duminică, 10 februarie 2013

Fericirea poate fi...



Există atât de multe moduri de a face o femeie fericita... Unul dintre ele poate fi "Happiness" by Förster + Johnsen, eau de toilette florala, incredibil de delicata, perfecta pentru a sustine acele momente încarcate de o stare de spirit bună și energie pozitivă. Contine arome proaspete de  portocale, limette si mango. Inima parfumului este compusa din miresme de frezii, hibiscus, piersică albă și hedione. Lemnul de santal și de cedru, vanilia, moscul și zmeura asigura parfumului notele de bază.
Fericirea unui barbat, poate fi rotunjita prin parfumul Happy - Clinique, un parfum aromatic. Notele de top sunt create din miresme de tei, mandarine verzi, portocale, lamaie si arome marine. Notele de mijloc sunt compuse din arome de frezii, iasomie, crin-de-vale. Notele de bază sunt asigurate de lemnul de guaiac, cedru, chiparos si mosc. Un parfum cool, revigorant si de întretinere.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
articol înscris în seria "Clubul Povestii Parfumate" - tema propusa de Elly Weiss - tabel de înscriere la Mirela

18 comentarii:

  1. Cred ca si parfumul unui buchet de fori poate face o femeie fericita!
    Nu cunosc parfumurile descrise de tine dar cred ca sunt foarte placute!
    O duminica faina îti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o, daaa! care femeie nu au simtit adoratia celor dragi sau respectul persoanei care s-a gândit sa îi ofere un buchet de flori?!
      O duminica parfumata si tie! :)

      Ștergere
  2. Cât de elegant și cu bun gust ai inserat, pe fundaluri în nuanțe proaspete, maximele și cugetările cele mai nimerit alese pentru această stare, fericirea, proprie fiecărui om care știe să guste ceea ce se întâmplă pozitiv în imediata lui apropiere. Pentru că, odată în plus, desprind de aici că fericirea e cea care ți-e la îndemână,pe care o clădim din ceea ce ni se oferă, nu visând la ceea ce fie nu se mai întoarce, fie este prea departe pentru a fi atins. Frumos colaj și excelent completat cu cele două parfumuri care răspândesc miresme de fericire. Happy de Clinique e o minune, mai ales varianta masculină, o alegere perfectă. Pe celălalt îl voi căuta, îmi surâde galeș printre rânduri. Fie ca toate clipele vieții tale să aibă cel puțin un strop de fericire, fâcând împreună un ocean din acest prețios ingredient care face viața frumoasă și e chiar lângă tine. O duminică minunată în continuare, îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) sincera sa fiu, cred ca daca scriam eu un text nu imi lua atata timp cat pentru a cauta mai intai citatele cele mai potrivite, apoi a cauta un wallpaper corespunzator si în final, a combina totul, pentru a da senzatia de echilibru si placut. Dar mi-a facut mare placere :) si mai mult ma bucur daca "munca" imi este apreciata. Multumesc mult!
      O duminica minunata iti doresc, deasemenea!

      Ștergere
  3. Fericirea e o aromă interioară puternică...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai perfecta dreptate, fericirea (ca si frumusetea), vine din interior.

      Ștergere
  4. iata in cate feluri putem fi fericiciti...suntem oare?
    poate ca da,poate ca nu dar cu siguranta incercam...
    e atat de multa prospetime si speranta in veredele pe acre l-ai ales ca si fundal pentru ca este panseuri atat intelepte...
    nu cunosc parfumurile sugerate de tine dar ele au un iz de fericire daca contin frezii si santal,mandarina si portocale...
    fericirea sa-ti fie mereu aproape draga mea draga,te imbratisez >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suntem fericite, clar draga mea draga! pentru ca suntem oamnei modesti, onesti si inteligenti, si ne bucuram de toate micile frumuseti ce ne înconjoara.
      Sa ai parte de sanatate, dragoste, respect si fericire, pe tot drumul vietii tale! pupici :-*

      Ștergere
  5. Nu imi pot imagina cum miros aceste parfumuri, dar faptul ca au tente florale spune multe despre ele si despre fericirea pe care o aduc. Am citit dintr-o suflare citatele pe care le-ai selectat. Fericirea este de atatea feluri, iar noi am putea fi fericiti in fiecare clipa a vietii...
    Sa ai o seara minunata, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb colaj cu citate despre fericire...
    Vă doresc... parfum de fericire eternă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine ai revenit Sara! multumesc! si tie numai sanatae si fericire! :)

      Ștergere
  7. Da, este inca o postare elaborata; muncita...
    Felicitari !
    ( nu doar ca tema, ca circumstanta...)

    PS. am inteles cam toate ideile despre fericire, inspirat expuse, insa retin una mai evreiasca:
    <>(Raymond Ruyer)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult Daurel :)
      oooo, se pare ca citatul tau, scris intre ghilimele, a fost înghitit de programul asta lipsit de sensibilitate. Nu apare decat autorul Ruyer...

      Ștergere
  8. Nu ma las !
    E o chestie vitala:
    "Cand altii te cred fericit, iar tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei !"(R. Ruyer)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu trebuie sa trecem prin infern pentru a fi fericiti – cum crede O.Paler – desi… cel care a cunoscut infernul si a scapat cu mintea si cu sufletul intregi nu mai poate fi altfel decat fericit!
    De acord cu Ghandi! La cuvintele lui m-am gandit si eu :)
    Duiliu Zamfirescu zice bine ca fericirea tace si se ascunde – dar omul fericit nu isi poate ascunde fericirea care ii straluceste in ochi asa cum omul care doar striga ca e fericit nu-si poate ascunde amaraciunea care i se citeste in ochi.
    Fie ca sufletul pururi sa zambeasca!

    RăspundețiȘtergere
  10. Atatia oameni destepti si talentati au scris vorbe extraordinare despre fericire. Sunt de acord cu fiecare in parte. Fiecare are dreptate caci citatele respectie se pot aplica unui singur moment al unei vieti... Totusi, prefer o fericire tacuta...ca acea despre care a scris Duiliu Zamfirescu. Rezonez cel mai bine cu ea.
    Foarte frumos mod de prezentare desi, asa cum am vazut si stiam, ia destul timp o pregatire atat de artistica. :)
    O sapatamana minunata, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere