectiuni... ai-ai-aiiii! :(
    *
    :))) Acum vreo luna "concurau" si la mine rusii si americanii! :) Zilele trecute m-au "coplesit" francezii! :) Am privit cu groaza statisticile! Ma bucur ca acum si-au revenit. :) Ma intreb ca si tine: oare care o fi cauza acestor anomalii?!
    Multumesc, Carmen draga! Noapte buna!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e tare nasoala treaba cu internetul lipsa! ☺☺☺ Ma cheama Carmen si sunt dependenta de internet ☺☺☺
      Nu inteleg care e cauza acestor vizite ciudate si atata vreme cat nu ma afecteaza, mi si rupi ☺☺☺ Te pup Diana Draga.
      Imbratisari si ganduri bune de la trio pentru trio <3

      Ștergere
    2. Citisem pe undeva ca goo gle penalizeaza anumite "vizite" fara numar-fara numar... Daca nu e asa nici pe mine nu ma intereseaza. :) Hm! Oricum n-as sti ce sa fac pentru a nu se mai intampla, pentru ca... afecteaza statistile. :))) Ar trebui sa ma bucur! :)
      "Mi si rupi"! :))) De cand n-am mai auzit expresia! :)))
      Multumesc, draga carmen! Pupici! <3

      Ștergere
    3. * Carmen, cu "C" foaaarte mare.
      Nu stiu ce am azi! Dublez mesaje, scriu aiurea... Pfuu!

      Ștergere
    4. ☺☺☺ hahaha,e trecut de miezul nopti - asta e cauza.
      La mine se inghesuie mai departe rusii si americanii ☺ acum sunt la 1571 clickuri pentru astazi... tja!
      Te pup. Noapte buna!

      Ștergere
  2. Weeeee ce vesti bune!! <3. Ce dragut din partea lor!!
    Deci se anunta "galagie" [ tocmai mi-am amintit piesa celor de la Taxi - Aici sunt banii dumneavoastra" hahahahahahahah ].
    E posibil sa nu fie neaparat din acea zona vizitele :D (sa fie din lte parti si sa fi folosit un site care sa ascunda ip-ul original :P). M-am uitat si eu si vad ca si la mine sunt (Dupa ro si de, us si ukraina.... lolz).

    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda... in call center nu prinzi niciodata acelasi individ cu care ai vorbit anterior si trebuie sa povesteti intreaga istorie, de cate ori ai ceva nou de reclamat. Si... acestia nici macar nu sunt competenti, nu pot sa ia o hotarâre, nu pot sa te ajute cu nimic, ei sunt angajati doar ca "tampon" intre Vodafone si abonati... Asculta cu rabdare si te asigura ca au notat totul si ca vor transmite reclamatia ta mai departe. Cu voci inflexibile te saluta respectuos si te lasa cu necazzul tau mai departe...
      Tja, nu stiu cand vor veni la sapat si cand voi avea din nou linia de internet libera! Asta e! Ghinion!
      Vizitele pe blog... da, nu conteaza neaparat de unde sunt, dar ma uimeste numarul! Intr-o singura zi 2556?! astazi au ajuns la 1461... Hm! Comentarii ioc! ☺☺☺
      Te pup Rux . Noapte buna!

      Ștergere
  3. Stii ca eu nu ma uitasem? M-ai facut curioasa, asa ca am vazut si eu statistica statistica generala. Dupa Romania, succesiunea in ordine este: SUA, Rusia, Germania, Ucraina dupa care incep cifre mai mici. Asa ca...
    As fi tentata sa spun ca au tehnici de cautare mai performante si mai insistente! :D
    Sper sa se rezolve cat mai repede reparatia netului. Nu stiu cum sunt regulile pe acolo, legat de interventii. As avea o imensa surpriza daca mi-ai spune ca nu sunt prea vioi!
    O zi in care sa se intample ceva minunat, Carmen draga! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, tot felul de anomalii! numaru insa m-a ingrozit - 2556 /zi!
      Sper sa se rezolve ca este groaznic fara internet! M-am chinuit cateva zile de pe telefon insa ... nu e viata frumoasa! ;-)
      Nu doar ca sunt foarte scumpi, sunt si intr-adevar "deloc vioi" ca sa ma exprim asa elegant ca tine ☺☺☺
      Te pup Suzana draga. O seara minunata sa ai!

      Ștergere
  4. Si eu am vizitatori din tot felul de tari. Nu stiu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  5. teoria conspiratiei :)
    cine stie motivul? zi minunata sa ai!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nimeni nu poate da un raspuns concret, asa ca speculam ☺☺☺
      O zi buna deasemenea!

      Ștergere
  6. Asa imi aparea si mie, adica uneori, cred ca e o greseala de identificat tara. Ca cine din Ucraina/SUA m-ar citi pe mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. clar ca nu de citit intra pe pagina ta sau a mea ☺☺☺ Se intampla deseori sa fie cineva din România care prin legaturi proxy sau linkuri anonime, sa apara localizat în net ca fiind în India sau Uzbekistan... Nu acesta m-a minunat ci numarul vizitelor! într-o singura zi 2556!

      Ștergere
  7. Sunt convins că motivul este mutarea „Miercurii fără cuvinte” pe blogul „Între vis și realitate”! Și de-asta au dat năvală, să vadă dacă este adevărat! :-)

    RăspundețiȘtergere