vineri, 29 aprilie 2011

Nunta de basm

Înca de când Casa Regala a anuntat logodna, lumea întreaga asteapta noi informatii în legatura cu casatoria Printului William si Kate Middleton din 29.04.2011, dar... se pare ca marele eveniment - casatoria, a avut loc deja :)))

Lasând gluma la o parte, conform programului minutios întocmit - priviti va rog aici - astazi, ora 12:15 - ora Londrei, Catherine Elizabeth Middleton va deveni Printesa Catherine a Angliei. Titlul oficial pe care Kate îl va purta, rămâne până după nunta regală un mister.
Întreaga atentie a massmediei din Marea Britanie si din întreaga lume este concentrata asupra evenimentelor ce se vor desfasura în urmatoarele ore, când Printul William si Kate Middleton se vor cununa. Biserica Westminster Abbey în care bunica printului - Regina Elisabetha II a Angliei si Printul
Philip s-au cununat în urma cu 64 de an, va gazdui si marele eveniment de astazi.
Imagini de la casatori se vor transmite în direct, în internet si de marile canale de televiziune ale lumii si sute de milioane de oameni vor participavirtual la "nunta de vis a deceniului", alaturi de Prinţul Charles şi Ducesa Camilla, Regina Elisabeta a II, Prinţul Philip, Prinţul Harry, Printesa Beatrice, sora Eugenie şi mama Sarah "Fergie" Ferguson, Zara Phillips si logodnicul ei Mike Tindall, parintii lui Kate - Carole si Michael Middleton, Letizia şi Felipe al Spaniei, Victoria a Suediei şi Daniel, Mary şi Frederik al Danemarcei, Printul Albert de Monaco şi logodnica lui Charlene Wittstock si multe-multe alte personalitati.
Se zvoneste ca pregatirile pentru nunta au costat peste 100.000 de lire sterline.
Printul William si a lui Kate, nu au destainuit înca unde au planificat sa petreaca Honeymoon. Este si normal! ;)

35 de comentarii:

  1. Imi amintesc de nunta printesei Diana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu abia astept sa vad ceremonia. Sunt tare curioasa ce rochie va purta Kate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt tare curioasa cum va fi rochia ei...eu o vad intr-o rochie alb-pur fuida,din matase acoperita cu piacturi de diamante si cu trena...evident:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt mai insensibila si spun ca ma lasa rece! Nu am visat niciodata sa fiu o printesa, si nici nu inteleg acest mare tam-tam :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc, si mie mi se pare cam mult.. Adica de la a transmite nunta pe orice canal pana la a vinde capace de wc cu mutra lor, oriunde te-ai fi intors in ultimele cateva saptamani tot de ei dadeai. Or fi ei cu sange albastru,dar mai sunt si altii prin Europa si n-au facut atata caz.

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost socata sa vad ca toti colegii abia asteptau sa vada ceremonia; mie imi plac nuntile, dar mai mult partea cu petrecerea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Accept si injuraturile, dar eu nu vreau s vad o stire, o imagine sau orice alta informatie despre nunta celor doi. Te salut cu drag Carmen si am postat ceva pentru cei care stiu sa il aprecieze cu adevarat. Mai ales cei din Germania

    RăspundețiȘtergere
  8. Hristos A Înviat scumpa mea!
    Îmi cer scuze,nu am fost acasă..
    acuma văd nunta..
    Sunt superbi amândoi!
    Un weekend excelent!
    Te pup și îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitări pentru subiectul de azi.Nu inţeleg cum pot ignora unii un asa eveniment istoric cu atâtea semnificaţii pentru întreaga umanitate. este un moment în care o lume intreaga respira bucuria dragostei. Cum poate fi confundat cu un banal eveniment monden insignifiant pentru lumea cultă? Este mult prea mult de vorbit despre aceast aspect pentru un spatiu acordat unui comentariu. Mă rezum doar la a spune că am considerat un privilegiu să fiu contemporana acestei memorabile nunţi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lumi,
    cine nu-si aminteste de Lady Di? Si pe vremea ei au fost multi pro si multi contra, ca peste tot! eu sunt printre cei care au admirat-o :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Irina,
    din pacate nu-mi permite timpul decât câteva minute de net - pe care le folosesc pentru blog. Sunt de câteva zile în concediu, nu mai umaresc stirile la tv, nu citesc ziare.. sunt rupta de viata poltica si sociala. Am program f. încarcat, este o excursie în circuit în Lycia /Turcia, fiecae noapte cazare în alt hotel. Dar nuam de ce sa ma plâng, totul este minunat... Emisiunile TV pierdute, le pot recupera cândva saptamâna viitoare, când o sa va citesc si pe voi, din nou, în mod regulat. Sper ca ai scris ceva despre rochia lui Kate :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pandhora,
    abia astept sa vad fotografiila voi :) Kate este o femeie deosebit de frumoasa! stie cineva deja cu e titlu a fost investita?

