sâmbătă, 7 august 2010

Pure Action

Toata noaptea a plouat cu galeata. Dimineata când am plecat la cumparaturi înca mai picura. Nu se întrevedea nici o sansa ca soarele sa razbeasca dintre nori...
Promisesem copiilor ca în vacanta aceasta de vara, montam cortul în curte si dormim o noapte, ca în camping. Niciodata însa nu s-a nimerit vreme potrivita pentru planul nostru; astazi ar fi fost ultima sansa...
Dupa ora amiezii, s-a înseninat si încet încet, soarele a pus stapânire pe cer! Asa ca la noi în curte a început activitatea: montat cortul, umflat saltelele pneumatice, verificat fermoarele sacilor de dormit, pregatit lanterna, binoclul, termosul cu suc... ca pentru o expeditie adevarata!
În toiul activitatii, au sosit în vizita Ceska, Gâza si tata de Gâza; Gâza s-a oferit imediat sa dea o mâna de ajutor! :)) Am petrecut o dupa-amiaza agreabila în compania bloggeritei Ceska, participând la jocul copiilor.
Pe când soarele a început sa dispara în spatele gardului viu, vizitatorii nostri si-au luat la-revedere. Pentru Felix si Marlene emotia era din ce în ce mai mare. Aproape ca de obicei, au servit cina, s-au uitat la Sandmann, s-au spalat pe dinti, s-au îmbracat în pijama si... s-au îndreptat spre cort! Opa s-a instalat la mijloc, între cei doi. Le-am mai facut o fotografie si le-am urat Noapte buna!
Asa ca, noaptea asta, tot dormitorul îmi apartine numai mie! (Oare?! sunt curioasa câte ora rezista cei trei în cort?!) :)))

4 comentarii:

 1. Daca nu as fi vazut imaginile de la inceput cu parcarea de supermarket uda nu as fi crezut ca a plouat ieri la voi. A fost o zi foarte frumoasa si va multumim! Gaza saluta balerina si tigrul!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ceska draga,
  a fost într-adevar o dupaamiaza fericita! ne-am simtit toti bine, mai ales copiii! va mai asteptam cu drag!
  Balerina si Tigrul trimit pupicuri pentru Gâza :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Belle de Jour,
  multumim mult! este adevarat, distractia continua :))
  si voua la fel! îmbratisari ;)

  RăspundețiȘtergere