    RăspundețiȘtergere
  13. Sailor,
    I find the videos very funny :)
    Greetings from Pamukkale :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nunta regala a fost un eveniment deosebit si am remarcat o multitudine de simboluri. Casa regala britanica s-a dovedit a fi un brand in sine. Evenimentul ne-a aratat ca englezii sunt atasati monarhiei si au venit din diferite colturi ale lumii pentru a participa la ceremonie ca spectatori. Casatoria printului William cu printesa Kate, aduce o nota de prospetime si este un simbol al deschiderii monarhiei britanice catre popor, catre oamenii simpli. Pentru englezi, e un semn de mandrie ca o tanara din patura de mijloc, fara pic de sange regal, devine printesa. Imi amintesc cum a fost privit la noi principele Paul cand s-a casatorit cu principesa Margareta. Mi-a placut ca desi la eveniment au participat peste un milion de londonezi si turisti, nu s-au inregistrat incidente si totul a decurs linistit si elegant. Ar fi atat de multe de spus. Cred ca fac asta mai bine cei care au comentat evenimentul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Alice,
    mda... dupa cum spuneam, sunt multi interesati, dar si multi care se intreaba ca tine "penru ce atât tam-tam". Pe mine ma impesioneaza si când trec masini clacsonând - în alai de nunta, pe strada, dar mai cu seama când cei care se casatoresc sunt cunostinte sau personalitati! Casatoria este cel mai emotionant eveniment în viata unui cuplu si gasesc foarte frumos actul de a face public faptul ca se iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Am urmărit evenimentul cu mare plăcere!Chiar cu emoție! Am lăcrimat , cu gândul la lady Di!

    Istorie , discreție, eleganță, rafinament, multă culoare, inteligență- toate turnate într-o poveste scrisă pentru un secol modern!
    Lumea s-a schimbat, dar iubește poveștile cu prinți și prințese!

    RăspundețiȘtergere
  17. Astfel de nunti nu se intampla in fiecare an, desi cred ca au exagerat putin cu mediatizarea acestui eveniment. Nu stiu daca se putea si altfel. M-a surprins faptul ca o gramada de oameni au iesit in strada sa-i salute si sa fie alaturi de ei. Nu stiu alta tara unde cetatenii ei au iesit intr-un numar asa mare..la un eveniment de genul..asta

    RăspundețiȘtergere
  18. Dincolo de basm se afla un popor ce se simte implinit sub monarhie si nunta ia dat ocazia sa arate asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am văzut,mărturisesc,doar cu coada ochiului nunta.A fost deosebită și tinerii frumoși în mod special.Să aibă noroc în viață și minte să se bucure de totul ce-i înconjoară.

    RăspundețiȘtergere
  20. OFZ,
    cei doi sunt tineri, frumosi si nevinovati si nu au nimic comun cu armata de profitori ce misuna în jurul lor...

    RăspundețiȘtergere
  21. Sophie,
    eu am vazut doar ceva secvente - cele mai frumoase imagini - seara, la stiri :) si sincer, m-au emotionat...

    RăspundețiȘtergere
  22. Costin,
    trec cu placere sa te vizitez :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Elena,
    fiecae are dreptul la un mic concediu, e de înteles, nu?! :)) a fost rândul tau, acum al meu :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Aurora,
    ai perfecta dreptate. Cât de frumosi au fost!
    Sper ca dragostea sa nu-i paraseasca nici o clipa si sa aiba parte de o viata cât se poate de normala!

    RăspundețiȘtergere
  25. Julieta,
    ma bucur daca ti-a placut. Eu m-am amuzat.
    Originalii însa mi-au placut enorm! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Gabriela,
    emotonant eveniment!
    frumoase cuvintele tale, îti multumesc mult! te pup

    RăspundețiȘtergere
  27. Gina,
    si pe mine mau trecut fiorii! Si sincer, si mie m s-au umezit ochii!
    Biata Laidy Di, nu a mai apucat sa-si vada fiul...

    RăspundețiȘtergere
  28. Escu,
    ai dreptate, ce frumos a fost! grandios!

    RăspundețiȘtergere
  29. Daniel
    ai gasit exact cuvintele potrivite!

    RăspundețiȘtergere
  30. Se-cret,
    sa le dea Dumnezeu noroc si sanatate, sa se bucure de viata-n doi! Este precis o casatorie din dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  31. Daniel,
    care este adresa ta de blog? nu te gasesc :(

    RăspundețiȘtergere